Gå til innhold

Ramboy

Medlemmer
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ramboy

  1. Den gule ledningen som går til hovedkortet er kun signalet som forteller hvor høy hastighet viften går på. Den andre ledningen går til strømkablene direkte ifra strømforsyningen fordi hovedkortet kanskje ikke kan levere nok strøm til viften. Viftestyreren jeg har (Zalman ZM-MFC1) tror jeg vil fungere til et slikt oppsett. Det du ganske enkelt må gjøre er å kutte av strømkontakten og skjøte kablene i den sukkerbitliknende kontakten på ZM-MFC1. Det gjorde iallefall jeg, og det fungerer.

  2. At denne filmen bygger på en reell hendelse, gjør at den har et sinnsykt protensiale. Historien ( og ikke minst de små klippene som vist nok skal være ekte) engasjerer meg hinsides...men filmen gjorde det ikke

     

    Reell og reell. Både denne og originalen er "inspirert" av Ed Gein som hadde noen syke aktiviteter i en småby i Wisconsin på 40- og 50-tallet. Søk på navnet om du vil vite mer.

    Uansett synes jeg originalen var mye, mye bedre. Stemningen og skrekken i den orginale kan ikke sammenliknes med nyinnspillingen. Det jeg synes er litt trist er at noen folk ser den filmen her på kino, så sier de at motorsagfilmer er kjempedårlige alle sammen. Det finnes ihvertfall to gode "The Texas Chainsaw Massacre" filmer. Da tenker jeg på den orginale (1974) og oppfølgeren med Dennis Hopper (1986).

     

    Så til alle dere som ikke likte denne; orginalen er mye bedre/mer skremmende.

  3. Den kommer som offisiell premiere neste helg. 16/17. april var det førpremiere i Norge. Og wh1ite: Det er grunn til å sikle. Personlig tror jeg at en del av de som synes at Kill Bill 1 var sånn grei, men ikke fantastisk, kommer til å like to'ern bedre. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken som er best. Må se den igjen for å kunne bestemme det. Siden det tydeligvis er noen Tarantino-fans i threaden får jeg vel nevne at Quentin var gjestedommer på American Idol på onsdag. Det er ikke tvil om at han er den kuleste regissøren til dags dato.

  4. That's Write DVD-R anbefales dog ikke da disse er meget lav kvalitet. Hold dere til + platene.

    Hvor dårlig kvalitet snakker vi om? Jeg har brukt disse platene som jeg kjøpte hos digital impuls ofr litt over 200 (25 stk.). Det eneste problemet jeg har fått med min NEC 1300A (med nyeste offisielle firmware) er at den ikke vil brenne på 4x (da får jeg power calibration error). Jeg bryr meg egentlig ikke, siden platene er så billige men holdbarheten er jo et tema.

  5. Ja, den hadde vel stor suksess på PS2. Jeg vet ikke hvor stor suksess den hadde, men spillet kom først til PC. Det er kanskje verdt å nevne. Jeg har spillet på PC, og har rundet det flere ganger. Er det noe jeg misliker, så er det når portede konsollversjoner blir framhevet over den originale PC-versjonen. Produsentene var dumme nok til å holde seg til PS2 når de lagde Red Faction 2, og den var jo kjempeteit synes jeg (når den til slutt kom på PC, og jeg fikk prøvd den). Det har sikkert ikke noe med PS2 å gjøre, men den ble jo kjempedårlig. Når man skriver slike artikler om spill som er portet til håndholdte konsoller, kan man jo muligens nevne at den egentlig kom fra PC. Alle omtaler av GTA3 VC PC-utgaven (som jeg har lest) nevnes det jo at den kom fra PS2.

  6. Vel, dealen er at det egentlig skulle hete First Alpha men så blei navnet forandra til Fist i siste lita, så da har vel FLT "glemt" seg bort på et eller annet vis.

    Seriøst? Har vanskelig for å kjøpe den der.

    Noen grunner:

     

    1. Fist Alpha er et vanlig militæruttrykk (fist = knyttneve - > angrep, alpha = hvilken styrke, hvis flere er med på angrepet). Det brukes i et stort oppdrag i spillet som kallesignal.

