Gå til innhold

Call of Duty: World at War MP Beta Demo ute [Xbox 360] - Hva syns dere?


Kenichi-san

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vant betanøkkel fra gamer.no for en uke eller to siden.

Var akkurat slik jeg forventa, altså en dårlig WW2-versjon av CoD4. Klassene er veldig ubalanserte, og smg er owerpower deluxe... Det at Treyarch har valgt å legge inn kjøretøy (som de hadde i CoD 3) er totallt meningsløst. Skaper enda mer ubalansene, samtidig som det er helt unødvendig. CoD 4 hadde ikke vært morsomt i det hele tatt hvis du kunne rulle rundt i tanks...

Artillery er også allt for bra. Det gjør jo omtrent like mye skade som 3 airstrikes fra CoD 4! Det at du kan kalle inn bikkjer er også utrolig plagsomt. For det første får jeg en ordentlig vond følelse hver gang jeg må drepe dyr i spill, og for det andre er du død dersom de kommer for nærme.

Lyssettingen er også helt feil. Hvorfor skal alle WW2-spill være så utrolig mørke og dystre? Banen med Marines vs. Imperial Army er jo grei nok, men de to andre er helt forferdelige.

 

Jeg skjønnte at dette spillet kom til å bli en enorm flopp når jeg leste at det skulle foregå i WW2. Etter å ha prøvd betaen har jeg fått bekreftet at jeg hadde rett.

Forhåpentligvis forstår IW at nåtiden egner seg best til slike spill, og at de ikke satser på Science Fiction krig istedet... :no:

Lenke til kommentar

Må si meg enig.. Prøvde den litt akkurat..

 

Syns det ligner veldig på COD4, men alt er gjort så mye dårligere! Argh.. Var en stor skuffelse. Kjøretøy er l-a-t-t-e-r-l-i-g. Ellers er jeg enig i omtrent alt han over sier. Så da gidder jeg ikke repetere det.

 

Neiii, blir nok Gears 2 fremfor dette skvipet..'

 

Er forøvrig vanvittig lei 2VK nå, seriøøøøst..

Endret av braxboy
Lenke til kommentar

Uenig med omtrent alle punkt som dere sier :p Men anyways, coop 4player campaign er en stor forbedring som jeg gleder meg til, samtidlig er jeg historisk interessert, så jeg liker å kjempe gamle episke slag :). Våpnene fra ww2 er i min mening også tuuusen gang tøffere, og arty er kanskje op på de man treffer, men slik som tdm i waw er laget er det vanskelig å bli spawnrapa på samme måte som i cod4....Hunder er np i forhold til treffe allt med 100% accuracy chopperet i cod4. Smgs er gode, men det var de også i cod4, tanks er jo ikke OP i det hele tatt, lett som pokker å drepe.. Tydelig at treyarch har lært sin lekse :). Om de nå bare lager en utrolig tøff story så er jeg mer enn solgt iallefall :)

Lenke til kommentar
Smgs er gode, men det var de også i cod4

Tuller du? CoD 4 var et av de veldig få FPS'a som faktisk har utrolig balanserte klasser. Du kan f.eks. ikke ligge på den ene siden av banen og blåse hodet av folk med sniper. Smgs gjør liten skade sammenlignet med andre våpen, men har ofte høy fire rate som gjør dem gode i cqb-situasjoner. I CoD 5 har smgene veldig høy skade i forhold til riflene, og er nøyaktige selv på overdrevent lange avstander.

 

Da jeg leste at Treyarch (?) skulle lage spill nummer 5, klarte jeg ikke forstå hvorfor folk var så negative. Jeg trodde da ikke at COD3 kunne har vært så dårlig som de ville ha det til. Da jeg litt senere leste at spillet skulle tilbake til WW2, mistet jeg nesten allt håp til spillet. Det var morsomt å spille som amerikaner de første gangene, men nå er jeg lei av den samme kjedelige vinklingen hele tiden. Tror nok neppe jeg kommer til å kjøpe et WW2-spill før jeg får spille som tysker eller italiener i løpet av singleplayer-kampanjen.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...