Gå til innhold

Demo: Pro Evolution Soccer 2009 (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er det kommet til xbox live?

Jepp.

 

Var ganske greit. Grafikken er til å grine av, men gameplayet er ganske bra. Lyden når ballen treffer stolpen er som om Vinnie Jones skulle stått med et balltre og dengt løs alt han maktet. Tragisk.

 

Er nesten helt likt mellom FIFA og PES gameplaymessig, IMHO. FIFA trekker det lengste strået på grunn av den totale pakken.

 

Also, WHERE THE FUCK IS BERBATOV?

Endret av Stonemeister
Lenke til kommentar

Lydene i dette spillet får ørene mine til å blø, og at jeg blir tvunget til å se den teite videoen når kampen er ferdig ødela demoen litt for meg. På den lyse siden så virker gameplayet rimelig solid, desverre gjør Konami dette spillet vanskelig å like. Det er som tran, du har godt av det men det smaker dritt. Kommer nok til å prøve demoen litt mer, mulig det blir både PES og Fifa i år.

Lenke til kommentar

Top Player er for lett. Slo Barca 2-0 etter bare fire kampers erfaring.

 

Ballen er jo rene hodemagneten på innlegg. Flyr rett i pannebrasken på en spiller som motstanderen gir fullstendig beng i å markere. Hver gang. Uansett.

 

Keeperen er ikke aktiv nok. Slo en ball inn i i boksen, og Rooney løp mot den. Keeperen hadde all verdens tid til å snappe opp ballen, men neida, gratismål på meg.

 

FIFA på meg i år. Lett.

Lenke til kommentar

Kanskje det bare er smak og behag, men likte ikke helt FIFA demoen, men skal prøve den litt mer, absolutt god presentasjon, men ble utrolig lei av å se EA logoen hele tiden, menyen virker også litt for vanskelig, men kanskje fordi jeg er vandt med PES. Skal prøve PES demoen før jeg gjør et endelig valg.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...