    2. Jeg er ikke helt sikker, men tror det ble brukt som kallesignal i den originale Vietcong en gang også.

    3. First Alpha? Hva i all verden skal det bety? Og som et spillnavn? Det høres jo mer ut som et uttrykk fra en mattebok :roll:

  7. Lei for å si det, men dette er den lette delen av oppdraget. Etterpå blir det vanskelig for da skjønner man ikke hva man skal gjøre. Jeg gjorde hvertfall ikke det, før etter en stund.

     

    Dette er virkelig sniking. Ikke huk deg ned; legg deg helt ned (alt). Så beveger du deg sakte bortover tar de du møter med s&w'en (og det er noen). Et sted er det en gang som går under jorda, følg den. Etter et godt stykke finner du en inngang til et rom med en VC-offiser eller noe sånt. Da kommer det vanskelige. Dette kan sannsynligvis gjøres på en mindre blodig måte (tror det er meningen), men syntes dette var enkelt nok. Lenger bak i rommet, bak en skillevegg er det en trapp ned til radioen. Han fyren som sitter der har tydeligvis øyne i nakken (han oppdager deg uansett), så jeg endte opp med å kaste en granat til han. Ikke mer Kanal24 der i stova :D

     

    Men jeg ble i hvertfall oppdaget, men siden radioen er ødelagt gjør ikke det noe. Jeg kalte på laget mitt (End + 5), så tok jeg fram AK-47'en og begynte å skyte. Når man blir lei, går man bare til en av Howitzerne og kaller på Bronson (Num4). Neste brett sliter jeg fortsatt med. Får vel prøve meg igjen.

  8. Jeg skjønner ikke hvorfor du kjøpte det hvis du ikke likte orginalen heller.

    Jeg tviler på at trådstarter har kjøpt spillet i det hele tatt.

    Han har selvfølgelig ikke kjøpt spillet. Rippegruppen Fairlight "utgav" det og kalte det ved en feil First Alpha. I crackfixen som kom litt etter beklaget Fairlight dette.

    :thumbup: sier nå jeg.

     

    Og for de av dere som nå tenker "han forbanna piraten" så stemmer det at jeg lastet ned spillet. Jeg kjøper nemlig heller spillet på internett for 129,- enn å betale de 299,- for det på Akers Mic. Desverre klarte jeg ikke å vente (Vietcong var jo bare så bra), og lastet det ned mens jeg venter på å få det i posten.

     

    Til spillet: Har nesten spilt ferdig femte brett, og synes at originalen var bedre. Fist Alpha har altfor mange "liste seg inn i fiendens base, og går man et skritt feil oppdager de deg og man må finne en helt annen teknikk"-oppdrag. Men de nye våpnene er jo dritkule.

     

    Men har noen skjønt hvordan man bruker bajonnettene? :no:

  9. Helt enig GeeZuZz, spesial-avtaler gjør meg litt forbannet. Det er virkelig irriterende når konsollmakerne bruker slike kyniske virkemidler for å promotere deres konsoller. Av denne grunn liker jeg overhodet ikke Sony, og skammer meg over å ha en CD-brenner fra de.

     

    Det er jo en allround sak at konsoller kan aldri konkurerre med PCer i ytelse, kun i standardisering. Forresten; bryter ikke disse avtalene noen konkurranselover? Bare lurer jeg.

  10. Det er jo opptil de som gir pengene hva de vil gi de til. Om de føler for å støtte Keiko framfor fattige, sultende mennesker i Afrika, så er det deres valg. Om man ikke liker hvordan kjendiser bruker pengene sine, er det jo bare å la være å se filmene deres (eller annet som gir dem mer penger i lomma).

     

    Forøvrig, hadde jeg hatt f.eks. 50 $mill. ville jeg brukt dem på det jeg selv ville, og jeg utelukker ikke at en del hadde gått til veldedighet. Men om man velger å gi til Keiko, dyrebeskyttelsen eller sultkatastrofer er vel ens egen sak, og ikke noe andre trenger å dømme en for. Det er jo ikke sikkert alle deler Sverre Sjøthuns syn på saken, om at Keiko "bare" er 10 meter med kjøtt. Måles rett til å leve i kroppsstørrelse/vekt/kjøttmengde? Spør bare jeg.

