Gå til innhold

Laland

Medlemmer
  • Innlegg

    9 637
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Laland

  • Bursdag 06. jan. 1993

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

16 734 profilvisninger

Laland sine prestasjoner

42

Nettsamfunnsomdømme

About Me

Heisann!

 

Etter en lenger pause har jeg nå funnet ut at nå, nå er det på tide å bli smått aktiv her igjen. Etter en heller aktiv periode rundt tiden da Gamer forsvant, og deretter kom tilbake, dabbet det litt av. Om du ikke vet hvem jeg er, så er jeg Håkon! Også kalt Laland. Jeg kommer fra landets vakreste kystby aka Kragerø og bor for tiden i den trivelige byen Porsgrunn.

 

Etter et par år på Høgskolen i Telemark fant jeg ut at nei, du, vet du hva. Lærerutdanningen som jeg hadde så store forhåpninger til.. det måtte settes litt på vent. Ved et gledens tilfelle fikk jeg meg jobb som selger ved Teknikmagasinet på Down Town i Porsgrunn, hvor jeg støtt og stadig får leke med gadgets samtidig som jeg får gjort det jeg liker best - å fortelle om- og dele min interesse. Klart, det blir noen salg i ny & ne - men det skulle da bare mangle!

 

Først som sist; yessir, det var en gang da jeg var moderator her på Diskusjon. Men inaktiviteten kom krypende. Jeg var òg en særs aktiv moderator- og bruker ved Innlegg frem til da Gamer kom tilbake i varmen, men det er nå en saga blott - hadde det ikke vært for et lite håp om et renomé skulle jeg lagd en ny konto! Men den gang ei. Får flyte litt på gamle bragder.

 

Slenger samtidig en liten disclaimer inn her; alt jeg sier er til enhver tid, med mindre noe annet kommer eksplisitt frem, mine egne- og personlige meninger. Jeg er ikke noe talerør for Teknikmagasinet, og vil heller ikke på noen som helst måte prøve å drive reklame, sverting av konkurrenter eller noen annen svada som det. Man er da herre.

 

Med det sagt så har jeg det privilegie at jeg får leke meg med litt forskjellig i jobben. Enten det er radiostyrte biler, headsett, høytallere, luftvåpen eller fuglene vet hva - litt klåing er alltid lov. Om du skulle lure på noe av det som er i sortimentet vårt, send meg en PM, så skal jeg svare etter beste evne!

 

/Håkon Laland

 

Interesser:

Teknikk og alt relatert.

 

Nettside: http://www.facebook.com/lalanden

 

Twitter: hakonlaland

×
×
  • Opprett ny...