Gå til innhold

Åpne minimert vindu


Anbefalte innlegg

Jeg åpner en minimert webside ved hjelp av javascript onclick funskjonen. Får åpnet det og alt fungerer bra, men får ikke til å fjerne adresse felt, status bar og det hele, slik at jeg sitter igjen med bare det blå feltet øverst hvor navnet på nettsiden står, eller helst få vekk alt så det bare ser ut som en hvit boks. Er dette mulig?

 

Og vil nettleseren oppfatte dette som et popup vindu, slik at de som har popup blokkering på ikke vil få den opp?

 

Jeg bruker denne minimerte siden til å vise en mp3 spiller, hvor jeg har lagt inn demo musikk fra flere band. Mulig det kanskje finnes en bedre løsning for å få op en slik boks, men jeg kjenner ikke til noe annet. Tar gjerne imot forslag om det er andre metoder som er bedre å bruke.

Endret av ray_and
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Bare å skrive at d kan bli blokkert av pop-up blocker da ; D De fleste nettlesere sier jo fra når de blokkerer noe : )

 

Joa, sant det. Men vil jo helst at det skal fungere uten at de må gjøre endringer da. Sånt irriterer folk er jeg temmelig sikker på. Jeg har popup blokkering på i min nettlser (IE) men åpner seg uten problemer likvel. Men mulig andre tyngre popup blokkere blokkerer den.

 

Men kanskje det går ann og åpne et minimert vindu i en bestemt størrelse, uten å bruke javascript? For da blir det jo som og åpne en vanlig html side, bare at den er minimert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...