Gå til innhold

Hvorfor slipper Islam unna så billig?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan jeg spørre deg hva som er ditt grunnlag for å si at det ikke er noe galt med islam? Er dette basert på kunnskap, eller mangel på sådan? Hvordan vet du hvordan Norske muslimer er? 7% av Norske muslimer sier i en undersøkelse at de vil erstatte Norges lover med sharia. Visste du det?

Javel, det har ingenting med argumentet mitt å gjøre. Dersom 7% av Norske muslimer sier i en undersøkelse av de vil erstatte Norges lover med sharia så er de DE som er problemet. Ikke religionen.

Ikke hvis handlingene og ideene er fundamentert i religionen, som forøvrig ikke er en religion slik vi definerer det, men heller en totalitær politisk ideologi med religiøse komponenter som binder det hele sammen. Hvis fartsgrensen er 110Km/t forbi en barnehage, og en billist meier ned en flokk med barn - er det den spesifikke bilen eller fartsgrensen som er problemet? Selv om 93% av billistene sakker farten fordi de innser at dette er feil? De 7% muslimer som svarte at de ville ha sharia fulgte Koranens budskap. Vet du hva sharia er for noe? Sharia (oversatt "veien" eller spesifikkt "utbulningen på elven der man kan hente vann") er en sammling av alle påbudene og forbudene (haram/halal) som finnes i Koranen (Les: Guds ord til menneskene), og å følge sharia er således å leve etter Koranen. Å følge Koranen er - iht islamsk tro - å være en god muslim. Man kan derfor trekke konklusjonen - en muslim som følger sharia er en bedre muslim enn en som ikke gjør det, på samme måte som man kan si at en kristen som følger de 10 bud er en bedre kristen enn en som ikke gjør det. Når du da forsøker å bagatellisere tallet 7% så tar du ikke høyde for hvor mange mennesker dette faktisk utgjør, og det virker heller ikke som om du vet konsekvensen av å ønske sharia lov. Sharia dikterer steining av homofile, samt å kaste vedkommende fra den høyeste byggning, eller grave ned personen ved siden av en mur og velte muren. Man finner de samme groteske reglene for stjeling, utroskap, blasfemi etc. Med andre ord - middelalderens makkabre ansikt med en juridisk vri. 7% av ca. 200.000 er 14.000 mennesker. Videre har vi en gruppe på 14% som sier at de enten ikke vil svare, eller ikke vet. Om vi tenker oss at denne gruppen kan deles på midten så øker antallet shariatilhengere til nesten 30.000 mennesker som ønsker å innføre steining, amputasjoner, henging, pisking og tilsvarende dritt istedefor den flotte (siviliserte) røde boken som heter Norges Lover. Dette synes du ikke er skremmende? Ikke verdt å nevne engang? Hmm...

 

Tror du virkelig at alle verdens religioner ble basert og skapt på tanken om å gjøre andre mennesker vondt?

Sjansen er vel tilnærmet lik 0% for at det var formålet i utgangspunktet..

Jeg tror profeten Muhammed diktet opp alle sine "åpenbaringer" for å lure et overtroisk folk til å gi ham makt. Dette underbygges av svært mange momenter. Jeg kan nevne at Muhammed endret budskapet sitt anngående flere ting. Det er ganske rart å tenke seg at Gud skal nedsende et forbud eller påbud til menneskene - og så endre mening, ikke sant? Det er alltså tilfelle. Hele konseptet kalles abrogering, og jeg anbefaler alle å lese om dette her: http://www.jihadwatch.org/2006/10/the-islamic-doctrine-of-abrogation.html

 

Han endret blandt annet loven om å gifte seg med vantro, fra først å ha åpenbart at dette var strengt forbudt - til at det var tillatt. Dette skjedde tilfeldigvis når han hadde lyst å gifte seg med en vantro kvinne. Koranen er full av slike eksempler.

