Gå til innhold

BK: Dirty Sink


Dewil

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det tenkte jeg på etter jeg kom fram til at vinkelen ble feil, men jeg er ikke sikker på hvilken vinkel som ville blitt bedre/best.

En vinkel som slo meg var ovenfra og ned, slik at det ville sett ut som det var 2D-aktig og flatt. Ellers vurderte jeg at dråpen kunne vært litt høyere opp og enda litt mer mot venstre, slik bildet er nå.

Lenke til kommentar

Og hvem slapp deg inn på badet mitt?

Nu ja, jeg vasket i går så det er ikke så flaut likevel. Og bildet er ok det. V1 er klart best fordi den bygger opp under det skitne inntrykket. Kaldt og blått forbinder jeg med noe antiseptisk, så det blir helt feil. Vinkelen virker veldig tilfeldig, og det er bra. Det er ikke noe stilisert eller oppstilt over bildet, og det er fint at du har unnlatt å gjøre det til en estetisk studie. Det er nemlig veldig fristende å gjøre noe slik.

 

Spesielt kreativt eller spennende er det ikke, men det gleder meg at du velger en annen estetikk enn den kliniske perfeksjonen vi er blitt altfor vant med de siste årene. Lykke til med din fortsatte lek med det uskjønne og mindre tiltalende motivvalget ditt i fremtiden. Jeg håper det er en del av en utvikling mot å tenke litt annerledes.

Lenke til kommentar

Takker for en flott kommentar Pm. En god start på helga ;)

Prøver å tenke litt i andre baner en det helt "sterile", fordi det er anderledes og spennende til tider. Liker å prøve/lære nye ting hele tiden.

 

Natrium: Takker for kommentar... Det som ligger bak til høyre er en barberhøvel.. Det er bare litt synd med den er at den ikke er rusten. Det hadde komplettert det hele sammen med et nesten oppbrukt såpestykke, men det hadde jeg heller ikke :p

 

God Helg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...