Gå til innhold

Rescue me

Medlemmer
  • Innlegg

    9 902
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rescue me

  1.  

    Where to start? 21 år og nesten kyssløs enda... Håper det ikke er for sent.Anonymous poster hash: 23f73...bc0

    Nå skal jeg ikke påta meg noen ekspertise innenfor sjekkekulturen, men noen linket til en video for et par sider siden som kanskje hjelper. Jeg har også blitt anbefalt boka Magic Bullet av en kamerat, uten at jeg heeeelt har kommet meg gjennom den ennå.Si meg, driver du med ting som gjør at du naturlig har sosial omgang med noen av det fagre kjønn?
    Kanskje sjekke ut PIMP av Julien. Ikke noe jeg har kjøpt tilgang til enda.

     

    http://www.pimpingmygame.com

    • Liker 1
  2.  

     

    Jeg blir litt flau. Jeg føler dette treffer stereotypen av PUA på en prikk. Anonymous poster hash: 5d25f...b9d

     

    Julien er latterlig god, det kan jeg bekrefte etter å ha vært på Hot Seat.

    Han klarer fremdeles å fremstille seg selv som en hæstkuk med noe som i bunn og grunn virker som en ekstremvariant av push/pull. Jeg vil også driste meg til å si at det å bli opphengt i noe(n) neppe er 110% sunt, uansett hvor mange ganger han forsikrer publikumet sitt om at damene han sjekker opp egentlig vet hva som foregår. Dette kan vel i beste fall tjene som et eksempel på hvor langt man kan dra det, men som jeg skrev på et annet forum så bør man plukke ting som ligger nær ens egen personlighet og jeg vil anta (med vekt på "anta") at en så ekstrem personlighetstype ikke akkurat vokser på trær. Så se gjerne, men ikke gjør ting bare fordi en eller annen sopp som ansees som "god" sier det uten å måle det opp mot ens egne grenser og identitet. I beste fall er det inkongruent, i verste fall kan det være direkte skadelig.

    Er forsåvidt litt enig. Selv greier jeg ikke å være en hestkuk, men er noe jeg har lyst til å ekstrimentere med.
    • Liker 1
  3. Jeg synes det er litt rart at en 18 åring har innetid :s

    I forbindelse med at jeg er innlagt på et psykiatrisk sykehus. Slipper ut på onsdag.

     

    __________________

     

    I dag følte jeg at jeg fikk litt en reality check. Ser et par forbedringer i gamet mitt. Noen gang går jeg ikke nok inn, men i dag hadde jeg igjen innetid så hadde sånn sett ikke muligheten. Er heller ikke bra å være for god, folk tror bare jeg er ruset da. Er en hårfin balanse, men det gjør det hele ganske så artig.

    • Liker 3
  4. I går gikk det bra.

     

    Startet rolig på vors før jeg dro ut, først alene for å møte en kompis som ikke var der. Så dro videre til en annen plass hvor jeg åpnet to jenter fra Russland. Fikk en liten shit test av hun minst attraktive, noe som gikk greit.

     

    Gikk så videre til en annen plass hvor jeg åpnet to stykk ved baren, gikk greit, bare drev å loddet om hvor nervøs jeg var. Åpnet så to bord med store grupper av studenter siden det ikke var så mange muligheter.

     

    Dro så til en uteplass hvor jeg møtte de jeg hadde vært på vors med. Ingen mål i hele uteplassen, så dro med hun ene jenta for å møte en venninne av henne. På uteplassen jeg kom på nå var det greit med folk, og når jeg dro inn for å sjekke trøkket åpnet jeg et bord med 3 jenter og en kis, som gikk greit. Kjente hun ene ganske bra.

     

    Vi gikk så videre til den kanskje beste uteplassen for sjekking. Først var jeg bare en del med gruppen min, men fikk så dratt han ene med meg for å vise han "hand of god", som er å holde fram hånden og få henne til å investere ved å ta den.

     

    Åpnet en gruppe som viste seg å være brystkreft foreningen på konferanse. Plutselig sto jeg omringet av damer som jeg drev å konverserte med. Hun ene tok jeg med på en dans, før jeg danset med noen venninner av meg.

     

    Fikk så et lite kyss av en jente jeg kjenner når jeg skulle dra hjem. Hadde innetid til 2, lolz.

    • Liker 2
  5.  

    Første bytur siden midten av juli i kveld. Gleder meg stort :D .

    Må være snill gutt nå da ;)

    Aldri vært noe annet en snill gutt, og sikkert derfor jeg har feilet så mye tidligere.

     

    For å oppsummere gårdagen så ble det ikke så mange approaches da jeg var på konsert og måtte ta en tidlig buss hjem så fikk ikke med meg alt.

     

    Åpnet en jente som var hot, og det gikk forsåvidt bra, meeeeeen i kveld trenger jeg kun å avtale med min mor, så da håper jeg at jeg kan være ute hele kvelden.

    • Liker 2
  6. Statistikken som viser at tvang er mer brukt i Norge enn andre land er noe misvisende, da man i Norge ikke kan omgjøre en frivillig innleggelse til en tvangsinnleggelse, så mange som i realiteten er frivillig innlagt blir registrert som tvangsbehandlet uten at det nødvendigvis gjenspeiler de faktiske forhold.

    Ja, det er noen som bare ser på det som et hotell, eller er redd for verden utenfor.

  7.  

    Han passer mye bedre inn enn Balo.

    Han er jo skadet. Og med 4 turneringer trenger vi en bred tropp.

     

    Ser forresten at flere og flere klubber i EPL begynner å få relativt bra bredde på troppen og har et jevnt over høyt nivå. Det blir tøft med 4. plass denne sesongen.

     

    Bunn-nivået (skal det være orddeling her?) i Premier League er rimelig høyt, så se ikke bort fra at flere av "storlagene" kommer til å snuble en del.

×
×
  • Opprett ny...