Gå til innhold

Sony Bravia 40" med Harmony One


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har nettopp fått meg en Logitech Harmony One fjernkontroll, men har noen problemer med å konfigurere den.

 

Jeg har en dekoder fra Canal Digital som er koblet til tv via HDMI. Problemet er at når jeg trykker på "Se TV" på fjernkontrollen, så starter TV'n opp, men på av1 eller noe. Den kommer ikke automatisk på HDMI som input. Dersom jeg prøver å trykke på inputHD/Dvd så skjer det ikke noe. Er ingen av input valgene jeg kan gjøre manuelt på fjernkontrollen som gjør at jeg får bilde på skjermen. Det jeg kan gjøre er å trykke på "next input" eller noe, flere ganger, da kommer det riktig etter x antall trykk.

 

En annen løsning er kanskje dersom noen vet om det er mulig å stille TV'n inn slik at den går på HDMI som standard. Har prøvd å få til dette selv, men finner ikke ut hvordan.

 

Dersom jeg trykker på "Lytt på CD" så fungerer alt fint. Forsterkeren starter, dvd spilleren starter og tv'n starter og skifter til av4, som er riktig.

 

Noen som har tips? Har trippelsjekket at oppsettet for "se tv" er stilt inn på HDMI input.

 

/steinih

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

IIkke meningen å bumpe den her nå, men begyner å bli mått frustert her. Mener at jeg stiller inn fjernkontrollen riktig, men funker fortsatt ikke. Jeg gjør jo det samme for "Se på tv" og "Høre på CD" som har andre kilder enn HDMI og på begge de 2 fungerer det som det skal.

Hadde det enda vært mulig å stille tv'n til hdmi som std.

 

pls help!! ;:)

 

/steinih

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg har hverken Harmony One eller noen annen fjernkontroll, men jeg anbefaler deg å lete på nettet. Jeg vet det er mulig å løse dette.

 

Hvis ikke får valgt HDMI1 i Logitechs program, prøv feks å lage en makro eller noe sånt. Feks at makroen må trykke på source-knappen 2 ganger osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...