Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Forholdt til annan person?


Gjest kjærleik

Anbefalte innlegg

Gjest kjærleik

Hei!

 

Velger å poste annonymt pga. kjennelse.

 

Sånn generel info: Eg er 17 år, dama er 19 år, 2,5 år i alders forskjell, men ingen ser det :D

har vore ilag med same personen i 5 år, med litt "nedgongstider", men har vore svært stabilt nå i eit år. Er forresten frå hinduisme og anna etnisk bakgrunn, så forholdet har blitt holdt hemmeleg, kun nokre få vennar som veit om det, foreldra har ikkje pepper...

 

Fann ut for to år sidan at eg verkeleg elska denne personen, og det har ikkje forandra det slag, derimot blitt sterkare i og med at eg har fått snakka med hon veldig mykje. I det siste har vi vore ilag med veldig mykje, forholdet er fortsatt hemmeleg, og har merka at hon ringer å snakka med andre klokka 2 om natta. Eg spurt hon kven det var og ho sa at det var ein mann som ho har godt forholdt til, og at hon snakkar med han når hon står opp, ut på dagen og når hon legger seg. Eg var jo egentleg glad for at hon var ærleg, men var jo litt skeptisk når ein snakkar så forbanna mykje. Han fyren ringte hon 22 gongar på 5 minutt ein kveld då hon satt i lag med meg og ikkje tok telefonen, 01.30. Verka som han var heilt hysterisk. Menmen tenkte eg og lot livet gå vidare.

 

Har lagt merke til at hon sender utruleg mykje meldingar til han og. Ein dag påstod hon at hon aldri slettar meldingar.

 

Så er problemet mitt her: Idag overnattar hon oss hos. Hon sover med mamma, og eg ligger i etasjen under. Hon spør meg om eg kan lade telefonen, og legger den til lading sjølvsagt. Etter en halvtime får eg lyst til å lese ka han fyren og hon skrive såå sabla mykje om, men ho har sjølvsagt slått av telefonen. Så finner fram eit simkort, og setter den inn og leser meldingar og får mild sagt sjokk. Han skriver som om det var dama hans, i tillegg spør han om mykje personlege ting. Han skriver veldig mykje kjære, kun ord som ein brukar til dama si. Skriv sjølvsagt på morsmålet mitt, så det er snakk om sterke ord for å seie det slik. Så såg at hon hadde kun meldingar frå idag, resten frå han er sletta, også sendte meldingar, så eg veit ikkje korleis hon skriver til han. Altså hon slettar meldingar frå meg og han, resten har hon.

 

Men dette har ført til at eg sitter å tenker over dette, så måtte berre få det ut av tankane. Skal på jobb i morgon klokka 09.00, men klarer ikkje å sover.

 

Eg er så sjukt glad i hon, og det verkar som hon er det i meg. Men ser eg på dagens meldingar, så begynne eg verkeleg å lure. Tårane kjem, veit altså ikkje korleis eg skal ta dette.

 

Hjelp mg folkens, kun seriøse postar!

 

Kanskje litt stygt å lese meldingane hennar, men hon gjord det med meg, og sa at hon gjorde pga. det var meg og at følte hon hadde lov til det, også fekk mykje komentarar for at eg hadde 30 meldingar frå same personen. idag var det første gongen eg las meldinga hennar, og det var jo slik eg skreiv til hon andre jenta. I tillegg til at hon slettar det, gjer meg meir skeptisk. Eg klarer ikkje å sove, hjelp meg!

 

(Kan hende at eg har skreve mykje feil, så tida... Så skriver eg på ein knøttliten bærbar, eee901)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skjedde det noe mellom deg jenta du skrev med? Dere har vært sammen så lenge som dere har vært, noen ganger kan det være harde tider, men siden hun har sett på mld dine så kan du si til henne at du har sett på mld hennes. Spør henne om det, det enkleste er ofte det beste, hvertfall i dette tilfelle. Lykke til og god jul! :)

Lenke til kommentar
Gjest kjærleik

Nei, absolutt ingenting. dei 30 meldingane var faktisk kun eit eingongs tilfelle. Har gått i same klasse, så ingenting.. Kjenne hon berre. Syns det er litt dumt å seie at eg gått så langt som å bruke eit anna simkort får kome meg inn på telefonen. Men trur likevel at eg skal snakke med hon.

Skal feire bursdagen min imorgon, og om det blir god jul får meg vil tiden vise. Får ikkje til å sove...

 

Men alle de må ha ein kjempe fin jul!

Lenke til kommentar

Jeg hadde vært veldig skeptisk til sånn ringing og meldingskriving, spesielt når du så det du så..

Var i samme situasjon for 5 år siden, da min daværende kjæreste gjennom flere år hadde begynnt å snakke mye med en annen fyr. Så i desperasjon gjorde jeg det samme som deg. Leste meldingene hennes.

Og det viste seg at det bekreftet mistankene mine. Hun hadde vært utro med han over lengere tid, og hadde til og med nervene til å skrive frekke meldinger med han mens jeg lå ved siden av henne og sov.

Men det er en annen historie..

 

Det du må gjøre her er å snakke med henne. Kommunikasjon er det viktigste i et forhold, så sett deg ned med henne og ta det opp. Men under rolige omgivelser. Fortell henne at du har lest meldingene hennes, og ikke godtar det du så. Og at hun skal fortelle deg hva intensjonene med disse "kjære" meldingene hennes er.

 

Bare det at hun følte at hun måtte skru av telefonen da du skulle lade den for henne, er en liten tankevekker.

 

Lykke til

Lenke til kommentar
Gjest kjærleik

At hon skrudde av telefonen gjorde meg endå nygjerrig etter å lese meldingane hennar. Men får ta det opp ein dag. har ikkje fått sove i natt, travelt å vere på jobb då... Jaja. Men har peiling i hvilken grad hon er "utru", om hon idet heile tatt er det. Snakk om ein mann i 40 års alderen...

Lenke til kommentar
Gjest kjærleik
Da e enda ett forhold over. TS sitt altså. Om en 10 til 15 års tid vil du prise deg lykkelig over at forholdet gikk over. Begynn å bearbeide sorgen nå, dump henne og bruk tiden på trening og andre damer.

 

Endte faktsik ikkje slik. Sa til hon at eg hadde lest meldingane hennar. Hon sa berre "ka so??". Eg sa at eg ikkje likte måten han skreiv til deg, og ho sa at hon ikkje kunne gjere noke med det. Hon meinte at det gjekk an å elske venn, men det to forskjellige ting å elske en venn og kjæreste.

Så lurte eg på koffer hon hadde slått av telefonen, det pga av at den hadde ladda ut, og eg visste jo pin koden, og dne va enkel... Så egentleg hadde hon absolutt ingenting å skjule for meg... Så endte med en fantastisk jul!

 

Ja, vart ilag med hon når eg var 11/12 og hon var vel 13/14...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...