 

For å svare på spørsmålet ditt så vil jeg si at jeg tror islam er skapt for å tjene en eneste mann, og når denne mannen er gått bort så lever hans sinnsyke tanker videre i et forstyrret folk som lever i middelalderen. Når man studerer hva islams budskap er, samt ser på islams historie ( http://www.politicalislam.com/tears/pages/tears-of-jihad/ ) så vil jeg si at denne "religionen" er skapt for å gjøre en mann godt på andres bekostning, spesiellt vantro, og således blir det ikke feil å si at islam er fundamentert på tanken om å gjøre andre vondt. De som lider mest under islam er dog ikke vantro som sprenges av selvmordsbombere, men kvinner og barn som lever under en jernhånd i islam.

 

http://www.youtube.com/watch?v=ggQXpeSQ-rg&feature=player_embedded

I dag brukes religion til intet annet enn noe å gjemme seg bak for å kunne rettferdiggjøre sine syke meninger.

Og dette skjer kun fordi religionen blir bøyd, vridd og endret for å kunne passe til synes og meningen til den som gjør det. De hellige skriftene er skrevet på så vage måter at hvem som helst kan få det til å bety hva det måtte være. Så når FOLK er så syke i hodet så er det null problem for dem å bøye religionen sin til å passe / rettferdiggjøre meningene. Dermed oppstår krasjer mellom religioner og sånt tøv.

 

Religionen blir bøyd og vridd? Kompis! Les om islams historie. Den "reneste" form for islam er den som ble praktisert av profeten Muhammed. Dette er logisk når man ser på islams teologiske tekster og konstruksjon. Dette er også fanatiske muhammedanere, samt islamkritikeres beste argument, og jeg vil hevde at det er disse to gruppene som har brukt mest tid på å forstå hva islam egentlig er. Jeg misstenker at det også er en stor gruppe som har et klart bilde av at islam er noe bra, og det er disse som bøyer og vrir på religionen for å få bitene til å passe med dette synet. Jeg anntar PrettyBoy er en av disse. Man må nemlig vri litt for å tolke "I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them." som noe annet enn at man skal skremme de vantro ved å hugge hodet og fingre av dem. Betyr det at man skal snu det andre kinn til? Betyr det "elsk din neste" kansje?

 

Islam har tatt livet av 270 millioner.

Islam har angrepet Europa 3 ganger tidligere.

Ingen ting har endret seg.

Det 4. angrepet er i gang.

Mange muslimer tror islam er noe bra og har ingen del i dette.

Vår utfordring ligger i å motstå en invasjon fra en feig fiende som skjuler seg som en sivilist, og som akter å undergrave vårt samfunn fra innsiden, og vi kan ikke ta alle under samme kam, for de fleste muslimer er antagelig uskyldige.

http://www.youtube.com/watch?v=qjkeWYRYgLE

Lenke til kommentar
Med andre ord - middelalderens makkabre ansikt med en juridisk vri. 7% av ca. 200.000 er 14.000 mennesker. Videre har vi en gruppe på 14% som sier at de enten ikke vil svare, eller ikke vet. Om vi tenker oss at denne gruppen kan deles på midten så øker antallet shariatilhengere til nesten 30.000

Kilde?

Jeg kan nevne at Muhammed endret budskapet sitt anngående flere ting. Det er ganske rart å tenke seg at Gud skal nedsende et forbud eller påbud til menneskene - og så endre mening, ikke sant?
Hva er det profeten har endret på?
Lenke til kommentar
Med andre ord - middelalderens makkabre ansikt med en juridisk vri. 7% av ca. 200.000 er 14.000 mennesker. Videre har vi en gruppe på 14% som sier at de enten ikke vil svare, eller ikke vet. Om vi tenker oss at denne gruppen kan deles på midten så øker antallet shariatilhengere til nesten 30.000

Kilde?

 

Jeg er glad du spurte etter kilden, for nå viser det seg at jeg husket feil, og antallet muslimer som vil innføre sharia er dobbelt så høyt som først påstått. 14% istedefor 7%. Hvis man følger det tidligere regnestykket mitt så blir tallet da 42.000 islamister som vil ha sharia - i Norge!

