Gå til innhold

Hiphop-tråden 2.0 - Les reglene på side en først.


ehs5

Anbefalte innlegg

Det er en sang jeg hørste for noen år siden, tror jeg. Var norsk av en som kaller seg Freddy, han har lagd noen sammen med han der DVD fyren. Ganske sikker på at sangen het "Munnkurv". Finner den ikke, noen som har link til et sted den er?

Det er denne karen, sant? http://nrk.no/urort/Artist/Freddy/default.aspx

Fant også en torrent med diverse Urørt-favoritter der 'Munnkurv' var med. Den ligger dog ikke på Urørt-profilen hans lenger. Er litt usikker på om jeg bør linke den torrenten, selvom Urørt-låter i teorien er gratis og ikke ulovlig å laste ned. Uansett er det ingen flere seeders på den, så blir lite å hente derifra. Beklager at jeg ikke kunne hjelpe mer.

Endret av Smål
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
I den grad man kan kalle Kanye Wests nyeste verker, spesielt albumet 808s & Heartbreak, framtidsretta hiphop - hva kan man finne av lignende musikk, eventuelt med mindre synth og autotunevokal. :p

Jeg er litt forvirret. Var denne posten ment som et spørsmål eller svar på posten over? Evt. begge deler? :wee:

 

Anyway; dagnes låt: Oddisee featuring Kenn Starr - Q & A

Se filmen hos Youtube

Lenke til kommentar
Er det noen som har noen gode forslag til latino-rap? Er ute etter bra hiphop på spansk, gjerne fra mexico og resten av latinamerika. Gjerne i "gangster"-sjangeren. Jeg så Sin Nombre for litt siden, en film som delvis handlet om MS-13-gjengen. Hørte litt musikk i den som ga meg blod på tann... Noen som har peil?

 

 

IT har noen spor på spansk, her fra et av 2008s støeste album etter mitt syn.

 

Immortal Technique - Golpe De Estado

 

Se filmen hos Youtube

 

 

Cypress Hill har også gjort endel kult på spansk. Er sounden som er fet i deres tilfelle. Deres politiske syn ble en gang oppsummert som: Pot er bra, politi er dårlig ;)

Endret av AvieN
Lenke til kommentar

La Etnnia fra Colombia burde være midt i blinken. Anbefaler albumet Criminología fra '99. Gutta har vært med i åresvis og har mange album på samvittigheten. Finnes masse på youtube og det skal være en smal sak å skaffe seg greiene på mp3.

 

La bolsa:

Se filmen hos Youtube

 

Jeg skjønner hvert 34. ord, noe som er nok til å forstå at dette er hardt.

Endret av Thend
Lenke til kommentar

Hvorfor har jeg ikke hørt om dere før? Dette var jo bra saker, originalt og gjennomført. Litt dårlig mixa eller er det kanskje litt lav kvalitet på lydfilene? Eller kanskje det bare er soundet som skal være sånn.

 

Uansett, dette var veldig spennende. Hvor kan jeg kjøpe skiva?

Endret av Thend
Lenke til kommentar
Hvorfor har jeg ikke hørt om dere før? Dette var jo bra saker, originalt og gjennomført. Litt dårlig mixa eller er det kanskje litt lav kvalitet på lydfilene?

 

Takker! Vi har ikke vært dritflinke på markedsføring akkurat, men vi fikk en setning i Natt og Dag da. Miksinga er litt opp og ned sikkert, det er jo en fem-seks års aldersspenn på de tingene der og utstyrsparken vokser sakte, men jevnt. Skiva kan kjøpes på www.recordsofthefleshgod.com www.looop.no og på Tiger, for de som er interessert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...