Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er hun interessert?


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg går nå andre året på vgs på et relativt lite sted i Norge. På ungdskolen ble jeg kjent med en av områdets flotteste jenter, hun skrøt alltid til sine venninner om alle hennes seksuelle erobringer. Samtidig uttrykte hun daglig seksuell itneresse mot meg, selv om jeg ikke er av hennes kaliber utseendemessig. Nå har hun igjen begynt å snakke med meg om sex på MSN etter at vi ikke har sett hverandre på nesten 2 år. I dag sa hun direkte at hun ønsker å pule meg, og jeg er også meget interessert i henne men har aldri tørt å si det... Jeg vet at hun mangler kjæreste for tiden og å date henne ville være som en drøm før meg... Hva bør jeg gjøre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

1. Du har tilgang på sex

1'. Det kan være risikabelt følelsesmessig, ut ifra din beskrivelse av jenta.

2. Du sier selv hun ser bra ut.

2'. Hun virker løs, kanskje ikke helt jenta for faste forhold?

3. Dere begge vil..

 

Ut ifra det siste punktet vil jeg kunne komme med et svar ganske enkelt. Men så kan du ta alt annet i betraktning da.

Lenke til kommentar

Opplevde det samme, takket nei. Har ikke angret eneste gang siden kvelden jeg sa nei da hun spurte meg om sex, senere spurte hun en kompis av meg. De hadde sex, i følge kompisen det var ekkelt. Løs, som at det var plass til en brød inni. Han angrer idag.

 

 

Valget er ditt :)

Endret av Fox
Lenke til kommentar
Opplevde det samme, takket nei. Har ikke angret eneste gang siden kvelden jeg sa nei da hun spurte meg om sex, senere spurte han en kompis av meg. De hadde sex, i følge kompisen det var ekkelt. Løs, som at det var plass til en brød inni. Han angrer idag.

 

 

Valget er ditt :)

Har han plass til et brød i analen?

Lenke til kommentar

Har fått noe lignende tilbud før også, om å bli FF. Jeg takket nei, mtp. hvis en av oss skulle få følelser for hverandre.

Jeg er glad for det valget jeg tok i dag, selv om det var vanskelig.

 

Men, helt opp til deg. Men hvis du får fort følelser for jenter ville jeg tenkt meg om 2 ganger, for hvis du kjører på da, og du får følelser for hun, å ikke motsatt, så kommer du til å gå rundt med en jævli følelse i flere uker. Og det er ikke morsomt!

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...