Jump to content

Dofty

Medlemmer
 • Content Count

  2136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

468 :)

About Dofty

 • Birthday 10/04/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Sitter med en HTC One for øyeblikket og det er den beste telefonen jeg har hatt. Men det er for lite nytt for å oppgradere til M8 føler jeg, designet minner meg om kjedelige Samsung og kamera uten optisk bildestabilisator slik M7 har. Synd egentlig, HTC traff veldig med M7. Holder meg til M7 enn så lenge.
 2. Det som er med S4 Active er at sertifiserte serviceverksteder ikke har mulighet til å åpne S4 Active uten å bryte IP67-klassifiseringen. Så disse telefonene blir byttet ut med bytteenheter fra Samsung. Sånn sett er prisen veldig rabattert fra Samsung sin side.
 3. www.filemail.com eller torrent er vel kanskje greiest. Evnt Google Drive eller Dropbox.
 4. Det ser ut som det står C61 på bildet, men det kan fort være refleksjon av noe lyst i krommet på D-bokstaven som gjør at det ser ut som et sekstall. Det står CDI. C61 betyr absolutt ingenting i Mercedez-Benz verdenen og hvis det hadde vært en modell som het C61 hadde det stått på venstresiden der det står C350.
 5. Det står C350 CDI, ikke C61, noe som forøvrig ikke finnes. Det er noe som heter C63, men dette er helt klart en C350 som du ser på bildet. Felgene er helt vanlige AMG-felger som du får hvis du bestiller sportpakka.
 6. I alle dager, så ut som en blanding av Honda Civic, Peugeot 406 og en Saab stasjonsvogn. Sært!
 7. AC har virkelig potensiale til å bli noe stort. Den E30'n er elskbar!
 8. Halo 3 har ikke en plass på listen for det var ikke en sjangerdefinerende tittel på denne konsollgenerasjonen. Halo: CE derimot var en tittel som gjorde FPS på konsoll til det det er i dag. En veldig flott artikkel, godt skrevet. Enig i det meste. Mass Effect er fortsatt uten tvil det beste spillet jeg har spilt.
 9. Trykk på del og kopier den korte linken inn rett inn i diskusjon.no. Da får du embedded video! Elsker humoren til Bjarte!
 10. Jeg er ingen stor fan av dieselmotorer, men hadde ikke gjort noe med en Mercedes-Benz OM606 turbo under panseret! Skuddsikkert motor. http://www.youtube.com/watch?v=u3uO5DKm_Pc http://www.youtube.com/watch?v=4E3DOqALSp8
 11. Forskjellen er at man kan faktisk skru av hjelpemidler som steering og braking assists på Forza. Sitter du med et Fanatec-ratt med 900 graders ratt med clutch og H-gir så skiller det seg ikke så fryktelig mye fra virkeligheten.
 12. Har prøvd det i sammenheng med førerkortet, det spillet er ikke realistisk i det hele tatt. Eneste som er i nærheten av realistisk er trafikkreglene. Men nå må ikke du spore av for mye her, denne tråden handler om GTA V.
 13. Hvorfor skal jeg det? Jeg har absolutt ingen interesse av lastebiler.
 14. Som en bilentusiast vil jeg si at kjøringen på GTA V er veldig arkadepreget og er ikke representativ av virkeligheten. Den minner meg veldig om Saints Row-serien. GTA IV hadde en delvis realistisk kjørefysikk, delvis fordi at alle bilene hadde for bløte fjæringer, men bilene hadde en veldig realistisk vektoverføring i svinger og oppførte seg generelt akkurat som de ville ha gjort på ekte. Men det er ikke alle gamere som er interessert i biler, og har derfor kanskje ikke forståelse for fysikken bak realistisk kjøring. Derfor var det veldig mange som hetsa Rockstar for "den elendige kjøringen". Det gikk ikke an for dem å ha full gass gjennom en sving som de var vant med fra tidligere GTA. Så Rockstar fordummet kjørefysikken helt ned til det grunnleggende (gass, brems og sving) og veldig mange er fornøyd med det. Jeg syns kjøringen er direkte kjedelig og utfordrer meg på ingen måte som fysikken i GTA IV gjorde. Dette synes jeg selvfølgelig er synd, men ingen kommer til å høre på meg. Jeg er i mindretall og av alle de som har kjøpt spillet er det nok noen få prosenter som er av samme oppfatning. Nå venter jeg egentlig på en PC versjon hvor noen kloke hoder sikkert får modifisert spillet slik at jeg får realistisk kjørefysikk. Det er bare å håpe!
×
×
 • Create New...