Gå til innhold

"Klara klok", der du både er pasienten, og Klara Klok for nestemann


Patience

Anbefalte innlegg

Spør Klara Klok.

 

Her er det vittigste tråden av dem alle. Tråden der vi tar den ut litt lengre.

 

post-25754-1220029554_thumb.jpg

 

Dette er tråden der ALLE er "Klara Klok", og alle skal følge denne malen:

 

 

Svar: Klara Klok sier...

[Teksten går herunder]

 

Spørsmål: Kjære Klara Klok..

[spørsmål går herunder]

 

Jeg tillater ganske sprekt språk her. Så fremst det ikke er noen tvil om at det ikke ligger noe ondskapsfullt bak. Bruk gjerne friske "gloser" og helsprøe ord. Det gjør det bare morsommere..

 

Og ikke minst.. OVERDRIV!!

 

Ingen post uten bruk av konseptet/malen. Alle skal spørre, alle skal svare. Det er lov å kommentere, flire og le. Men ikke glem å post ditt bidrag. Poster helt uten bidrag kan bli fjernet.

Endret av Patience
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Svar: Klara Klok sier...

[Teksten går herunder]

 

Spørsmål: Kjære Klara Klok..

Jeg er en ung sprek mustang, ung viril og villig. Vil helst ha meg et nummer minst 10 ganger om dagen. Men mitt problem er jenta mi som er så ekstremt opptatt med å være på badet alene med sin favorittplakat av Brad Pitt istedet for å tilbringe sin tid meg meg. Og når hun kommer ut etter alt fra 1-3 timer senere, er hun for trøtt til meg, og sier hun er sår, og har for hodepine, slik at vi ikke kan ha oss.. Hva skal jeg gjøre for å få mine 10 om dagen?

Endret av Patience
Lenke til kommentar

Svar: Klara Klok sier...

Pass på at du ikke utsetter hennes lysk for store påkjenninger under samleiet, og la henne restituere etter samkvemsstunden. Pass på at dere snakker om situasjonen sammen, og la henne gi uttrykk for sine indre følelser, spill gjerne litt ekstra sentimental, dette kan virke opphissende for kvinnen.

 

Spørsmål: Kjære Klara Klok...

Jeg er en gutt på 12 år, jeg får masse grønne prikker på min penis mens jeg onanerer. Etter ejakulasjonen kjenner jeg en sterk smerte i min venstre lysk og høyre menisk som ikke går over før dagen etter, hva kan dette skyldes? Og er det normalt å tenne på 60 år gamle kvinner? Kjenner får ereksjon av min naturfagslærer, spesielt under seksualundervisningen.

Endret av Kjeksmestern
Lenke til kommentar

Svar: Klara Klok sier...

Kjære gutt, 12 år. Nei gud-bevare-meg-vel. At du får grønne flekker på lillemann mens du drar løken kan bare bety èn eneste en ting; du må prøve å holde snoppen unna mors potteplanter. Jeg har hørt om trikset med plantejord og varmt vann. Men du må ta ut planten før du jukker.

 

Å tenne på 60 år gamle kjærringer er ikke normalt. Desverre er du sterkt avvikende her. Men derimot 90-år gamle kvinner fra østeuropa med trællhud ser vi en stigende tendens til. Men slapp av, vi er ikke alle like..

 

Spørsmål: Kjære Klara Klok..

Jeg er ei jente på 25 år som lurer på om det er normalt å ha en kjæreste som eier et gatekjøkken på grønland og kjører moped? Jeg mener, ville det være dumt av meg å slå opp med han kun fordi han ikke kjører BMW?

Lenke til kommentar

Svar: Klara Klok sier...

Ikke alle muslimer har råd til en egen BMW E36 316, og spesielt ikke når han henger såpass langt nede på den sosiale rangstigen som du beskriver. Ta en kveldsjobb et års tid, spar opp penger, og kjøp en ny 3-serie til han til farsdagen.

 

Spørsmål: Kjære Klara Klok...

Det vokser både sopp og trær i underlivet mitt. Kjæresten min sier han får rifter i penis under samleie. Har prøvd å smøre inn underlivet med Dr. Greve uten hell, hjelp oss til å få et godt seksualliv igjen! Koz Emma 12 år.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Svar: Klara Klok sier ... Se på dette som en utfordring! Trevirke kan brukes som egenspikkede tannpirkere, og sopp gjør seg veldig godt til viltgryte, så kan du be inn hele nabolaget på festmåltid. Smør heller inn dåsa med teakolje! Da får den både smøring og vakker teint.

 

Spørsmål: Kjære Klara Klok ... Jeg er en liten dott som i det siste har strevd med diverse tvangstanker. Den tanken som tvinger seg mest på er tanken om at jeg skal erobre verden og spre mitt tøylelsesløse budskap i alle kroker og kriker. Har tatt dette opp med takraset jeg er gift med, men siden jeg var så dum å grave henne ned i hagen her i vinter, så får jeg ikke et kvekk ut av henne nå etter å ha gravd henne opp og børstet støvet av henne. Jeg har til og med gitt henne et oppkok i mikroen, men det satans svinet som før tjatret som et lite helvete nekter nå plent å være samarbeidsvillig. Hva skal jeg gjøre?

