Gå til innhold

Problemer med DHL og Xbox support


Tobe__

Anbefalte innlegg

Noen som har vært borti at DHL har rotet bort pakken din? Jeg har fått som svar i 2 uker av de nå at "pakken er på vei", men dette er bare tull. Når Xboxen ble sendt inn til reperasjon, fikk jeg et nummer jeg kunne bruke på Xbox sine sider, for å sjekke status på Xboxen. I lang tid (rundt 3 uker) stod det at boxen stod på venting fordi de ventet på en del fra et hovedlager (var sånn jeg tolket det hvertfall). Plutselig en dag stod statusen på "reperasjon avbrutt", og en ny link var lagt til siden. Denne tok meg til DHL sine sider, hvor jeg fikk oversikt over hele prosessen Xboxen min hadde vært gjennom. Det merkelige var at Xboxen tydeligvis var mottatt og underskrevet på av meg, noe som aldri har skjedd. Ringer jeg DHL, ber de meg ringe Xbox support. Ringer jeg Xbox support, påstår de at Xboxen er på vei fra Tsjekkia, og vil være på døren min innen max en uke. Dette har jeg som sagt blitt fortalt i 2 uker nå. Hjelp?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Merkelige saker. Du kan jo stikke til DHL og be om å få se den signaturen da. For så å banke det inn i hodet på dem at du aldri fikk Xboxen din, som du har beltalt for, og har krav på å få tilbake, koste hva det koste vil. Ta gjerne med et brekkjern for respektens skyld ;) Eller, dropp brekkjernet... Men vær litt morsk, om de spiller dumme.

 

Hvis de har klart å levert den til noen andre, så er det de som bør få svi for det.

Lenke til kommentar

I følge loggen til DHL er den underskrevet og levert i Oslo. Jeg bor i Trondheim. Dette har jeg prøvd å forklart, men det virker nesten som at de ikke tror meg. Skal ringe Xbox support igjen i morgen. Får jeg "den er på vei" til svar igjen, så føler jeg at jeg kommer til å hisse meg opp litt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...