Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Gode tips til gode dating sider?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest ....sommerfugler i magen....

Jeg vil også anbefale å prøve Sukker.no

 

Du får en masse spørsmål du blandt annet scorer høyt og lavt på som passer din personlighet og en hel mer.

Så vil søkemotoren finne folk som noenlunde for eksempel har svart i nærheten av det du har svart og lignende.

Jeg har funnet folk som har hatt matchpoeng 97, som betyr at vi har mange like svar :) Sukker.no arrangerer også singelfester og littforskjellig slike ting.

 

Har truffet 2 forskjellige nå. Han ene var ikke kjemien der med, men utrolig trivelig kar.

Han andre jeg treffer nå..... blir det spennende å se på...hva som skjer! Er kommet til der hvor man kan dulte tøysete borti hverandre og småflørte litt, så jeg tror nok det kanskje fort kan bli noe her :)

 

 

Venter i spenning..... sommerfugler i magen ihvertfall :)

Lenke til kommentar
Ulempen med sukker.no er at det først virker gratis, men for å få tilgang til essensielle funksjoner, må du betale.

Det er ikke sant. Sukker er ei av få sider du faktisk kan bruke uten å betale noe. Riktignok kan du ikke bruke forumet om du ikke har betalt, men hva skal man med det når man har diskusjon.no? ;)

 

Jeg har testet ut alle (?) de største dating-sidene, og funnet ut at det egentlig bare er Sukker som fungerer. Match, Q500, Be2 og Møteplassen gir inntrykk av at de er gratis før du registrerer deg (noe som forøvrig er veldig sleipt og burde vært forbudt). Først etter at du har registrert deg får du vite at det koster noe, og hvor mye det koster. Det ligger på ca. 300 per måned. De som ikke betaler kan egentlig ikke gjøre noe der. Den eneste kommunikasjonen som godtas er kommunikasjon mellom betalende medlemmer.

 

Sukker har et helt annet og mye bedre konsept. For det første så er prisen for Sukker-medlemskap bare ca. en tredel av det de andre koster. I tillegg har Sukker den fantastiske egenskapen at de som betaler kan kontakte ALLE som er registrert. Derfor er det nyttig å registrere seg på Sukker selv om du ikke vil betale. For du kan allikevel kontakte dem som har betalt.

 

Jeg liker også veldig godt de tekniske løsningene til Sukker. På Match/Q500/Be2/Møteplassen må du bruke vriene søkefunksjoner på å bla deg gjennom uendelige profillister. På Sukker derimot, får du automatisk en oversikt over dem du passer best sammen på. Hele nettstedet er bygd opp rundt denne oversikten, så den er veldig godt gjennomført.

 

I tillegg kommer jo det at Sukker også arrangerer mange fester og turer, og at nesten alle skryter av Sukker. Har egentlig ikke sett noen som skryter av andre datingsider enn Sukker. På Q500 var f.eks. kritikken fra brukerne så sterk at administratorne valgte å ta vekk forumet for å slippe unna kritikken...

Endret av christianb
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
  • 3 uker senere...
fa** i helv***.. Er det i det hele tatt mulig for ikke-betalende brukere å ta kontakt med hverandre (utveksle mail e.l)?

 

edit: på sukker.no

Nei, det er ikke mulig. For å kunne sende mail må enten sender eller mottaker ha betalt. Men det er allikevel mye bedre enn de andre sidene, der kreves det at både sender og mottaker har betalt.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 2 måneder senere...
  • 3 måneder senere...
Gjest chibaby105

am loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for youam loving caring here for you

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Det har faktisk kommet en ny side nå som heter www.skandejt.com, helt nystartet men den er siden som har flest gratis-tjenester i norden. Det som koster er Gull medlemskap og det innebærer tilgang til videochat, direkte med andre brukere. Sende post, flirts, chat og mange fler funksjoner er gratis.

Lenke til kommentar
  • 11 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...