Gå til innhold

Oppgradere fra D40


Anbefalte innlegg

Hei!

Som overskriften forteller sitter jeg i dag med et Nikon D40. Er utrolig godt fornøyd med det, men har i det siste gått med tanker om å oppgradere til et nytt hus. Mitt største incitament for å kjøpe nytt er at jeg har lyst på et hus med AF-motor i huset. Dette vil åpne for helt nye muligheter hva gjelder objektiv-kjøp. D40`en har mange eksponeringer i seg enda og vil bli brukt som reservekamera.

 

D80 begynner jo å bli fantastisk billig nå og er defor kanskje det heteste alternativet. Har sett litt på D300 også men dette er jo i en annen prisklasse. Prioriterer nok derfor å bruke prisforskjellen mellom disse kameraene på blitz og objektiv. Ellers er vel brukt D200 i samme prisklasse som D80 og kan kanskje være et alternativ? Hva ville dere gjort i en sånn situasjon?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg driver vel mest med landskapsfotografering. Har fått med meg at D300`n har gode egenskaper på høy ISO, men utover det er jeg ikke helt sikker på egenskapene til de aktuelle kamereaene. Hva ligger D300 på brukt forresten?

 

HER har du en til 8000,-. Finner de nok lavere enn det også på foto.no. Det er her du finner de riktigste prisene. Her er prisene stort sett satt ut i fra hva ting selges for nye nå, men på finn.no er det tendens til at prisen er satt etter hva man oprinnelig betalte.

Lenke til kommentar

Jeg har D80 og er kjempefornøyd med det, men jeg er nybegynner da og vet ikke hvor forskjellige D80 og D200/300 er, men med bra objektiv så kunna det ikke hvert bedre. Du får D80 hus for 4499,- på www.japanphoto.no og da har du spart noen tusenlapper du heller kan kjøpe blitz og objektiv for. Jeg har tatt masse landskapbilder med D80,n og ble fullstendig sjokkert over hver flotte detaljer det ble :D . LYKKE TIL

Endret av missvero
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...