Gå til innhold

NeoGeo

Medlemmer
  • Innlegg

    587
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NeoGeo

  1. Hei, jeg har lyst å oppgradere Telldus anlegget mitt og kjøpte en lisens av HS3 på tilbud nå.

    Nå er jeg på jakt etter rett hw. Lekte litt med tanken på å innstallere home seer sammen med en steam klient for streaming til tv-en i stua. Dette krever da en stillegående maskin.

    Noen som har noen formeninger om ASRock sin Beebox?

    http://www.multicom.no/asrock-beebox-nuc-n3000,-hvit/cat-p/c/p10631569

     

    Ett annet spørsmål er, klarer jeg meg med en linux innstallasjon. Kommer da i første omgang til å kjøre z-wave+ og 433mhz eneheter, sammen med kanskje phillips hue lys.

     

    Ett alternativ er å innstallere HS3 på en synology server jeg har, men var meget tynt med dokumentasjon på dette på google, noen som har gjort det her?

     

    NG

  2.  

    Da har æ kjørt memtesten et par ganger i natt og tok et bilde av første gang:

     

    https://gyazo.com/f6254095fd695c8cfe604c5971cd07eb

     

    Vet ikke om et var en fil jeg skulle ha lastet opp, men håper dette gir mere mening for dere enn det gjør for meg!

     

    Tusen takk for all hjelp, er veldig avhengig av pcen i forhold til skolearbeid så.

     

    Ser ut som du har en god del feil på minnet , det betyr at systemgjennopprettning som foreslått ovenfor ikke vil hjelpe.

    Du må nok ta kontakt med Multicom og benytte deg av garantien.

     

    Hadde akkurat set samme problemet med min maskin. Ta ut en minnemodul og kjør testen på ny, hvis du fortsatt får masse error, så bytt moduler og test på ny. Er du heldig som jeg var, så er det bare en modul som er ødelagt og du kan fortsette å bruke maskinen din mens du venter på ny på garantien.

  3. Hei, jeg har overtatt ett hus der jeg ikke har helt kontroll på telekablene. Kan noen hjelpe meg å identifisere kabelen på bilde. Det grå/rød paret blir er koblet sammen med telefonledningen, men hva er alle de andre kablene til? Kan jeg bruke denne kabelen som nettverkskabel, eller må jeg trekke ny?

     

    :)

     

    post-9708-0-33045600-1454681414_thumb.jpg

  4.  

    Er du sikker på at det er harddisken som er defekt?

     

    Ja, det er iværtfall en svær melding på skjermen når jeg starter maskinen som sier...hei, harddisken din er i ferd med å ryke, ta backup! (eller noe i den duren :-))

     

    Har funnet noen på ebay, men som regel så sender de ikke til Norge. Gidder ikke bruke all verden på en gammel liten disk heller :-)

  5. Hei, jeg trenger litt hjelp til å finne rette komponenter til dama sin MacBook.

    Så langt har jeg funnet ut at maskinen er en MacBook 5.1 (late 2008) aluminium unibody sak.

     

    Tenkte å oppgradere minnet og kanskje sette inn en SSD til henne.

     

    Noen som har noen anbefalinger av kompatibel ram?

    Den støtter offisielt 4gb, men noen har 6 og 8gb også.

     

    Noen tips til hvordan jeg skal gå fram for å installere en SSD? (Ta backup og overføre OS fra den gamle disken)

     

    Takker :-)

  6. Hei, har fått ett litt rart og irriterende problem.

    Jeg klarer ikke å taste inn en "@" ved hjelp av AltGr+2.

     

    Tastene AltGr+3 eller 4 som lager tegnene "£ og $" fungerer heller ikke, men AltGr+5 som lager "€" fungerer fint.

     

    Jeg har sjekket at jeg har riktig keyboard layout, dvs Norsk bokmål.

    Jeg har forsøkt on-screen keyboard og det fungerer heller ikke.

     

    Har søkt en del på nettet og funnet frem til at det kanskje er noe med Nvidia hotkeys som har kapret de tastene, men finner ikke ut hvor jeg evt slår det av.

     

    Noen som har noen lignende erfaringer?

