Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Spørsmål ang. Rieju SMX


doglas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kommer jo helt ann på om du har en 125ccm SMX eller 50ccm SMX, hvis det er en 50ccm, går den i rundt 45-50, er det en 125ccm går den vel sansynlig hvis i rundt 120. Hvis du tar ut plumba på 50ccm vil den vel kansje gå litt fortere, og sjansene for å bli tatt er minimale hvis du gjør det ordentlig, uten at eksosanlegget ser helt ødelagt ut etterpå. Når du tar ut plomba ville jeg anbefalt å sette på åpent luftfilter (uten plastbeholderen) og litt større dyser. Hvis du skal ta ut plomba på 125ccm, så kommer det ikke til å skje noe, for den har ikke plombe :p Det er en 4 takter, og ikke tenk på trimming med mindre du har litt penger ekstra :)

Lenke til kommentar

Jeg tror nok ikke du trenger å bekymre deg så mye for det, alle jeg kjenner har trimma peder, og nesten ingen som blir tatt, og da snakker vi om sykler som går i over 100... Eneste du må passe deg for er de folka som står på skolen, hvis det er aktuelt der du bor, og venter på deg så du må opp på mølla. Så bare vært obs på det før du drar fra skolen :p

Lenke til kommentar

Hvis du skal trimme, og kun vil gjøre noe med eksosen anbefaler jeg deg å kjøpe en litt anonym trim potte. For en orginal potte er som regel veldig dyr..

Orginalt går den nok 40-50.

 

Du får samme bot samme hvor mye trim du har. Det er vel 4700 og avskiltning om du er uheldig?

Altså.

uplombert = 4700

Hyper-racing trim = 4700

 

 

Jeg ville ikke kjørt med åpent luftfilter, filteret kan dette ut og så blir det jo mye lettere skittent. Og så ser det jo tåpelig ut.

 

Er faktisk 4 takere som har plombering, men det er langt ifra like plombert som 2-taktere.

Her snakker vi om innsug, forgasser osv, sånn som ødelegger flowen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...