Gå til innhold

[Løst]Instruksjon om hvordan sette inn CD-ROM brenner søkes


Anbefalte innlegg

Hei, det har seg sånn at på grunn av feil med den generelle brenneren(nokon Cd'er som aldri blir lest på den aktuelle skriveren), så har eg kjøpt ny brenner (Dual). Eg vil gjerne ha hjelp til å få ein framgangsmåte på kordan eg kan få ut den gamle skriveren, og sette inn den nye til å ta dens plass :new_woot: (fordi begge er IDE og eg bare har ein IDE utgang på HK'et mitt). All hjelp er velkommen :thumbup::innocent: . Power ledningen vil aldri ut av inngangen på brenneren, uansett kor masse kraft som eg tas til, så reiknar med at det er ein måte, teknikk, på gjere det :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja det ser rimelig ut, men eg fant ut at det er fleire uttak på den eine IDE kabelen eg har, så det går fint å sette den inn i ein ny "slot". Derfor lurer eg på om eg skal sette den som eg setter inn på SL(Slave) imens den som allerede var i maskina sitter på Mester?

 

edit: Ja fekk bekrefta Master og Slave delen

Endret av Rgr00n
Lenke til kommentar

Røde plugger, røde dittdatt? :no: Eg skjønte det ikkje heilt, det er ikkje masse rødt på IDE-kabelen her, bare ein lang, flat svart ledning. Eg satte den lille plastikk dingsen i SL(Slave) og plugget i Power ledning og annen utgang på IDE kabelen. Det funket, og sitter her og innstalerer Age of Conan :yes: . Trengte ikkje å ta ut den andre CD-ROM'en, så eg har begge plugget i nå. Den øvste(enden på IDE-kabelen) sitter på MA(Master) imens den nederste sitter på SL(Slave). Eg ser ikkje om det er nokon IDE-utgang tilkobla til harddisken, men alt funker som det skal, så det er nok løst, visst ikkje Pc'en står i fyr og flammer dei neste timene :whistle::innocent:

 

Det einaste som mangler er å få skubba ein liten mekanisme som er i kabinettet på plass, CD-ROM'en sitter egentlig ganske løst inni "slotet" i kabinettet, men låsemekansimen vil ikkje funke :p

Endret av Rgr00n
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...