Gå til innhold

Problem med Xbox LIVE: Setting up game... CoD: WaW


iBolleMus

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har et problem som jeg har hatt en stund nå, og som jeg begynner å bli lei av. Hver gang jeg søker på en kamp på CoD fryser skjermen på setting up game. Men etter en stund klarer jeg som oftest å joine, men da er kampen slutt. Jeg har prøvd alt mulig, restarte ruteren, ringt til internettleverandøren min, jeg har rett og slett prøvd alt. Er det noen som kan hjelpe meg med dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva slags internett leverandør bruker du?

 

Jeg byttet fra Telenor hvor jeg ikke hadde problemer overhodet, til Nextgentel (prismessige årsaker) med en ruter som bare skaper problemer (Inteno X5668B).

 

Jeg er den som er nødt til å hoste lobbyen og søke etter game, ellers så kommer jeg aldri med vennene mine inn i lobbyen, jeg blir bare hengende igjen. Og når vi først kommer i en lobby tar det evigheter for å fylle den opp (spesielt COD4). Jeg får også alt for ofte Connection Interrupted og er da nødt til å resette ruteren, dette skjer gjerne 3-4 ganger i løpet av en kveld med litt online gaming. Helt tydelig at denne ruteren skaper connection problemer for meg i hvertfall, og at det er et mindretall live brukere der ute som kommuniserer godt med min connection.

 

Skal flytte om ikke så alt for lenge, og kommer da til å bytte tilbake til Telenor.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...