Gå til innhold

Mirrors Edge eller Left 4 Dead?


Gal_ape

Anbefalte innlegg

Har litt vanskelig for å bestemme meg hvilket jeg skal satse på når det kommer!

Mirrors edge er i mine øyne veldig nyskapende, og kan by på en del timer med interessang og gøy spilling, mens L4D virker som det kan holde en del lengre hvis man har noen gode venner å spille coop med!

Hva syns dere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Personlig har jeg allerede forhåndsbestilt begge, men skjønner dillemmaet ditt for denne spillhøsten tar sterkt på økonomien.

 

Har spilt demo av begge spillene, Left 4 Dead har jo potensialet til å gi veldig mye replayability på grunn av AI directoren samt versus mode. Det er dog et multiplayer spill hovedsaklig, så det kan jo tas med i vurderingen.

 

Mirror's edge virker vanvittig artig og jeg gleder meg stort til få hele. Jeg har hørt av campaignen skal være ganske kort, ca 6 timer gjennomspilling fordi man løper jo så raskt. Usikker på hvor mye replayability race delen fører med seg, jeg personlig spiller ikke så ofte spill kun for highscore lister.

 

Hadde jeg kun skulle valgt ett spill tror jeg det måtte blitt Left 4 Dead.

Lenke til kommentar

Er selv og litt redd for at kampanjen på Mirrors Edge kan bli litt vel kort, noe jeg hele tiden har sett for meg. Springe, hoppe og klatre blir litt ensformig etter 6 timer ser jeg for meg egentlig, men igjen så er det vel opp til spilleren å gjøre mest mulig gøy ut av situasjonen!

 

Sliter fremdeles litt med å bestemme meg helt, tror det ender opp med at jeg skaffer meg begge etterhvert, med mindre jeg ser brukerrapporter som sier at f.eks Mirrors Edge blir kjedelig etter to timer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...