 

Kilden er en undersøkelse utført av TNS Gallup for TV2, og rapporten kan leses i sin helhet her:

http://pub.tv2.no/multimedia/TV2/archive/00248/TNS_Gallup_-_muslim_248757a.pdf

 

 

Jeg kan nevne at Muhammed endret budskapet sitt anngående flere ting. Det er ganske rart å tenke seg at Gud skal nedsende et forbud eller påbud til menneskene - og så endre mening, ikke sant?
Hva er det profeten har endret på?

 

Det er alt for mye til å lage en liste, så jeg legger heller ut en link:

http://www.answering-islam.org/Quran/Contra/

Lenke til kommentar
What was man created from? A blood clot [96:1-2], water [21:30, 24:45, 25:54], "sounding" (i.e. burned) clay [15:26], dust [3:59, 30:20, 35:11], nothing [19:67] and this is then denied in 52:35, earth [11:61], a drop of thickened fluid [16:4, 75:37]
Koranen henviser til begynnelsen av et menneske fra en dråpe sæd i flere vers, inkludert følgende vers fra Surah Alqiyamah:

 

«Var han ikke en dråpe utstøtt sæd?»

[Koranen 75:37]

 

Koranen nevner også flere steder at menneskene ble skapt fra støv. Følgende vers refererer til opphavet av menneskene:

 

«Å mennesker, hvis dere er i tvil om oppstandelsen, så (betenk, at) Vi visselig har skapt dere fra støv, deretter av en sæddråpe…»

[Koranen 22:5]

 

De mest utbredte grunnstoffene i jordskorpen er oksygen, silisium, aluminium, jern, kalsium, natrium, kalium og magnesium. Disse åtte grunnstoffene utgjør nesten 98 % av jordskorpen, og de samme grunnstoffene finnes i menneskekroppen[1]. Dagens forskning har konkludert at alle grunnstoffene som finnes i menneskekroppen, er til stedet i jorden i større eller mindre kvantum. Dette er den vitenskapelige forklaringen for de Koraniske versene som sier at mennesket ble skapt fra støv.

 

I enkelte av Koranens vers står det at mennesket ble skapt fra sæd, mens det i andre vers står at mennesket ble skapt fra støv. For noen kan det kanskje gi inntrykk av at det er en motsigelse, men analyserer man litt grundigere finner man fort ut at det ikke er tilfellet. En motsigelse forutsetter at det blir nevnt to eller flere motstridende utsagn som ikke kan forekomme samtidig.

 

2. Mennesket skapt fra vann

Noen steder i Den Hellige Koranen står det også at mennesket ble skapt fra vann. For eksempel i Surah Alfurqan blir det nevnt:

 

«Og Han er den som har skapt mennesket fra vann…»

[Koranen 25:54]

 

Vitenskapen har bevist at alle tre utsagnene er korrekte. Mennesket er skapt fra sæd, støv og ikke minst vann.

 

3. Det er ikke en motsigelse bare fordi flere opplysninger blir gitt

Hvis man for eksempel ønsker å lage en kopp kaffe trenger man vann. I tillegg trenger man også kaffebønner eller kaffepulver, dersom man også vil ha kaffen søt kan man tilføye sukker. Disse påstandene er ikke motstridende, fordi både vann, kaffepulver og sukker er nødvendig for å lage en søt kopp kaffe. På samme måte er det ingen motsigelse i Koranen når det sies at mennesket er skapt fra sæd, støv og vann. Alle tre utsagnene er korrekte, hvert utsagn gir bare mer informasjon om menneskekroppens opprinnelse. Det er ikke motsigelser, men derimot flere opplysninger som blir gitt. Hvis man for eksempel sier at et menneske alltid er sannferdig og en lystløgner, er det en motsigelse. Men sier man derimot at et menneske alltid er godt, sannferdig og pålitelig, er det heller flere opplysninger om vedkommendes personlighet som blir gitt.

Wine: Good or bad? Strong drink and ... are only an infamy of Satan's handiwork. [5:90, also 2:219]. Yet on the other hand in Paradise are rivers of wine [47:15, also 83:22,25]. How does Satan's handiwork get into Paradise?

