Gå til innhold

Multiplayer på C&C Generals..


Anbefalte innlegg

Hva mener folket om dette??? jeg er for min egen del er MEKTIG skuffet... Spiller heller RA2! Synes ærligtalt det ødelegger vanvittig mye at det ikke går ann å få fjernet "Super Weapons" og alle former for Bombing og Air-strikes... Ødelegger mye av spillet. :grumpy:

 

Noen andre som sitter med andre erfaringer eller?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For min del syntes jeg at generals var veldig morsomt. Jeg spiller aldri strategispill egentlig, men når jeg først prøvde generals ble jeg helt hekta. Spiller en hel del på internet. Nå er ikke jeg en svoren c&c fan da.. og har ikke spillt de forrige spille som f.eks RA2 :oops: så jeg kan ikke trekke noen konklusjoner, eller sammenligne med de tidligere utgivelsene.

 

Supervåpen syntes jeg ikke er noe problem. Hvis vi ikke vil ha de med i et game, blir vi enige før vi starter å spille, og jeg har ikke opplevd at noen har brutt dette ennå :)

 

happy gaming

Lenke til kommentar

Jeg syns det duger greit på lan, har aldri vært fan av CC serien, men Generals er mye moro. Imo mer balansert en Westwood sine forsøk.

 

Tviler på at jeg kommer til å bruke det mer enn to uker though.. savner en god del basic ting som de burde ha lånt fra Star/Warcraft. Som f.eks scrolling med piltastene, muligheten til å sette opp farta på spillet, farta i replays også, troppene burde absolutt holdt samma hastighet som det tregeste leddet når du gir dem movement kommando i ei gruppe osv. Men som jeg starta med å si, jeg liker det likevel da ;) God variasjon selv om enkelte ting er helt ubrukelig og andre har en liten über tendens over seg.

 

Supervåpen.. nja, enig i at det kan avtales på forhånd. Skulle vært noen flere alternativer når en hoster game ja.

Lenke til kommentar
uansett så er det sjeldent det blir brukt super weapons online

Å når du  bruker dem er det for å ta en som bygger mye forsvar

 

Derfor jeg alltid blir massakrert da :grumpy:

Bruker å basere angrepene mine på "kontringer" Har enormt med forsvar, og knuser det som sendes mot meg for så å angripe, (Vet det er jævelig feigt, men er ammatør ennå, så ikke særlig peil på annet :shrug: )

og før jeg får anngretet er jeg utslettet av et artilleri angrep eller no... :grumpy:

Lenke til kommentar

Jeg synes Generals er veldig flott i MP, eneste problemet er at de har dytta så inn i skauen mye eyecandy inn i spillet, slik at når spillere med middels maskiner er med lagger det noe grusomt, jeg er blandt dem... Supervåpnene er kjempeflotte å ha med, for å få pusha gameplayet litt fremover... man sitter liksom ikke og VENTER på å få fire nuker inn i basen, ergo bygger man opp noen fly og raider motstanderen... (eller buggyer, skulle man være GLA) det som derimot er litt merkelig er at GLA er halvveis immune mot både nuker og bensinbomber, på grunn av høla sine... men men... er jo bare å følge opp med litt ekstra ild, så ordner alt seg...

 

Jeg mener også at RA2 er et av de største pro-tank-rush-spilla jeg har spilt... var ufattelig kjedelig å spille i MP, fordi hadde man mye nok så funka alt mot alt...

 

nei, gi meg heller C&CG i MP... :yes:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...