Gå til innhold

PDA for kvinner


Koma

Anbefalte innlegg

Vi vurderer å prøve ut PDAer på noen ansatte, både kvinner og menn mellom 30-40 år i undervisningssektoren. Selv har jeg brukt PDAer flittig siden 2002 i arbeidet mitt og vært borti de fleste.

 

Kravene er som følger:

Brukervennlighet

Sync med exchange

WIFI

3G

Blåtann

Kamera

(+standard programmer og muligheter)

 

Viktige programmer:

office write/edit (excel, powerpoint, word)

Nettleser

Bør være lett å finne og installere programmer. Utvalget av gratisprogrammer er viktig.

 

 

a. Av erfaring kan WM6.1 være knotete. HTC HD Touch viser seg å være et godt alternativ, og et brukervennlig grensesnitt på det ytre, men er mottakelig for feil/problemer enn de to neste.

 

b. iPhone er den mest brukervennlige telefonen jeg har vært borti og bruker den daglig. Minus er at det ikke går an å bruke den som modem (tethering), krever registrering av kredittkort i iTunes (men er mulig å omgå dette og opprette free account), og mangler Office suite. Quickoffice har allikevel sagt at de holder på å utvikle dette (2009) dvs. om Apple tillater det.

 

c. Nokia E90 (Symbian) har også vært en sterk kandidat. Den er rask, pålitelig og brukervennlig. Minus er størrelsen og tilgang til programmer som kan brukes i undervisningssektoren. Kommende N97 ser derimot meget bra ut.

 

Spørsmålet er som følger:

Har dere erfaring med hvordan kvinner vurderer og bruker disse tre ulike operativsystemene? Husk at brukerne aldri har vært borti PDAer, men har grei kompetanse innen windows.

 

(Kvinner oppfordres å gi innnspill :-)

Endret av Koma
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Slik jeg ser det, så er nok Windowa Mobile det beste alternativet. Særlig om du har tenkt å installere andre programmer og slikt.

Den er ikke særlig vanskelig å bruke daglig. En rask oppøæring ville uansett vært lurt.

Så lenge de ikke skal tulle med instillingene, laste ned egne cab-filer og slikt, så vil det nok heller ikke bli så mye problemer. ¨

 

Selvsagt er en Symbiantelefon mye enklere å bruke. Men hvorfor? Den brukes omtrent bare til å ringe med og sende tekstmeldinger med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...