Gå til innhold

Warhammer Collector's Edition - bonus faces


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noen andre som er skuffet over utseende på disse ekslusive ansiktene som er tilgjengelige for CE-kunder? Har tatt en titt på dem som er tilgjengelige for Archmage og Witch Hunter og vil overhodet ikke vurdere å benytte meg av dem.

Noen er vel litt bra. Sånn som goblin og chaos. Har ikke sett å nøye på dem. HE blir jo Illidan :p, mens DE ser ut som de har blitt solbrent.

Lenke til kommentar

Men hva er vitsen med disse ansiktene om ingen vil benytte seg av dem? Det blir litt sært liksom å springe rundt med bind for øynene (archmage) eller se ut som et lite barn som har forsynt seg av syltetøykrukka (witch elf). Hadde gledet meg sånn til å få noen ekstra muligheter, men sitter nå med en dårlig følelse ...

Lenke til kommentar

Du får en mail ja ... Du kan benytte deg av det "nye ansiktet" ved å gå til en dye merchant og plassere "hodet" som du du vil finne i inventory i reward slotten. Dermed vil du få se hvordan du ser ut og så kunne velge om du vil benytte deg av det eller ikke.

 

Fikk forresten også sjekket ut CE looken for female dwarf runepriest og er heller ikke imponert med den. To tønner flettet inn i håret ... Ser ærlig talt bare latterlig ut.

Lenke til kommentar

Goblin sitt CE ansikte ser greit ut hvertfall, kansje litt snålt... men som jeg la merke til , du får CE ansikt + de featura du la til ansikte da du lagde charactern, dvs... hvis du f.ek valgte et ansikt med spessielle arr eller øyne så vil CE ansiktet få det også...

 

gobbom018jf3.th.jpgthpix.gif

 

Som du ser på bildet så ser goblin min ut som han har fått seg en real på trynet, hah.. men jeg syns det er litt festelig :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...