Gå til innhold

Blackberry, LG Dare, I phone og lignende I Norge


Megaknut

Anbefalte innlegg

heisann!

bor for tiden i USA og ser alle fly rundt med fancy touch-screen telefoner som LG dare, Blackberry Storm og Iphone og lignende. Ønsker meg slik telefon selv. Planen er å ta med en av disse hjemmat til norge og bruke den der?

Men hvordan fungerer det?

Etter hva jeg har lest virker blackberry trøblete, ikke vet jeg hvorfor og om det er noen grunn til at den ikke skal fungere hjemme i norge? Hva med de andre?

Jeg har ikke behov for e-post osv, dog muligens bruk til facebook osv. i norge.

litt hjelp?

Alle telefonene jeg har nevt er aktuelle.

 

takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ikke så mye å spare på å kjøpe mobiler i utlandet. I Norge har en dessuten bedre forbrukerrettigheter enn i de fleste andre land, og det kan derfor være en fordel å ha kjøpt telefonen i norsk butikk.

 

Når det gjelder Blackberry, så vet jeg om to problemer. 1) For å bruke Blackberrys mailløsning må du betale et abonnement som jeg mener er rimelig dyrt. Jeg har ikke spesielt kjennskap til dette, men det er det jeg har hørt. Uansett er vel ikke dette sentralt for deg hvis du ikke trenger epost på mobilen. 2) Dårlig støtte for ÆØÅ. Dette er hovedsakelig et problem for telefoner med hardware-tastatur, med Bold burde det gå an å installere et nytt tastatur tilpasset æøå.

 

Ellers er HTC Touch HD (Blackstone), Sony Ericsson Xperia X1, Samsung I900 Omnia og LG KC910 (Renoir) mulige valg for deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...