Gå til innhold

Laland

Medlemmer
  • Innlegg

    9 637
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Laland

  1. Akkurat det samme hendte med broren min. Forsikringen hans sto på en iPhone 4, mens han hadde gått over til en iPhone 5S (kjøpt i en NetCom-butikk, mind you). 5S-en tok kvelden og han skulle ta det på forsikringen. Etter mye frem- og tilbake kom Netcom frem til at selgeren hadde gjort en feil ved å ikke flytte forsikringen over på den nye telefonen, og Netcom Forsikring (ikke Netcom, kun til forveksling like navn..) måtte bite i det sure eplet og tok 5S-en på forsikringen.

     

    Hvordan kjøpte du G3en? Via Netcom, eller en tredjepartsforhandler?

  2. Jobber i en butikk der vi selger en god del høytallere som dette, og la det være sagt at lyden i denne er søppel i forhold til mye annet. Avhengig av hvor mye bass du føler du trenger så anbefaler jeg i aller største grad enten Logitech Boombox UE eller Jabra Solemate, hvor sistnevnte har en absolutt uovertruffen lydkvalitet når det gjelder bærbare blåtann-høytallere. Mange hendige løsninger, deriblant med en liten bag å ha den i skulle du ta en tur på stranda, i parken eller på vannet. En liten minijack-kabel er òg alltid med, smart plassert i høytallerens underside. Reelt sett ser du på rundt tolv timer batteritid. Finnes fra ~1.000,-. :)

  3. En spirituell oppfølger/videreføring av Banjo-Kazooie vil ikke bare mest antagelig være et knallspill om det er lagd av flere av de samme menneskene, men også forhåpentligvis sette plattformspill på agendaen igjen. Fuglene vet hvor mange timer jeg har brukt i de spillene. Bare synd at Microsoft, som sitter med B-K-lisensen, mest antagelig aldri vil bruke den igjen etter at Nuts&Bolts solgte slik det gjorde.

  4. Jeg bestemte meg for å prøve RCen, men etter noen timer uten den tradisjonelle Start-knappen følte jeg meg veldig fortapt. Et kjapt søk på Google tok meg hit (http://www.askvg.com/vistart-a-windows-vista-start-menu-clone-for-windows-xp/), og med ViStart er knappen tilbake. Og nå bruker jeg Windows 8 mer effektivt enn Windows 7! Metro-menyen er selvfølgelig fortsatt lett tilgjengelig. :-)

    • Liker 1
  5. Jeg lovte meg selv å ikke bli gira. Men den gang ei. Irriterer meg at de går bort fra den tradisjonelle perioden for et Halo-spill, september. I november er alle AAA-spillene enten ute eller på god vei. Når Halo 4 kommer midt i det verste rushet vil det ta tid fra andre spill, fremfor å bli starten på atter en høstsesong. Dog, lov å håpe på at det gir 343 tid til den ekstra, siste finpussen.

  6. Jeg skjønner at konsollprodusentene har et stort press på seg om å hindre bruktsalg av spill, men å låse enkeltplater til enkeltkontoer er ikke veien å gå. Jeg ser for meg to brødre som deler en nestegenerasjonskonsoll. De spleiser på et spill, men må bruke èn konto for å spille det - de kan ikke ha hver sin unike konto koblet opp mot spillet. Det går i mot et av hovedargumentene for spillkonsoller versus PC - det bare funker.

    Slik som det er i dag, hvor de fleste nye spill har med en kode for å laste ned/kunne spille på nett er i seg selv å pushe hva forbrukere kan gå med på. Om både den neste Xboxen og den neste Playstationen ender opp med sperrer som ryktene skal ha det til tror jeg min periode som spiller er over.

    Det var nok da jeg fant ut at en venn av meg, som har Xbox Live Silver, måtte spille på en gjestekonto da vi skulle spille over nett med delt skjerm.

     

    Om det blir en Ubisoft-ish kopisperre på hele konsollen hele tiden, slik at jeg ikke engang kan ta den med på en hytte, da legger jeg opp.

    • Liker 1
  7. Bare for å ha være klar: Kan jeg, som lærerstudent, bruke opphavrettsbeskyttede bilder i oppgaver og i klasserommet? Jeg trodde virkelig ikke det var lov sånn helt uten videre. Er det med en forutsetning om kildehenvisning (som er en selvfølge på høyskoler)? Lurer bare på grunn av dette avsnittet.

     

    "I føderale lover om opphavsrett fant Kirsten ut at opphavsrettbeskyttet arbeid bare kan bli brukt uten tillatelse når noen kritiserer, kommenterer, skriver reportasje, _underviser_ eller forsker i henhold til arbeidet. Såkalt "repinning" faller ikke under disse kategoriene."

  8. Gratulerer til Gamer.no for tredje år på rad!

     

    Kjente at det var en del spill jeg tok meg selv i å undre over i kategoriene en kunne stemme i. Det er mange spill jeg savnet og mange jeg var mer eller mindre uenig i. Bla. burde Arkham City vært med på "årets spill" i Modern Warfare 3 sin plass.

     

    Om det er noe jeg savner på Gamer må det være flere tilfeldige artikkelserier, noe alá Gamesradar sine "Top 7 launchiest launch franchises". Kunne også tenkt meg noen tilbakeblikk til eldre spill, enten fra tidligere i denne eller den tidligere konsollgenerasjonen, for å se hvordan de har holdt seg i forhold til dagens spill. Et tilbakeblikk til eksempelvis Psychonauts, med litt enkel fakta, hvordan det gjorde det da det kom ut og hvordan det holder seg i dag. Det samme gjelder Banjo-Kazooie-serien på N64 eller hva som helst i mellom nå og da.

     

    Tror denne tiden er mest relevant for brukergruppen som leser Gamer (mulig jeg tar stygt feil her), og jeg vet jeg ville elsket det. :-)

    • Liker 1
  9. Beklager jeg tenkte ikke på inntjening via iTunes, ekstrautstyr og lignende.

     

    Men for meg er det likevel meningløst å høre om hvilket selskap som har størst fortjeneste.

    Spesielt i kommentarfeltet til en artikkel som omhandler markedsandeler.

    Det kan jo være mye artig å hente ut fra slik fakta som kan bidra til videre debatt hva markedsandelene angår. At Apple med 6% av markedet tjener så mye i forhold til de andre selskapene er et heller interessant innspill. Særlig når de er i minoriteten med èn modell per år mot flere titalls modeller fra andre selskaper.

  10. Jeg jailbreaket min iPhone 3G da jeg hadde den i 2008/2009 og installerte en app fra Cydia som lot meg se dekningen min i prosent, for både wifi og gsm/3G. Et par måneder etter fjernet jeg jailbreaken. Siden har den alltid vist dekningen med tall, hvor det laveste har vært det beste. Da jeg gjenopprettet fra den tidligere telefonen til 3GS, 4 og 4S var/er det fortsatt der. Ganske hendig! :-)

  11. Hvis dette blir en realitet lurer jeg veldig på hvordan grensesnittet kommer til å bli, og hvordan det eventuelt vil bli revolusjonerende. Gitt at det finnes nok kraft i den, er ikke dette noe som bør kunne brukes på alle nåværende TVer via den eksisterende Apple TV?

    Forøvrig er det eneste jeg ser etter i en ny TV DLNA med god støtte for formater. Ser for meg at en Apple TV ville brukt mye det samme som iTunes bruker i dag, som blir for snevert.

×
×
  • Opprett ny...