Denne vinen, er ikke den samme blir drukket her i denne verden. Den er uten alkohol, og en smak vi ikke kan forestille oss ;)

 

Lista er lang ja, men den sier seg ikke imot, alt dette er bare tatt ut av Koranen, og satt sammen for å at den skal virke som om den motsier seg selv. Men dette er feil.

Lenke til kommentar

410 førstegenerasjonsinnvandrere, 73 andregenerasjonsinnvandrere og 12 personer med annen innvandringsbakgrunn.

 

Bør vi innføre muslimske lover (Sharia) her i Norge?*

14 %

72 %

14 %

487

 

14% av 487 personer er ikke mye ;)

Men dessuten syntes det var mye som var postivt i den undersøkelsen, glad du la den fram ;)

Lenke til kommentar

Så sæd er sand og vin er ikke vin?

 

I realiteten er koranen full av selvmotsigelser, og det er rett og slett skremmende å se hvor uinteligente muslimer er villige til å gjøre seg for å holde på illusjonen om at den er perfekt. Det er ikke vanskelig å være profet, når følgerne er så fanatisk bestemt på å få åpenbaringene dine til å stemme.

 

Hvor i koranen står det at vinen i paradis er alkoholfri?

Og hvis den så var, hvorfor ikke bare kalle det en svært god drikk?

Hvorfor kalle det vin når alle assosierer det med alkohol?

 

Jeg tror heller at muhammed forstod at soldatene hans ville drikke seg fulle mens de var på raid, og han ikke kunne tillate å reise i kamp med menn som var fyllasyke. Derfor måtte han ta den upopulære avgjørelsen ved å forby vindrikking, men sammtidig passe på å blidgjøre mennene ved å fortelle dem at det var elver av vin i paradis. PS! Den som dør mens han dreper for Allahs sak blir sendt rett til paradis, så førstemann til slagmarken!

Lenke til kommentar

410 førstegenerasjonsinnvandrere, 73 andregenerasjonsinnvandrere og 12 personer med annen innvandringsbakgrunn.

 

Bør vi innføre muslimske lover (Sharia) her i Norge?*

14 %

72 %

14 %

487

 

14% av 487 personer er ikke mye ;)

Men dessuten syntes det var mye som var postivt i den undersøkelsen, glad du la den fram ;)

TNS Gallup vet nok hva de driver med når de utfører slike undersøkelser.

Den er laget slik den er for å kunne være representativ for hele befolkningen, så resultatet er ikke bare gyldig for 487 personer, den er gyldig for alle.

Det kalles statistisk vitenskap. ;)

 

Forøvrig er det skremmende å se at man forsøker å snu tallet og få 14% til å virke lite.

Hva om 14% av cellene i kroppen din hadde ondartet kreft, var det mye eller lite da?

(Naturligvis helt uten å sammenligne islam med ondartet kreft..)

Lenke til kommentar

De mest utbredte grunnstoffene i jordskorpen er oksygen, silisium, aluminium, jern, kalsium, natrium, kalium og magnesium. Disse åtte grunnstoffene utgjør nesten 98 % av jordskorpen, og de samme grunnstoffene finnes i menneskekroppen[1]. Dagens forskning har konkludert at alle grunnstoffene som finnes i menneskekroppen, er til stedet i jorden i større eller mindre kvantum. Dette er den vitenskapelige forklaringen for de Koraniske versene som sier at mennesket ble skapt fra støv.

Hvorfor gjør du guden din så ettertrykkelig dum? Hvis det var av disse grunnstoffene han skapte menneskene hvorfor sa han ikke det rett ut da? Å hevde at vitenskapen har BEVIST at dette tilfeldigvis stemmer i ettertid blir jo bare tull, da den godeste profeten ikke hadde en anelse om hva støv var satt sammen av, hvis ikke så hadde han skrevet det. Det er så mange utrolige tåpelige bortforklaringer i religion at jeg blir rar! Som et "motbevis" på dette du her skriver så kan jeg fortelle deg at uten vitenskapen hadde hverken du eller den profeten din ant hva støv besto av!

