Gå til innhold

Danny Boy

Medlemmer
  • Innlegg

    514
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Danny Boy

  1. Hmm, jeg kan nok prøve det, men tviler på om det jeg kommer til å gjøre det i lengden, siden jeg føler oppvarmingen er ganske grei. Men takk for tipset :D Jeg har lordosis fant jeg ut nylig, så må nok fokusere mye på ryggøvelser tenker jeg og da kommer tipsene du ga til god hjelp!

     

    Edit:

    @Discipline, ja var akkurat det jeg fant ut. Har mistet svaien i ryggen av og til, men er bevisst på det nå så det skal ikke skje igjen :)

  2. Er det vanlig å bli ganske utslitt i korsryggen etter knebøy (low bar)? Er helt fin i korsryggen dagen etterpå, men rett etter 5x5 med tunge vekter er jeg helt utslitt i korsrygg, og beina selvfølgelig.

     

    Egentlig ikke. Jeg blir ikke sliten i ryggen av knebøy, men det sies at jeg er flink til og Varme opp før jeg begynner økten og da. Spørsmålet er: - er du flink til og varme opp før øktene dine? Ikke noe galt og bli sliten i beina nei. Ikke alltid man blir sliten i beina da.

    Ah ok, da kjører jeg på! :D Varmer alltid opp ja, ikke så altfor mye da. Tok 70 kg i knebøy sist gang nå, og oppvarmingen ble slik:

    2x5 20kg, 1x3 40 kg, 1x2 60 kg. Og så 5x5 med 70 kg. Så tar jeg også alltid å trener litt bevegelighet for

    og
    før jeg begynner.

     

    Takk for svar! :D

     

    Edit: Det var en ting jeg fant utav da, så jeg skal slutte med. Jeg pleier alltid å gå langt ned på knebøyene med low bar, og det var ikke så bra visst.

  3. Jeg klarte å skade meg av overhead press (SL 5x5) :( Ble alt for revet med, og skulle absolutt ta en repetisjon til, som resulterte i dårlig teknikk. Bøyde meg alt for langt bakover med øvre rygg...

     

    Nå kjenner jeg at det stikker veldig vondt i øvre ryggmarg hver gang jeg går eller hopper med strak rygg. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, men kjennes som om beinet skraper i et annet bein :S Bøyer jeg ryggen framover er det ikke vondt lenger, men har hatt det vondt nå i 3 dager, og det har ikke blitt noe bedre.

     

    Er det lurt av meg å trene nå, med denne stikkende smerten? Har prøvd å gjøre overhead press igjen med tom stang, og det gjør litt vondt..

    Hvis det kjennes ut som et bein som skraper i et annet bein ville jeg oppsøkt lege asap. Er det muskulært ville jeg trent med lav vekt og 100% riktig teknikk.

     

    Tviler på at det er så gale at lege trengs asap, men at beinet mitt skraper et annet var vel litt å ta i/feil fra min side. Jeg er ikke så flink å detaljert beskrive hvordan vondt det er, men det er i hvert fall i beinet jeg kjenner det. Er noe som legger press på ryggmargen øverst hver gang jeg hopper eller går med strak rygg, og dermed kommer den stikkende smerten i beinet. Muskulært kan godt hende det er, kanskje en muskel som presser på beinet? Eller hørtes det rart ut? :p

     

    Jeg skal uansett til legen, siden jeg skal også sjekke allergien min på nytt :)

  4. Jeg klarte å skade meg av overhead press (SL 5x5) :( Ble alt for revet med, og skulle absolutt ta en repetisjon til, som resulterte i dårlig teknikk. Bøyde meg alt for langt bakover med øvre rygg...

     

    Nå kjenner jeg at det stikker veldig vondt i øvre ryggmarg hver gang jeg går eller hopper med strak rygg. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, men kjennes som om beinet skraper i et annet bein :S Bøyer jeg ryggen framover er det ikke vondt lenger, men har hatt det vondt nå i 3 dager, og det har ikke blitt noe bedre.

     

    Er det lurt av meg å trene nå, med denne stikkende smerten? Har prøvd å gjøre overhead press igjen med tom stang, og det gjør litt vondt..

  5. Noen som vet hvor jeg kan kjøpe en Eco Ball og en slik Foam Roller? På Amazon kunne de ikke sendes til Norge..

    http://www.amazon.com/gp/product/B000212TGA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A7QEO1E135RVN

    http://www.amazon.com/gp/product/B0007CHP6I/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A1X9KNDS1DHMXF

     

    Trenger det for hendene og å trene beveligheten i skuldrene mine, eller generelt hele kroppen min.

  6. Ja det var den jeg leste. Det var nettopp det som var problemet, med 55 kg på knebøy klarte jeg rett og slett ikke å holde den på plass selv med brystkassen fram og skuldrene trekt sammen bakover. Måtte støtte med hendene, som jeg visste ikke var bra. Derfor gikk jeg ned 20 kilo, gjorde akkurat det samme, lot den hvile på ryggmusklene, og da gikk alt fint. Men jeg synest det var rart å bli utslitt i øvre rygg, og ikke i bena. Også armene kjente jeg det i. Jeg har en svak overkropp, det har jeg alltid hatt, er det kanskje derfor?

