Gå til innhold

Healing addons for alle healing klasser?


Anbefalte innlegg

Hei,

har innsett at jeg liker å heale, og får mye love ifra andre for å heale, og for å heale bra, men har sett at de fleste andre healere bruker addons, og lurer på om dette egentlig gjør ting noe enklere. Jeg går ut ifra at healbot osv. ikke healer automatisk? Det ville jo være cheating.

 

Uansett, så har jeg altså nå en pala healer, en druid healer, en shaman healer, og en prest. Så det hadde vært fint å bare bruke én addon om mulig, som funker for alle healing klassene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-3t93k9

Healbot gjør:

 

Du har en rute der du ser alle healthbars til de du er i rekkevidde med. Du trykker bare med musen på navnet når det står de har f.eks:

Jonasks -5000 hp (Kan ta bort navn osv)

Da kan du sette til at venstre museknapp kaster flash heal, høyre kaster greater, scroll hjulet press ned knappen kaster renew. Gjør at du kan spille uten tastatur og du har fin oversikt med hvem som er i rekkevidde osv.

 

Når du holder over et av healthbarene der står det x/100% hp, hvor mye hp han har. Navn, guild osv.

 

Om du har en hot på en av de kommer det også på siden av navnet deres. Veldig fin i av, spessielt! (Egen av mode.)

Endret av Slettet-3t93k9
Lenke til kommentar

hmm, med for mange addons blir healing kjedelig. Det er ikke healing lenger, det er ett program.

 

Selv bruker jeg bare Pitbull (Unit Frames) som viser hp % og hvor mye hp de har mistet. Også bruker jeg en macro som lar meg heale ved å bare holde musa over dem eller unitframsa til de jeg vil heale. Det er utrolig digg og jeg synes det er morsomt :)

Endret av Reached
Lenke til kommentar

Tidligere brukte jeg Healbot og Lifebloomer, men nå prøver jeg meg på Grid med Clique og noe Lifebloom-addon. Har ikke helt fått satt opp det ennå, så bruker Grid out-of-the-box enn så lenge.

 

Må si jeg likte Healbot veldig bra, man slipper jo å bytte target så man kan alltid ha targeta tank/kompis/self og fortsatt heale som en gal. Men ser vel og for meg at med Clique og Lifebloom-tingen skal det vel kunne bli veldig bra også.

 

Blir Grid + Clique noe a-la det samme som Healbot? Eller må man fortsatt velge target, så klikke på en spell?

 

Kan man forresten sette opp Grid slik at jeg får litt større unitframes i 5- og 10 manns, enn jeg gjør i 25 og 40(AV)? (Uten å måtte stille manuelt hver gang)

 

Edit : Én ting til; hvilke fordeler mener dere Grid har over Healbot i raids? Siden ingen vil si de bruker Healbot der :)

Endret av Purplehaze
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...