 

I enkelte av Koranens vers står det at mennesket ble skapt fra sæd, mens det i andre vers står at mennesket ble skapt fra støv. For noen kan det kanskje gi inntrykk av at det er en motsigelse, men analyserer man litt grundigere finner man fort ut at det ikke er tilfellet. En motsigelse forutsetter at det blir nevnt to eller flere motstridende utsagn som ikke kan forekomme samtidig.

 

 

2. Mennesket skapt fra vann

Noen steder i Den Hellige Koranen står det også at mennesket ble skapt fra vann. For eksempel i Surah Alfurqan blir det nevnt:

 

«Og Han er den som har skapt mennesket fra vann…»

[Koranen 25:54]

 

Vitenskapen har bevist at alle tre utsagnene er korrekte. Mennesket er skapt fra sæd, støv og ikke minst vann.

Å herregud, hvorfor sier du dette i det hele tatt når vi VET at mennesker slettes ikke ble "skapt" av sed, støv og vann. Vi består av mye vann ja, men vi ble altså ikke skapt av sæd, støv og vann for det... :roll:

 

 

 

3. Det er ikke en motsigelse bare fordi flere opplysninger blir gitt

Hvis man for eksempel ønsker å lage en kopp kaffe trenger man vann. I tillegg trenger man også kaffebønner eller kaffepulver, dersom man også vil ha kaffen søt kan man tilføye sukker. Disse påstandene er ikke motstridende, fordi både vann, kaffepulver og sukker er nødvendig for å lage en søt kopp kaffe. På samme måte er det ingen motsigelse i Koranen når det sies at mennesket er skapt fra sæd, støv og vann.

Nei, dette er ikke utsagn som stemmer i det hele tatt. Det viser meg kun hvordan du tenker for å lure deg selv til å tro at dette må være sant da vitenskapen sier at vi er sammensatt av deler som kommer fra jorden, noe alle viste da vi ikke er satt sammen av byggeklosser fra andre planeter... Nå må du slutte å lure deg selv da er du snill...

 

Alle tre utsagnene er korrekte, hvert utsagn gir bare mer informasjon om menneskekroppens opprinnelse. Det er ikke motsigelser, men derimot flere opplysninger som blir gitt. Hvis man for eksempel sier at et menneske alltid er sannferdig og en lystløgner, er det en motsigelse. Men sier man derimot at et menneske alltid er godt, sannferdig og pålitelig, er det heller flere opplysninger om vedkommendes personlighet som blir gitt.

Igjen bedriver du utstrakt selvlurei isteden for å faktisk se på hva som er fakta. Det er helt greit for meg at du gjør det, men ikke kom til meg og si at jeg skal tro på dette, for jeg har nok informasjon til å kunne si at dette er selv lureri...

 

At du ikke klarer å bruke kunnskap og fakta men heller støtter deg på en gammel bok får være opp til deg, men du må også huske at det finnes folk som slettes ikke finner den boken hverken troverdig eller hellig....

 

 

Denne vinen, er ikke den samme blir drukket her i denne verden. Den er uten alkohol, og en smak vi ikke kan forestille oss ;)

 

Lista er lang ja, men den sier seg ikke imot, alt dette er bare tatt ut av Koranen, og satt sammen for å at den skal virke som om den motsier seg selv. Men dette er feil.

 

Hvordan VET du at denne vinen ikke er den som blir drukket i denne verden? Har noen fortalt deg dette og du tror det er sant eller har du faktisk sjekket dette selv? Når du går ut å sier slikt er det viktig at du får med deg at du kommer med renspikkede påstander hvis du ikke kan bakke det opp med beviser og koranen er ikke et bevis, tro det eller ei, Det vil si, for deg er kanskje koranen et bevis, men ikke for oss som forholder oss til den virkelige verden og må ha litt mer kjøtt på det vi skal tro på en påstander i en gammel bok. Men dette vet du jo, for det har folk fortalt deg før...

