Gå til innhold

Battlefield Complete Collection, problemer med å finne allene delene av spillet.


Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg og en kamerat har kjøpt oss Battlefield 2 Complete Collection. Vi har installert hele boksen og ting skulle da være i orden. Vi har litt problemer med å finne frem i spillet, f.eks hvordan velger man å spille Special Forces? Hvordan kan vi se hvilke spill som er installert? Skal jo ha installert Euro Force og Armored fury også, har vært på nettsiden og lagt inn koden der, men vi kan ikke se å ha fått flere valgmuligheter over hvilke spill vi kan spille.

 

Vi er middelaldrene menn uten så veldig god greie på data, så om noen kan forklare oss dette uten for mye teknisk prat så hadde det vært flott.

 

Ellers ser det ut til at det tar litt tid å komme seg oppover i gradene i dette spillet, har nå spillt i laaaaaang tid og har kun 2500 poeng.....

Endret av Rambol
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er det som er litt merkelig. Etter at jeg installerte så ligger det ikke noe Battlefield 2: Special forces under EA mappa.....har det da skjedd et eller annet galt under installasjonen da eller er det noe jeg er nødt til å foreta meg? Virket som om alle spillene ble installert da jeg gjorde det for en stund siden.

 

Jeg mister vel ikke noe som helst av poeng e.l. dersom jeg foretar en installasjon til??

Lenke til kommentar

Det var et godt tips. Gikk inn på Community og custom games men der lå det kun BF2 1.4 og det var det. Merkelig at det ikke lå SF der da....

 

Må jeg uninstall BF2 før jeg installerer på nytt eller er det bare å sette i gang med installasjonen? Kan jeg kun installere SF eller må jeg installere alt på nytt?

Endret av Rambol
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har samme problem som trådstarter. Har hørt at man må kjøre patch 1.41 etter man har installert spillet. Patchen er på over 500 megabite, men ligger på cden.

 

Anbefaler trådstarter om å finne patchen ved å søke etter den på plata. Driver å reinnstallerer spillet nå, og poster om det funker...

 

EDIT: Nope , funka ikke

Endret av *meep*meep*
Lenke til kommentar

Det er jo merkelig. Både en kompis og jeg har akkurat dette problemet....kan det være noe annet som er galt? Har jo The Complete collection og skulle jo da ha alle delene av spillet....skjønner ikke noe jeg. Gidder ikke reinstallere dersom det ikke funker heller, irriterende dette her altså!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...