 

Edit Klok :ph34r:

Endret av Bruker-95147
Lenke til kommentar

Svar Klara Klok sier: Hvis hun ikke sier noe, ta det som et ja! Visst det før eller siden går opp for henne at hun gav deg for frie tøyler vil hun no si ifra.

Og angående tvangstankene dine, følg dem! Ingenting gjør seg som en god verdenserobring i ny og ne! Det er farlig å stenge inne tankene dine vet du!

 

Spørsmål Kjære Klara Klok: Er det galt å ha en fetish for eksospotter på store biler? Har begynt å like det å få litt brunfarge på junior. Og mens vi er inne på det, har du noen tips for å få vekk brunfargen? Har prøvd svovelsyre, men da ble det bare enda svartere.

Lenke til kommentar

Svar Klare klok sier: Hei! Å stikke penis inn i eksospotter på biler er ikke særlig lurt. Dette kan nemlig føre til inpotens over tid på grunn av gassutslippene. Mitt råd er, om du fortsatt ønsker å få brunfarge på lillemann, å prøver anale gleder.

 

Spørsmål Kjære Klara Klok: Jeg lurte bare på om det er normalt å ha en bestefar som kommer inn på rommet mitt om natten, og vil fortelle meg eventyren om "Trompeten til Prinsen".

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Brød er litt ute å kjører, så derfor vil snille Klara bare si at penetrering av cullosfilter i eksospotten kan være en grensepulveriserende affæré, og det, for begge parter!

 

Svar: Det er så klart helt normalt! Du skal bare legge merke til om du er yngre enn din bestefar!

 

Spørsmål: I den senere tid har tvangstanker og det faktumet at sengelakenet har en lei tendens til å feste seg mellom rumpeballene på naboen når jeg står opp og går på utedassen for å be, blitt et lite problem. I tillegg har noen satans ateister påstått at jeg av og til (hver natt :mad: ) sitter oppe på taket av Gammen og stimulerer mine brystvorter i full offentlighet (ja, det gjør jeg såvisst!), blitt et slags problem!? Jeg motstrider absolutt alle disse syke tilbakemeldingene som usakelige, men lurer på hvis det nå er sånn, så lurer jeg på om jeg må slutte å bedrive sexy feilvurderinger i trafikken i bar overkropp må utgå, til fordel for nennsom kyring av minikuer?

 

:)

Endret av Bruker-95147
Lenke til kommentar

Svar: Klara Klok sier...

Tvangstanker kan være som kos når du er alene, samt i lystig lag etter et par glass vin. Send et brev til naboen din og spør om han har lakenet festet i anus om morgenen, og be han samtidig hjem til deg. Kanskje du skal by på massasje, boller og brus?

 

Å kjærtegne sine egne bryst er fullt lovlig i Norge, bare pass på at du ikke klemmer for hardt i slik at farsmelken kommer ut nedentil (kan også ejakulere ovenpå, men dette er heller sjeldent). Vær stolt av den du er, din personlighet er unik, og ikke la andre dømme dine nytelser.

 

Spørsmål: Kjære Klara Klok..

Jeg er en muslimsk nekrofil gutt som har bodd i Norge i to uker. Hjemme i Ramallah pleide vi å steke sauer på 225 grader før vi lemlestet de og deretter hadde interracial samkvem med vedkommende. Jeg tenner på stekte dyr og lurer på hvor i Norge jeg kan videre utforske min legning uten å risikere straff!

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Svar: Klara klok sier

 

Nekrofilitet er et veldig vanlig fenomen i den muslimske værdag. Det samme gjelder også dendrofil, zoomofil, nesefil, utavfengselfil og mange andre.

Dette er ulovelig, og veldig straffbart i Norge, men hvis du vil ha et godt tips: Sovepiller i drinken fungerer nesten på samme måte. bare at de er 37 grader og ikke godt over 100 som skulle vert en fordel ..

 

Spørsmål kjære klara klok.

 

Jeg har i en stund slitt med at jeg har sett mye på porno, og onanert. Jeg har ofte lagt merke til at det er toons på siden. Jeg ble veldig tent på dette etterhvert og har pusset skinnstaken til veldig mye rart fra donalt, til de tre små griser og aladdin. Jeg har tenkt at dette er en fetish. Jeg har sagt til damen min at jeg skal reise vekk en måneds tid til kina. Egentlig skal jeg til Walt Disney.. Er dette normalt? Bør jeg snakke med henne om dette? Kanskje hun en dag går med på å kle seg ut som donald?

Men det blir verre. Jeg tenner ikke på normale ting lengre. Jeg klarer ikke sprute når vi har sex. Ikke engang en liten stivert. Jeg blir tent vær gang min kone har niesen sin på besøk, han er 4, når han ser på disney channel og sånt. Opp til flere ganger i uken er jeg på hytten på "Foretningsreise" med jobben.

Endret av even093
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...