 

Listen med selvlurei er lang ja og som jeg sa, du må gjerne tro at koranen er sannhet fra ende til annen, men du klarer aldri å få bevist det (med mindre du skal tvangs bevise dette med å la folk velge om de vil tro det eller dø da, skjønt det heller beviser ingenting...) Koranen er, i likhet med bibelen og GT som den har lånt det meste fra, selvmotsigende den også, akkurat som de to verkene foran koranen er det. Den ene tingen har du vært inne på over her og det er skapelsen. Dette er tull og tøys, da vi VET at vi ikke ble skapt. Det er ingenting vi har funnet som støtter at vi er skapt, men alt støtter evolusjon, så hvor du får sæden din i fra når vi vet vi har forfedre som formerte seg ved celle deling er mer enn jeg skjønner... En åpenbar feil!

Lenke til kommentar

Nå presiserte jeg jo at dette ikke handlet om kristendommen, men at faktisk ISLAM slipper billig unna til tross for at det er en ufattelig teit religion. Likevel klarer altså du til å vri dette over til at jeg burde gå i kirken for å se hvor teit de kristne er?

 

Er det noen som gidder å prøve å lage et sammendrag av denne diskusjonen?

Hvorfor er det så lite offentlig pågående og avslørende hets imot islam?

Fordi de fleste muslimer er ganske snille og diskre av seg?

De bryr seg innen familen og ikke etterlater de gamle alene på gamlehjem?

Islam mot ensomhet?

 

Jeg vet også om andre innvandrere fra samfunn med svak/korrupt stat og

hvor de holder bra sammen innen familen. Men fedrene der "tvangsgifter"

ikke burt døtrene sine til serievoldtekt slik som mange muslimske fedre gjør

- og satser på Stockholdsyndromet:

http://no.wikipedia.org/wiki/Stockholmsyndromet

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+127836

Når du da forsøker å bagatellisere tallet 7% så tar du ikke høyde for hvor mange mennesker dette faktisk utgjør, og det virker heller ikke som om du vet konsekvensen av å ønske sharia lov. Sharia dikterer steining av homofile, samt å kaste vedkommende fra den høyeste byggning, eller grave ned personen ved siden av en mur og velte muren. Man finner de samme groteske reglene for stjeling, utroskap, blasfemi etc. Med andre ord - middelalderens makkabre ansikt med en juridisk vri. 7% av ca. 200.000 er 14.000 mennesker. Videre har vi en gruppe på 14% som sier at de enten ikke vil svare, eller ikke vet. Om vi tenker oss at denne gruppen kan deles på midten så øker antallet shariatilhengere til nesten 30.000 mennesker som ønsker å innføre steining, amputasjoner, henging, pisking og tilsvarende dritt istedefor den flotte (siviliserte) røde boken som heter Norges Lover. Dette synes du ikke er skremmende? Ikke verdt å nevne engang? Hmm...

 

Ikke for noe annet enn logikken i ditt argument - vil det ikke være mer naturlig å dele de resterende 14 % som ikke vet på 100 og gange med ca 7 for å speile resten av populasjonen i stedet for å dele på to og få "skremmende tall" på 30 000? Det virker for meg mer naturlig å anta at den delen som ikke vil svare eller ikke vet følger hovedpopulasjonen, og da vil det bli ca 16 000 som mener at middelalderens løsninger er de beste. Så kan man jo samtidig regne på hvor mange % disse utgjør av Norges totale innbyggertall. (skal holde meg for god til å nevne "mørke"tall) :)

Lenke til kommentar

Den tredje kategorien var kallt "Vet ikke / Vil ikke svare".

Denne kategorien sammler opp "det samme svaret", men fra to vidt forskjellige hold. Siden denne sekken da fylles med svar fra to kilder, er det umulig å vite hvilken kilde som er dominant. Såklart kan man synse slik du gjør, og jeg er i grunn enig i at det er sannsynlig at "vet ikke" skal stå for mest input her, men dette er ukjent. På grunnlag av denne usikkerheten valgte jeg å dele gruppen i 2, siden det er 2 kilder. Det er kansje ikke mest korrekt, men logisk sett er det mest riktig mtp den informasjonen vi har til rådighet.

