Exxia Skrevet 11. november 2008 Skrevet 11. november 2008 Det spørsmålet der har vært i hodet mitt lenge. Håper noen her har svar
HaterDiskus Skrevet 11. november 2008 Skrevet 11. november 2008 (endret) Kanskje noen av ingrediensene trenger såpass høy temperatur for å blande seg? Kanskje det har noe med hygiene å gjøre? Endret 11. november 2008 av Mimir
Sodd Ball Skrevet 20. november 2008 Skrevet 20. november 2008 Det er for å koke bort melsmaken i jevningen. Den bør helst koke i minst en halv time. Deretter setter du ned varmen og begynner å smake til med div. krydder. Dette er jo hvis du lager den fra bunnen av, poseprodukter gjør du det med fordi da blir den varm...
Shipwreck Skrevet 24. november 2008 Skrevet 24. november 2008 Vi koker sausen for å koke bort melsmaken, men også for å gjøre den tykkere, så den ikke blir like rennende som vann.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå