Gå til innhold

Hvordan lage en bootbar harddisk


Anbefalte innlegg

Hei! Skal lage en server og ønsker å lage et diskimage som jeg skal kopiere over på serverdisken slik at den kan starte første gang uten cd/dvdrom. Er dette mulig? Skal installere w2k på serveren og tilhørende satadrivere. Noe som ser ganske vanskelig ut fra mitt ståsted. Tanken var å bruke disk to som kilde til installasjonen(I386). Noen som har tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Greit nok som hårek linker deg til, men hvorfor må du komplisere ting!

Du kommer til å kople harddisken i en annen maskin for å kopiere \i386 folder, for så å starte en installasjon i etter tid?

Du starter installasjonen allerede når du kopler disken til den maskinen du nå bruker (litt avhenging av hva OS du nå bruker da!) og bruker winnt32 kommando med riktige flags.

Enten du velger å utføre alt sammen fra en og samme disk, eller kan du bruke en disk som installasjons medium, men W2K installeres på den andre.

Utfordring med drivere er ubetydelig, så sant din HW konfigurasjon, har drivere som ikke krever noe voldsomt arbeid med.

Noe andre små utfordringer vedrørende å få din endelig system partisjon som C: er og ubetydelig. (noe som blir feil med /syspart flag i en maskin som allerede fra før, har C: )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...