 

Det siste publiserte anslaget over muslimer i Norge var i 04 eller 06 og lød på 160.000.

Det er ikke usannsynlig at dette har steget til 200.000, noe flere kilder opererer med i disse dager.

Det vi vet sikkert ut fra TNS Gallups undersøkelse er at 14% ønsker å se Norge styrt av sharia, og vi vet at en gruppe på inntil 14% kan ha en "skjult agenda", dog svært usannsynlig. Hvis man skulle fulgt trenden fra JA/NEI sidene og overført denne balansen til den usikkre kategorien så utgjør det fortsatt 3920. Disse nesten 4000 skal da på toppen av den selverklærte islamistiske gruppen på 28.000, og vi ender da med et totalt antall islamister som rager 31.920.

 

Videre må man spørre seg et enkelt spørsmål:

Hvis anklagen er at noen muslimer har intensjon om islamifisere landet over tid, er det ikke da sannsynlig at en betydelig del av de engasjerte er intelligente nok til å ikke proklamere dette til det Norske folk? Er det usannsynlig at muslimer skal være i stand til å jobbe "sivilt" mot et militært mål? Dersom du var en del av en slik gruppe, ville du utlevert ditt politiske ståsted på en undersøkelse fra fienden? Sannheten er at det GARANTERT er muslimer som har løyet på denne undersøkelsen - spørsmålet er bare hvor mange.

 

Forøvrig er løgn og svik en helt naturlig del av islam, helholdsvis Taqiyya og kitman.

Kilde: http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

Med andre ord - Koranen oppfordrer, og i noen tilfeller påkrever at muslimer lyger.

 

 

Jeg påstår ikke med dette at alle muslimer lyger, men jeg sier at dersom en hengiven muslim blir spurt om noe som anngår islam, så finnes det en "paragraf" i Koranen som tillater vedkommende å lyge for å fremme islam/hindre skade mot islam. Dette er noe som er umulig å bevise ifm en slik undersøkelse, men det er viktig å forstå islam - derav undersøkelsen - men da må man også forstå hvilke spilleregler islam gir muslimer.

 

Verdt å vite: Islam betyr underkastelse, og muslim betyr "en som har underkastet seg".

 

Noen tankevekkere kansje?

 

http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/article1209423.ece

 

http://pub.tv2.no/nettavisen/innenriks/politikk/article643981.ece

 

http://www.dagbladet.no/2010/03/17/nyheter/innenriks/religion/jodehat/10889579/

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=598182

 

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2287146.ece

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=561939

 

http://www.dagbladet.no/2009/11/12/nyheter/innenriks/drosje/voldtekt/9000864/

 

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2455870.ece

 

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2928690.ece

 

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/klimatrusselen/artikkel.php?artid=588526

 

Håper det smakte...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dette er et betimelig spørsmål å stille.

Jeg er ikke kristen, bare for å si det, jeg tror på vitenskapen.

 

Et spørsmål som plager meg litt for tiden er hvorfor islam slipper så billig unna i forhold til kristendommen?

De kristne får til stadighet en masse pepper, folk melder seg ut fra statskirken og flere politikere jobber aktivt for å skille stat og kirke, folk flest nærmest latterliggjør de kristne til stadighet. Komikere brenner bibelen på tv, den samme komikeren hadde nok aldri turt å brenne koranen...

 

Er det bare at folk er feige og mangler baller, eller er de redde for å bli kalt rasister?

For det er jo faktisk jævlig mye ved denne religionen "islam" som er verdt å gjøre narr av!

For eksempel var jo grunnleggeren pedofil, de mener alle andre er vantro og bør steines, de kapper av seg forhuden og driver med ufattelig teite ritualer.... hvorfor tør ingen gjøre narr av dette da? Det er da langt værre enn det de kristne driver med.

Muslimer tror på JEsus samtidig som Mohamed , muslimer tåler heller ikke at noen tuller med Jesus. det med bibel islamisksett regnes som helligbok som ble korruptert ettersom den ble berørt med endinger av folk senere. islamisk sett regnes ikke den biblen som eksisterer idag gyldig. om det var gyldig ville muslimer reagert på brenning av det også...