     

    Jeg hadde stangen nøyaktig slik personen nederst på artikkelen hadde. Vi er flere som trener, og vi bekreftet hverandre om det var riktig eller ikke.

     

    Edit: Ups beklager glemte å svare på det siste du skrev. Jeg trur også det kan hjelpe mye. Skal prøve "shoulder dislocations" før trening neste gang og se hvordan det går.

  7. Jeg har trent knebøy (SL 5x5) i en måned nå, og fant nylig ut at jeg har hatt feil teknikk når det gjelder plassering av stangen. Jeg har alltid latt den "hvile" på skuldrene. Etter å ha lest knebøy-artikkelen igjen fant jeg ut at stangen skal jo være lavere plassert, rett under det øverste skulderbenet? For å støtte stangens hold, skulle jeg presse bryst fram og trekke skuldrene sammen.

     

    Problemet er at når jeg skulle ta knebøy riktig neste gang, klarte jeg ikke holde stangen oppe. Det føltes som om den skulle falle av. Jeg bestemte meg for å droppe 20 kg (32.5 kg til sammen ble det nå). Klarte nå å holde stangen uten å "dytte" den oppover, men heller låse den. Men etter 5x5 knebøy denne gangen følte jeg lite trening i bena, men ble totalt utslitt i skuldrene og også armene.

     

    Er dette riktig, eller er det noe jeg gjør feil? Setter stor pris på råd :)

  8. Heisann! Jeg har bestilt en pakke på rundt 3500,- fra utlandet, og er både litt bekymret og forvirret ettersom det snart er en måned siden, og sporings-statusen har ikke blitt oppdatert på lenge.

     

    Slik ser det ut hos Parcelforce:

    Date	Time	Location	Tracking Event
    20-12-2010	 10:15	Gatwick Depot	Delivered
    17-12-2010	 23:23	Gatwick Depot	Received at delivery depot
    17-12-2010	 23:11	Gatwick Depot	Loaded to vehicle for delivery
    17-12-2010	 13:39	National Hub	Received and processed
    17-12-2010	 09:50	International Hub	Received in destination country
    15-12-2010	 23:56	International Hub	Received and processed
    15-12-2010	 18:47	Gatwick Depot	Tracked out of Local Hub
    15-12-2010	 17:14	WDM Online	

     

    Og slik ut hos Posten:

    Hendelse	Tid	Sted
    Ankommet til eksportbehandling
    15.12.2010 23:56	  
    Sendingen er innhentet
    15.12.2010 15:28	  

     

    Bør jeg være bekymret? Eller er dette normalt? :)

  9. Hvilken stang ville dere investert i om dere hadde et mål å komme på godt over 100 kg. i deadlift/squat osv?

    Olympisk vektstang:)

    Koster vell mer, men tåler mye.

    Tror de jeg trener med på studio veier 20kg, så da er de jo i hvertfall "dobbelt" så sterk som din.

    Og jeg har sett folk squat'e 250 på den så er solid i massevis:)

    Som sagt: olympisk vektstang er veien å gå hvis man vil ha noe som holder og er "fremtidsrettet". Disse stengene bruker vektskiver med 50mm hull, så vektskiver til stanga du linker til vil ikke passe.

     

    Noooooo! Jeg må altså kjøpe alle vektskiver på nytt igjen :( Jaja, er jeg heldig får jeg solgt det gamle utstyret.

     

    Takk for hjelpen :)

  10. Er det noen som vet hvor mye en slik stang som dette tåler?

    http://www.xxl.no/hjemmetrening/trimapparater-utstyr/vekter-stenger/vektstang-180-cm-m-gjengelaaser-1044079

     

    Jeg har en slik selv, og har kjøpt en del vekter til den. Men jeg begynner og angre på kjøpet, for jeg føler selv at den ikke kommer til å tåle mer enn rundt 100 kg. :( Trener 5x5 nå, og en gang i fremtiden kommer jeg jo til å nå det punktet, og da er det trist å måtte kjøpe ny stang, og viss den nye stangen trenger andre typer vekter må jeg jo kjøpe alle vektskivene på nytt også...

     

    Hvilken stang ville dere investert i om dere hadde et mål å komme på godt over 100 kg. i deadlift/squat osv?

  11. Adlri HTML5 video? Trist :(

     

    Fant nettopp utav nå at Voddler muligens aldri kommer til å støtte Linux plattformen. Det mest tragiske er vel at det ikke er et teknisk problem, men politisk. Siteter det jeg fant:

     

    Many of you have requested for Voddler to support Linux. We can now tell you that unfortunately we will not release any client for Linux. This is because we have not received the rights to develop the client. We think it's terribly sad like all of you who has asked for Linux and we apologize that you all had to wait for such a long time for an answer.

     

    http://getsatisfaction.com/voddler/topics/when_will_there_be_a_linux_client

     

    Voddler-teamet får ikke lovt til å lage en Linux klient fra filmselskapene. Det er bare helt idiotisk :( Jeg har jo gått over til nyeste Ubuntu nå for tiden, så kommer nok til å holde meg til Headweb foreløpig.

×
×
  • Opprett ny...