Gå til innhold

BK:Vinter på fjellet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hmm, greit om du kunne lest reglene og fått ordnet så at bildene er litt større, samt lastet opp.

Hmmm,jeg har lest reglene. Programmet som det henvises til er til windows, jeg jobber på mac. Hvis man leser tråden, under reglene, så står det vel at man kan linke til bilder, men helst laste opp. Størrelsen er under 1024p.

 

Leit om regler er den eneste kritikk man får.

Lenke til kommentar

Beklager men dette ble litt kjedelig. Snø blir ofte svært blått på bilder, slik som på dine her. Dette bør man rette opp i (endre hvitbalanse)

 

Med det er det nok mulig du mister mye av blåfargen i himmelen på bilde 2, men der er det nå kun nyanser av blåfarge. Her er derimot motivet ganske stilig. Nå er versjonen i tråden litt liten til å bedømme fokus, men hvis det sitter så skal du ha skryt for det, jeg er så dårlig på fuglebilder :p

Lenke til kommentar

Utdrag fra reglene for bildekritikk:

 

Bildet som du ønsker kritikk på, skal legges inn som vedlegg i posten din. Linking til bilder som ligger på andre host-er er ikke tillatt. Dette gjelder også img tags til bilder som ligger på en annen host.

 

Du skal helst ikke legge ut mer enn ett bilde av gangen. Vår erfaring er at hvis du legger ut mange bilder på en gang blir det for mye å ta stilling til og man hopper lett over tråden.

 

Hele reglementet kan leses her

 

Denne tråden overholder ikke disse reglene og stenges.

Endret av cyclo
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...