 

Viktig poeng er at dette ikke er et lagspill , det er relegion. Gud har gjennom tidene minnet mennesker om å bevitne at det er bare En Gud gjennom alle sendte profeter , inkludert Jesus (pbuh) & Mohamed (pbuh) som da er den siste.

Lenke til kommentar

Den tredje kategorien var kallt "Vet ikke / Vil ikke svare".

Denne kategorien sammler opp "det samme svaret", men fra to vidt forskjellige hold. Siden denne sekken da fylles med svar fra to kilder, er det umulig å vite hvilken kilde som er dominant. Såklart kan man synse slik du gjør, og jeg er i grunn enig i at det er sannsynlig at "vet ikke" skal stå for mest input her, men dette er ukjent. På grunnlag av denne usikkerheten valgte jeg å dele gruppen i 2, siden det er 2 kilder. Det er kansje ikke mest korrekt, men logisk sett er det mest riktig mtp den informasjonen vi har til rådighet.

 

Det siste publiserte anslaget over muslimer i Norge var i 04 eller 06 og lød på 160.000.

Det er ikke usannsynlig at dette har steget til 200.000, noe flere kilder opererer med i disse dager.

Det vi vet sikkert ut fra TNS Gallups undersøkelse er at 14% ønsker å se Norge styrt av sharia, og vi vet at en gruppe på inntil 14% kan ha en "skjult agenda", dog svært usannsynlig. Hvis man skulle fulgt trenden fra JA/NEI sidene og overført denne balansen til den usikkre kategorien så utgjør det fortsatt 3920. Disse nesten 4000 skal da på toppen av den selverklærte islamistiske gruppen på 28.000, og vi ender da med et totalt antall islamister som rager 31.920.

 

Videre må man spørre seg et enkelt spørsmål:

Hvis anklagen er at noen muslimer har intensjon om islamifisere landet over tid, er det ikke da sannsynlig at en betydelig del av de engasjerte er intelligente nok til å ikke proklamere dette til det Norske folk? Er det usannsynlig at muslimer skal være i stand til å jobbe "sivilt" mot et militært mål? Dersom du var en del av en slik gruppe, ville du utlevert ditt politiske ståsted på en undersøkelse fra fienden? Sannheten er at det GARANTERT er muslimer som har løyet på denne undersøkelsen - spørsmålet er bare hvor mange.

 

Forøvrig er løgn og svik en helt naturlig del av islam, helholdsvis Taqiyya og kitman.

Kilde: http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

Med andre ord - Koranen oppfordrer, og i noen tilfeller påkrever at muslimer lyger.

 

 

Jeg påstår ikke med dette at alle muslimer lyger, men jeg sier at dersom en hengiven muslim blir spurt om noe som anngår islam, så finnes det en "paragraf" i Koranen som tillater vedkommende å lyge for å fremme islam/hindre skade mot islam. Dette er noe som er umulig å bevise ifm en slik undersøkelse, men det er viktig å forstå islam - derav undersøkelsen - men da må man også forstå hvilke spilleregler islam gir muslimer.

 

Verdt å vite: Islam betyr underkastelse, og muslim betyr "en som har underkastet seg".

 

Noen tankevekkere kansje?

 

http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/article1209423.ece

 

http://pub.tv2.no/nettavisen/innenriks/politikk/article643981.ece

 

http://www.dagbladet.no/2010/03/17/nyheter/innenriks/religion/jodehat/10889579/

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=598182

 

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2287146.ece

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=561939

 

http://www.dagbladet.no/2009/11/12/nyheter/innenriks/drosje/voldtekt/9000864/

 

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2455870.ece

 

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2928690.ece

 

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/klimatrusselen/artikkel.php?artid=588526

 

Håper det smakte...

Islam betyr underkastelse FOR GUD, og En muslim en som har underkastet seg FOR GUDs vei.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-140898

Synes overskriften er LATTERLIG. Alt kobles til Islam, uansett hva. Fra omkjæringer for jenter til å drepe USKYLDIGE mennesker..

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...