  11. Har nå prøvd følgende:

     

    [*]Endret i "SDRAM Frequency" i "DRAM Timing". Den sto på noe annet (altså ikke HCLK +33) men det endret jeg, uten at det skjedde noe.

    [*]Nyeste drivere er installert. Ingen endring. Sannsynligvis hadde jeg de nyeste på CD'en.

    [*]Oppdaterte SiSoft Sandra. Brikkesettet på "Mainboard Inforamtion" ble oppdatert og riktig, men "Memory Bandwidth" testen gir likevel like dårlige resultater på minnebåndbredde.

    [*]Jeg tok backup av C-disken ved hjelp av Ghost, og installerte Windows på nytt. Etter driverinstallasjoner m.m. viser Sandra samme minnebåndbredde som før.

    Her er forøvrig resultatet fra Sandra til min PC:

    Memory Bandwidth:

    Int Buffered aEMMX/aSSE: 1864

    Float Buffered aEMMX/aSSE: 1685

     

    Til sammenligning ligger min båndbredde på linje med PC2100 RAM.

    Hva bør jeg gjøre nå? Kan det være noe galt med rammen? Bør jeg sende den tilbake igjen? Jeg har jo i teorien ikke fått det jeg har betalt for, når minnet ikke klarer høyere enn det.

  12. Brukte VIA4in1 driverne som fulgte med på CD'en. Regner med at den oppdaterte de gamle da, men skal prøve å fjerne driverne, for så å legge inn nyeste versjon. FSB'en står på 133Mhz, og individuell minnehastighetsinnstilling finner jeg ikke i BIOS.

    Har siste versjon av SiSoft Sandra. Forøvrig viser BIOS'en "DDR=333Mhz" i oppstarten.

  13. Har nå fått meg 512 MB PC333 DDR-SDRAM fra Apacer. Problemet er at jeg får oppnevnt feil hastighet på minne i Windows. SiSoft Sandra sier at den kjører på 2xFSB(133x2=266). Dessuten gir den riktig navn på hovedkort, men feil navn på brikkesett (KT266). Jeg tenkte på at problemet kunne være driverrelatert siden jeg ikke reinstallerte Windows etter å ha satt i nytt HK. Men mitt forrige hovedkort var MSI K7T Turbo, og den hadde ikke det brikkesettet.

     

    Dessuten får jeg en lav Memory Bandwidth score i SANDRA, faktisk svært lik PC2100-referansen.

     

    Noen som har vært borti noe lignende, og har noen råd?

     

    P.S Hvis noen har noen erfaringer med minnet (Apacer) setter jeg pris på det også.

  14. Du gjorde nok et godt kjøp, med tanke på dine bruksområder. Det er ikke veldig lett og finne en vinner mellom disse formatene. DVD+R/RW lover en bred kompabilitet, men har så langt ikke holdt det lovte. Fordelen med dette formatet er at du kan bruke det samme formatet i stua også, riktignok hvis du har en spiller/brenner av samme type i stua også. Til databruk er nok DVD-R/RW like bra. Så helt ærlig gjorde du nok et godt kjøp. Du kan forøvrig lese mer om DVD-formater og lignende på VCDHelp.

  15. Som tidligere sagt; bibelen er ikke skrevet i dag. Den er skrevet for lenge siden, på en tid da samfunnet aksepterte slikt. Kristendommen har nemlig utviklet seg gjennom alle disse årene, og dermed er det bare ultrakonservative kristne som kan tro på en slik løsning på hverdagens problemer. Derimot er det ikke alle andre religioner som har utviklet seg fullt så mye. I enkelte afrikanske land praktiserer de blodig urettferdige lover (les: voldtekt -> utroskap), for ikke å snakke om omskjæringen av kvinner. Ville bare sette det i et annet lys. Den jussen de følger i de landene har nok ikke noe med religionen, men heller tradisjonene.

×
×
  • Opprett ny...