Gå til innhold

Xbox Live Gold - Vanskelig å si opp


Igniztion

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bleh jeg vil ikke snakke med dem av prinsipp. Ingen så vet hvordan jeg kan fjerne autorenewal?

 

Dersom jeg legger inn en pre-paid kode, vil det virke?

du kan legge inn en prepaid kode ja.

inntil 36 mnd kan du fylle opp kontoen din.

da vil du ikke bli trekt på visaen.

så på en måte så er det greit å ha visaen der for ms points koster stort sett det samme der som andre steder.

Lenke til kommentar

Jeg slet med å si opp XBL Gold medlemskapet, så jeg kjøpte et månedsmedlemskap på nettet og fikk en kode i mailen. Den ble tastet inn, jeg valgte Autorenew Off og ferdig med det. Etter en måned fikk jeg beskjed om at medlemskapet var i ferd med å gå ut, så jeg kunne fornye det via en link i mailen om jeg ville fortsette. Det gadd jeg ikke, så nå har jeg Silver. :) Kjipt å måtte betale for en hel måned ekstra for å få lov til å si opp, men det funket i det minste.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Sånn til informasjon så brukter Xbox Live Norsk lov.

 

I sine egne vilkår så står det kun at man må gå inn på xbox live sine sider for å sende inn forespørsel om hvordan man kan si opp Xbox Live. Ikke at dere plikter til å ringe inn for å si opp.

 

I følge vanlig henvisning til Norsk Lov i forhold til kjøpsloven ved kjøp av tjenester. Står det at en skriftlig oppsigelse skal være gyldig. Og E-post er definert som godkjent skriftlig av samme lov-verk.

 

 

Jeg skrev dette til Xbox Live. Men fikk tilbakemelding om at de ikke kunne ta imot skriftlig fordi de ikke visste hvem jeg var. Så jeg informerte dem om den unike koden man finner på xboxen som er tildelt deg + kontakt epost som er registrert på xbox live + min fødselsdato. Enda får jeg svar i at jeg må ringe dem. Så prøver jeg å ringe dem, og jeg kommer aldri gjennom. Sender en epost til og gir dem beskjed om at jeg har prøvd å ringt, og at jeg aldri fikk svar, eller at jeg aldri ble ringt tilbake. Og om de da kan ta imot denne skriftlig slik at vi kan få dette ut av verden. Da fikk jeg svar igjen om å legge igjen mobnr slik at de kunne ringe meg. Dette valgte jeg ikke å gjøre da jeg har hemmelig nr. Og ønsket da absolutt ikke at de skulle få det. Og jeg har ikke hustelefon, eller annen måte å kontakte meg på. Jeg skriver dette til dem, men de kunne ikke ta hensyn til dette, og ba meg ringe fra en annen plass.

 

Da ble jeg så sinnsykt forbanna at jeg ringte banken min. Fikk faktisk svar med engang og ble satt over til min saksbehandler der med engang. Forteller han situasjonen og at jeg ønsket å sperre Xbox live for å trekke fra Visa kortet mitt. Så ble vi til slutt enige at jeg skulle få tilsendt nytt kort, og at jeg skulle sende epost når jeg hadde fått dette, slik at de kunne sperre det gamle.

 

Så sendte jeg en epost igjen ti Xbox Live og fortalte at de kan se langt etter å få min nye visa informasjon. Og at jeg aldri aldri aldri kom til å ta frem xboxen fra lagerrommet mitt igjen. Da var de frekk igjen og spurte om ikke de kunne få ringe meg for å prate om det. Og da svarte jeg med at de kunne gjerne prøve å få tak i meg. Lykke til, jeg har hemmelig nummer, og de får ikke tak i meg via jobb eller på annen måte enn på denne epostadressen.

 

Så jeg ba dem pent og pyntelig ryke og reise.

 

Jeg starter med å prøve å si opp Xbox Live med en hyggelig epost der jeg ba om å få stoppet det automatiske visa trekket på 59kr mnd som jeg hadde glemt å si opp. Jeg skrøt til og med av tjenesten dems da. Jeg likte jo Xbox-Live før.

 

 

Gjør som alle andre her, kjøp spillkort på butikk. Aldri aldri aldri aldri aldri legg igjen ditt visakort til Xbox Live. Fordi da blir du aldri kvitt det autotrekket de kjører på deg uten at du selv sperrer visakortet ditt.

Lenke til kommentar

Jeg har da kjøpt 1 år med Visa/mastercard for så og ta vekk abonnomentet rett etter slik at det ikke blir trukket noe mer når det året er over. Alt dette gjorde jeg rett fra xboxen.

 

Har gjort det 2 ganger nå. Da med et mellomrom med ett år, og nå er det nesten ett år siden sist. Så akkurat hvordan jeg gjorde dette kan jeg ikke forklare i detalj, alt jeg vet er at det ikke var noe problem der og da.

 

Mulig de har endret på dette siden sist jeg gjorde det. (Som sagt, snart ett år siden)

Isåfall skal jeg begynne og kjøpe live i butikk, for noe sånt forbannet drit som du har gått gjennom orker ikke jeg :p

Lenke til kommentar

Ok dette begynner å bli rart. Jeg tenkte jeg skulle prøve det en person sa på tråden her før; å løse inn en live kode som skulle gi deg muligheten til å skru av autofornyelse.

 

Jeg kjøpte 1 month live via ebay nettopp og fikk tilsendt kode. Logga på xbox.com for å legge inn og fikk denne meldingen i retur.. å vitse bort feil i en betalings løsning er helt på huet spør du meg!

 

Untitled.png

 

MEN, da jeg gikk tilbake til konto opplysningene mine så fikk jeg en hyggelig overaskelse, når står nemlig Autofornyelse = AV.

 

Så gjenstår det og se om det faktisk stemmer da eller om jeg blir trukket igjen den 28. Skal melde tilbake.

Lenke til kommentar

de holder på å oppdatere xbox.com

så derfor kan det være litt vanskelig å finne frem nu.

 

du kan evt. fylle på med hjelp av xboxen også.

 

og til brukere som ikke har fått med seg at man kan faktisk kjøpe xbl til under 300kr pr år på diverse sites der ute.

dette har forøvrig vært postet ca 11400 ganger før. http://xboxliveuk76.com/index.php?cat_id=16

Endret av 530XD
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...