Gå til innhold

Feil DVDer i James Bond Collector Edition boksen!?


henry14

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg var ute på Elkjøp og kjøpte meg den nye versjonen av James Bond Collectors Edition box greia med 21 filmer for 1495 kr.

Kom hjem med den gullfargede eska og åpnet den opp.

Så at ett par av filmene sto i feil rekkefølge i forhold til når den var blitt utgitt. Syntes det var litt rart, virket nesten som om noen bare hadde lagt noen James Bond DVDer oppi.

Står også på esken at alle 21 filmene skal ha DTS lyd....Casino Royale hadde ikke DTS lyd og det var også den eneste filmen i esken med plastikk på....

Sjekket litt rundt på nettet idag på forskjellige bilder rundt omkring og fant ut at jeg har rett og slett blitt lurt virker det som.

Virker som om jeg har fått en haug med de gamle versjonene av filmene istedenfor de nye med gull-cover har jeg fått de gamle med svart-cover.

 

Jeg har kjøpt denne:

Ny Versjon

 

 

Men har fått disse filmversjonene:

Gamle versjoner

Endret av henry14
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fortsatt feil å reklamere for en type innhold, mens i virkeligheten er det noe annet. Jeg elsker James Bond-filmene og har lyst til å kjøpe meg den selv når jeg får penga til det. Da kjøper jeg ikke bare pga. innholdet, men også innpakningen - ettersom det er et samleobjekt mer eller mindre.

Versionen i gull ser for min del også stiligere ut, og hvis det er dem jeg trodde jeg hadde kjøpt hadde jeg også forlangt å fått dem. Hadde klaga på dette...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...