Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Solfilm til en varebil


chma

Anbefalte innlegg

Har en Touran som jeg gjerne skulle hatt litt mindre skrikende innsyn i varerommet på, er ikke tonede ruter fra fabrikk. Dyrt kamerautstyr baki er jo fristende for lange fingre. Som stor og små prod selskaper, også mitt lille enkeltmannsforetak, så jo ofte utstyret baki ofte verdt det mangedobbelte av bilen. Forrige bilen jeg hadde og siste oppdrag var noe nervøst med utstyr verdt 5x bilen baki.... :ninja:

 

Jeg regner med at firmaer som installerer dette vet hva som er lov i forhold til soting av rutene, men hvordan er det å kjøre med veldig mørke ruter baki bilen? Blir så sotet som lovlig omtrent som å kjøre varebil uten vinduer baki? Eller er det noen som helst syn ut fra bilen.

 

Hvordan er det med varmetråder baki? Jeg kjører mye vinterstid på fjellet så må kunne bruke dette bak om jeg skal se ut i det hele tatt.

Endret av chma
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

du kan sote rutene dine så mørke at du nesten ikke ser igjen så lenge det ikke er side rutene framme og fram ruta di. men den "hardeste" sotinga som er 90%.? den er litt for mørk på bak ruta. ser ikke så bra igjennom når det er veldig mørkt ute. men det kommer an på hvilken sote film man har.

men dette vet nok firmaer som driver med det best. ellers så kan du bare dra på thorsov eller der de har sote film å prøve å se igjennom de og finne ut hva som er best for deg.

Tror ikke det spiller noe rolle om du bruker varmetråder eller ikke.

Lenke til kommentar

Bak B-stolpe (dvs bak fordørene) kan du sote så mye du vil, men det skal være mulig å se ut gjennom dem (dvs 100% er ikke lov).

 

Foran B-stolpe har du ikke lov å sote (ferdig tonede ruter fra fabrikk er lov).

 

Om jobben gjøres skikkelig skal det ikke være noe problem med varmetråder, hør med de som gjør jobben. Som regel får du garanti på jobben.

 

Å kjøre med sotede ruter er naturlig nok en hindring på kveldtid. Da ser du relativt lite. Jeg hadde sotede ruter pluss sotede baklykter på min gamle bil, rygging på kveldstid var med andre ord ingen artig ting å gjøre.. :)

Lenke til kommentar

Kjenner til reglene for å bruke solfilm, men det er dette med hvordan det er å kjøre da. Har kjørt varebil uten vindu og utsyn bak før og det går jo, men er ikke like behagelig når man evnt kjører bil i Oslo.

 

Mtp. rygging så er jo en mulighet å ettermontere parkering sensor, men begynner å balle på seg i kostnader med film og ryggesensor.

 

Må uansett innom å bytte frontruta til uka...så kan jo høre med riis bilglass da som også kan legge på solfilm.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...