Gå til innhold

Hva hører unga på idag?


gwh

Anbefalte innlegg

Du kan sprøyte inn mye av din egen favoritt-musikk i ungen, han blir mest sannsynlig begynne å like det(har gjort det mye med min yngre bror :p ) Men fra spøk til alvor, la gutten finne sin egen smak innenfor musikk, de fleste barna i den alderen som du beskriver hører mye på liste-pop, Hits for Kids, Mcmusic osv ;) Prøv deg fram.

 

En ting til, vist han enda liker barnesanger er det jo bare å fyre noen av dem også ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lillebroren min ba meg om å fylle opp MP3-spilleren hans med musikk, da han ikke hadde noe særlig selv, og ikke virket så veldig interessert i å lete igjennom CD-hylla til faren i huset. Han er forresten ni år. Jeg ga ham litt Pantera, Black Sabbath, Led Zeppelin og Alice Cooper, og alt falt i smak. Han har fått en forkjærlighet for Black Sabbath, men det kan komme av at vi har sett på en god del konserter av dem sammen; selvfølgelig ikke live.

 

De er veldig mottakelige i den alderen, så jeg tenkte det var best å gi ham et godt grunnlag. Et godt grunnlag i mine øyne, vel og merke.

 

Mange gode forslag.

Endret av Uin Viel
Lenke til kommentar

Ok, foreløpig plan for artister/album/bitrate:

Hits for kids/nyeste skiten/64kbs

McMusic/ nyeste skiten/64kbs

Resten i 256kbs vbr

Ac/Dc/Back in Black

Ac/Dc/High Voltage

Aerosmith/Dream on (kun sangen)

Alice Cooper/mascara and Monsters

Alice in Chains/Mtv unplugged

Arctic Monkeys/Whatever people say….

Black Sabbath/Paranoid

Blue note records/The best blue note album…ever

Bob Seger/greatest hits

Bubba Sparxxx/dark days, bright nights

Creedence/Chronicles 1(20 greatest hits)

Cypress Hill/Greatest hits from the bong

Deep Purple/Smoke on the water

 

 

*Vil bli oppdatert

Lenke til kommentar
Mine barn skal gå rett på Metallica, Turboneger, Iron Maiden..osv

Ikke de mest heavy sangene men de rolige. De heavye kommer nok litt etter vert! Regner med de får grei musikksmak da ;)

 

Er jo også en måte å gjøre på om du lykkes er jo en helt annen ting. Har en far som stort sett kun spilte svensk danseband musikk når jeg vokste opp, det er en grunn for at jeg den dag i dag HATER den type musikk. Er vel også derfor jeg hører på musikk som Metallica, Sepultura, Slayer, Slipknot, System of a Down, Gojira osv 90% av tiden, ville vel så langt unna danseband musikk som det nesten er mulig å komme...

 

 

Men det er jo lov å håpe at man klarer å styre en unge unna listepop skiten...

Lenke til kommentar

Jeg skal ikke la mine barn få kjøpe de cdene med mcmusic og den skiten der. Det er den mest misslykka musikken du får trøkt sammen på verdens kjipeste plate med støy du får på markedet i dag.

Som min far sa: Gi unga en gitar før technoen tar dem.

Jeg kunne ikke tenke meg å høre på den maskinstøyen som dannes når en liten valp på 8 får servert detta riffet som er blitt til en sang etter å ha trykka på Riff=repeat X 100.

 

Nei, synes du burde starte som jeg gjorde, første jeg hørte på var AC DC med back in black og thunderstruck, i 2 klasse. Siden den dagen var min drøm å se AC DC live og nå kommer dem jo til Norge så det er jo greit:D

 

Men seriøst, begyn med litt AC DC, de gode gamle, følg opp med noe lett Metallica, og litt 80 talls balader for så å introdusere valpen for hit the lights og whiskey in the jar av Metallica. Da blir det bra. etter å ha godtatt sånn musikk kan du begyne å trekke oppover mot dagens mer heavy band, som Deathstars, Machine Head, Dream Theater, Slipknot, Black Tide, System of a down osv;) da blir det noe ut av han! I stedet for den satans ungdommen sitter å hører på dunking på bussen med den verste bassen rykendes fersk fra helvette servert på sølvfat. Uholdbart:)

Lenke til kommentar

Alle forslagene her blir hva den og den personen synes er god musikk. Ta litt av alt (kanskje mest av det som er lett å like med tanke på at han er åtte år), så kan han finne ut det meste selv.

Forresten liker mange unger musikk som Neil Young og Simon & Garfunkel. For et halvt år siden hørte jeg After The Goldrush, og kjente igjen alle sangene, selv om jeg trodde jeg ikke hadde hørt dem før ... Sannsynligvis hadde broren min spilt den noen ganger da jeg var liten, og fordi melodiene er relativt enkle satte de seg i hodet mitt.

 

(Men jeg er enig i at du bør gi han litt gammel rock!)

 

@BeyondDeath: Det er ganske mange unge som hører på det du anbefaler der ... :p

Lenke til kommentar

TanTheMan: Jeg vet^^ Har 2 brødre som en gang startet på listepopen og tilbad kurt nilsen. Men når jeg begynte å spille musikken min litt høyere så ble det andre boller og sakte men sikkert begynte de å endre stilen sin, fra listepopen til noe litt "mørkere" da, om man kan kalle Ram Jam det xD Black Betty FTW:P

 

 

Til sisteman her, jeg sier ikke at jeg vil krusifisere barna mine om de ble tilhengere av listepopen og det blir hengendes Scooter plakater på romveggene deres, men jeg sier at jeg skal introdusere barna mine for rocken før de evnt. finner ut at det finnes radioer som sitter å spiller den skiten!^^

 

gwh:

Ja^^ Kunne ikke fatte meg inn å gjøre noe annet ;) Blir konserter langt fremover nu så da skal man spare håret til Headbangina:D

 

 

-BD

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...