Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Noen some bruker Bluecom her?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei. Har Telenor ADSL 704/128 (ubegrenset nedlasting) og det funker fett som faen det... kjapt!!... har hatt det nå i 1 år... oppetiden er upåklagelig... 1 dag nedetid på et år!!! :yes:

 

Bluecom ADSL bruker - så vidt jeg vet, telenors nett, og da er oppetiden tilnærmet like bra vil jeg tro.

 

Det er ikke det samme jeg kan si om min kamerat's linje... kabel fra UPC, som stadig var nede...

 

Sats på ADSL... enten Tele2 eller Nextgentel :woot:

Lenke til kommentar

Hei.

 

Har hatt bluecom i ett år nå, 1024/256 er veldig fornøyd, utenom prisen da :-? 2500 i hver tredje måned. Men det var jo ikke det som var spørsmålet, Bluecom har veldig liten nede tid, det eneste jeg har opplevd er at de på noen ganger om natten utfører utbedringer, men dette får man alltid beskjed om. Kapasiteten er det ikke noe å si på, får vel maks 132 Kb/sec men det er veldig stabilt, tror de har jukset litt med uploaden, før, men det virker som at de har fått det rett nå. :) Vet ikke, bare noe jeg mistenker 8) Supporten er glimrende, ble sittende å prate i 20 minutter med en av damene der :wink: om skit og ingenting :)

Lenke til kommentar

Har Bluecom 1024/256 som fungerer glimrende.

Veldig kjekt med DHCP server.

Har kun ett ADSL modem som er koblet til en switch med 5 pc'er tilkoblet.

Får ikke blitt enklere. Stod en eller annen plass at det var maks 3 maskiner som kune kobles til, men har 5 maskiner fast tilkoblet uten problem.

Lenke til kommentar
Hei.

 

Har hatt bluecom i ett år nå, 1024/256 er veldig fornøyd, utenom prisen da :-?  2500 i hver tredje måned. Men det var jo ikke det som var spørsmålet, Bluecom har veldig liten nede tid, det eneste jeg har opplevd er at de på noen ganger om natten utfører utbedringer, men dette får man alltid beskjed om. Kapasiteten er det ikke noe å si på, får vel maks 132 Kb/sec men det er veldig stabilt, tror de har jukset litt med uploaden, før, men det virker som at de har fått det rett nå. :) Vet ikke, bare noe jeg mistenker  8) Supporten er glimrende, ble sittende å prate i 20 minutter med en av damene der  :wink: om skit og ingenting :)

Høres ut som bbruvoll er på sjekkern :woot:
Lenke til kommentar

Da jeg skulle bestille ADSL fikk jeg til svar fra alle leverandørene at jeg ikke kunne få det der jeg bor, helt til jeg ringte Bluecom, der sa dem at hvis man sendte inn bestilling sjekket de tilgangen grundigere. Så det kan godt hende du kan få ADSL, uansett om de sier at du ikke kan :o

Dekningsdatabasene deres er lite oppdaterte

Lenke til kommentar

Jeg pratet også med en av damene hos BlueCom, og kan gå god for at de kan sakene sine. Utrolig hyggelige og serviceinnstilte er de også.

 

Egentlig kan jeg ikke få ADSL, da telefonen min er koblet til noe Telenor populært kaller "undersentral" - en liten boks i grøftekanten ca. 200 meter unna. Denne lille og ubetydelige "sentralen" kommer mest sannsynlig aldri til å bli noe interessant oppgraderingsobjekt for DSL-tilbyderne, så de siste årene har jeg brukt på å krangle med Telenor om å få en telefonlinje til den DSL-klargjorte "hovedsentralen". Men hos kundeservicen til Telenor har jeg bare "møtt veggen", til tross for at jeg vet det er teknisk mulig for dem å koble opp en slik linje til meg (naboen min er tilknyttet den sentralen og har ADSL).

 

Men da jeg kom i prat med den hyggelige damen hos BlueCom og forklarte problemet mitt, lagde hun bare enkelt og greit en bestilling til Telenor på "krysskobling" av linjen min til hovedsentralen og vips - en knapp uke senere ramlet det inn leveringsbekreftelse på ADSL med sambandsnr. og dato for når linja vil være ferdig konfigurert.

 

Har riktignok ikke fått ADSL-linja enda. men så langt er jeg strålende fornøyd med BlueCom :lol:

Lenke til kommentar

Har hatt adsl fra bluecom i nesten ett år nå og er veldig fornøyd. Ingentig å si på oppetiden, tror faktisk ikke at jeg har opplevd noen nedetid ennå. Kundeservicen er også bra. Eneste negative er vel at de ikke akkurat er de billigste på markede.

Lenke til kommentar

Har hatt 1024/256 i snart et år. Linja har stort sett vært oppe hele tida og fungerer veldig bra. Har alltid hatt rundt 130KB/s på nedlasting. Kan i praksis ha flere enn 3 maskiner på nett selv om reglene foreløpig sier noe annet. Prisen er høy - særlig nå som alle andre har satt ned og BlueCom ikke følger etter. Prisen for 1024/256 er i så måte den mest ugunstige for tiden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...