Gå til innhold

Joomla!-side med Freehostia


Anbefalte innlegg

Jeg er veldig fersk på nettsidefronten. Jeg har prøvd en gang å lage en Joomla! side ved å følge begynnerguiden på det offisielle nettstedet, men dette tok i bruk en lokal nettverkstjeneste kalt "Localhost" som gjorde at ingen andre enn meg selv hadde tilgang til siden.

 

Nå ønsker jeg å lage en skikkelig nettside. Altså en som andre også kan besøke. Etter mye om og men har jeg kommet fram til at jeg vil bruke et subdomene på FreeHostia som webhotell. Det jeg ikke vet, men gjerne vil få å vite, er hvordan jeg begynner med å laste opp innstallasjonsfilene til FreeHostia slik at jeg kan begynne redigeringen av siden.

 

Jeg har hørt en smule om FTP-opplastere, men kjenner ikke begrepet særlig godt. Derfor hadde det vært utrolig kjekt om noen kunne bistå meg med en trinn-for-trinn hjelp for disse små, første stegene. På forhånd takk for alle gode veiledinger!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Unnskyld for at jeg dobbelposter, men jeg har et nytt problem. Nå har jeg klart å laste opp filene og jeg kom meg inn på installasjonsstadiet. Dessverre henger jeg meg opp på skritt 4 som handler om databasen. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive inn i Database Name, som vist på bildet under:

 

DatabaseName.jpg

 

Noen som vet noe konkret om hva som skal stå her? Er det felles for alle, eller avhenger det av navnet på websiden jeg lager? :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...