Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Får bare mindre og mindre plass på c-disk,hjelp!


Anbefalte innlegg

Har en harddisk på 500Gb. Har ialt tre partisjoner.

 

c 29.2Gb

D 146 Gb

E 289 Gb

 

Problemet er: På c, som jeg har Vista premium og noen andre få ting, så har det skjedd noe merkelig. Jeg får stadig mindre plass utenat jeg lagrer noe på c-disk.

Akkurat nå er det kun 2.10 Gb ledig! Dersom jeg går inn i c-disken merker alt og går på egenskaper og sjekker størrelsen på alt i c-disken, så får jeg opp at totalt er filene på 17.8 Gb. Altså hvorfor er det ikke ihvertfall ca. 10 Gb ledig? Problemet er også at igår hadde jeg ca. 3.8 Gb ledig, men nå har jeg altså kun 2.1 Gb. Skal ikke forunddre meg om dette fortsetter at jeg i morgen eller de nærmeste dagene ikke har noe ledig plass på c-disken.

Det er to mapper på c-disken som er over 1 Gb. Det er Programfiler(2.81Gb) og Windows som er på (12.8 Gb) De andre mappene er på tilsammen (1 Gb)

 

Skjønner ikke hva det kan være som gjør at jeg ikke har mer plass. Håper noen kan komme med tips, er litt frustrert av å se at c-disken krymper dag for dag.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9812398713

Gå til Start - Høyreklikk Datamaskin, velg Egenskaper, deretter Avanserte Instillinger, Systembeskyttelse, og fjern haken for hvilke disker det skal tas bilder av.

Endret av Slettet+9812398713
Lenke til kommentar

Gå til <Min datamaskin>, høyreklikk på C: og velg <Egenskaper>, deretter <Diskopprydding>. Velg fanen <Flere alternativer> og trykk på det nederste alternativet, det som sier at du kan slette alle systemgjenopprettingspunkter utenom det siste. Fullfør også diskoppryddingen.

 

Edit: Kjør også en runde med CCleaner

Endret av Trainman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...