Gå til innhold

Kan knekkebrød erstatte brødskiver?


Anbefalte innlegg

Etter å ha sett disse "bytt brød"-reklamene hundrevis av ganger så begynner jeg å lure på om det ligger noe i det de presenterer, kan knekkebrød erstatte brødskiver? Knekkebrød er i grunn helt greit å spise, men problemet er jo bare at man må smøre seg et fjell av dem for å bli mett og det er ikke like morsomt bestandig når man er fri for brød. Tar en del pålegg også :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

skal man bli mett av knekkebrød må man som sagt over bruke 3-4 ostskiver, ha på paprika, tomat, agurk for å prøve å fylle det opp litt. et av de sportsknekkebrødene med ekstra fiber i gir vel rundt 40 kcal. så 10 knekkebrød gir 400 kcal, da regner vi ikke smør, pålegg og eventuelt melk ved siden av. et glass melk gir forresten 67 kcal så hvis vi regner 50 kcal for pålegget per skive og drikker 2 glass melk så blir det 1034 kcal tilsammen, og faktisk mye protein i dette siden vi drikker endel melk og har ost på.

Lenke til kommentar

Klart kan man det. Jeg har byttet ut brød med knekkebrød og det fungerer fint det.

I mitt tilfelle har jeg gått ned 7kg og er stor fornøyd. (+ endel trening)

 

Og nei, jeg blir ikke stappmett av 2 knekkebrød "skiver". Men jeg har begynt å spise når jeg blir sulten, og etter 2 skiver med knekkebrød blir jeg egentlig ikke fort sulten. Har ost, skinke og litt salat på skivene. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...