  7. Hvis du skal være i Vietnam i mer en 14 dager trenger du visum. Vi leste også dette med returbillett og kjøpte derfor en billig bussbillett til ett annet land, viste seg dog og være unødvendig da de aldri sjekka den.

     

    Men siden dere har god tid nå ville jeg ordnet en måneds visum, er litt dumt å bli nektet innreise fra det landet du skal reise hjem ifra. Eller kanskje dere liker dere så godt i Vietnam at dere vil være der lenger...en vet jo aldri, og en del av reisen er jo å lage planer mens du reiser også. Finner du en plass du liker, ta en ekstra dag og to. Jeg endte opp med å ta dykkerlisens på en øy vi besøkte, da går jo tiden plutselig fort, men var veldig kjekt og noe av det jeg husker best.

  8. Hei, jeg reiste Thailand, Kambodsja, Vietnam i Desember og kan bare si at dere kommer til å få en kjempe opplevelse! Alle jeg har snakket med har anbefalt Laos, vi rakk dessverre ikke det, men har store planer om å besøke området igjen. Når det gjelder grensepasseringer inn til Kambodsja kommer dere helt sikkert til å bli forsøkt lurt av snille og hjelpsomme menn kledd i dress. Men her kan du kjøpe deg visum ved grensen og du kan betale deg forbi passkontrollen av morske menn i uniform. Vi gjorde ikke det, og du kan regne med å stå i kø 40-50 minutter. Det er ganske varmt, så ha med vann!

     

    Ved grensen i Kambodsja ble vi fortalt at det kun går an å betale med US dollars inne i landet, det stemmer ikke. Du kan benytte lokal valutta i tillegg til dollars. Det finnes minibanker i de største byene. Av seervedigheter er Ankor-wat hovedatraksjonen i Kambodsja. Jeg anbefaler dere å stå opp tidlig og få med dere soloppgangen over palasset. Det var veldig fint, i tilleg til at temperaturene er mye mer levelig så tidlig på dagen og det er mindre turister. Vi leide oss en privat tuk tuk sjåfør som kjørte oss rundt en hel dag for ca 10$, vi tipset han selvsagt mer og spanderte middag på han, da ble han meget glad.

     

    Det er en generell aksept for å lure turister i områdene dere reiser. Og det er lett å bli forvirret med de valuttaene de bruker. Sjekk hvor mye vekslepenger du får igjen, ikke hopp på den første tuk tuken, bestem dere selv hva dere vil se da det finnes utallige "hjelpsomme" tuktuker som vil dra dere med på akkurat deres resturant/hotell/seerverdighet.

     

    Bruk Tripadvisor når dere skal finne hoteller/hosteller. Hadde bare bra erfaringer med det. Kan anbefale Hotel 89 i Siem Riep, koster ca 90kr natta og du får en super service der!

     

    I Vietnam var vi å så på de underjordiske gangene som Vietkong lagde under Vietnamkrigen. Det var utrolig stilig hvis du er litt interessert i historie. Du fikk smake på maten de overlevde på under krigen og krype i gangene selv. Guiden var en gammel vietnam-veteran som ikke var veldig imponert over Amerikanere. Du kan også få skyte med alskens gamle vietnam våpen, vi prøvde AK47.

    Ellers kan jeg anbefale en tur til øye Phu Quoc hvis dere vil ha litt avslapping og bading. Her finnes det kritthvite strender som du kan ha helt for deg selv...men det kommer ikke til å vare lenge da de bygger en stor internasjonal flyplass på øye. Opplev den nå før det blir for utbygd!

     

    Ellers så får dere masse tips og input langs veien. På hoteller og av andre backpackere. Reis lett, klær er billig der nede. Ta med en god bok, da dere sikkert kommer til å kjøre mange timer i buss, ofte mer en det som oppgies. (En tur som skal ta 12 timer tar fort 18). Du kan bruke "norske" stikkontakter der nede, så du trenger ingen adaptere.

     

    God tur! :cool:

  9. Da var telefonen rootet og Villain 12 er Installert :new_woot:

    Merker at hastigheten på systemet har steget betraktelig!

     

     

    Heigren

     

    Er det mulig og roote orginal 2.1 (update 1) fw?

     

    Edit: Og den som leter skal finne. Har nå installert VillainRom 13 og det var sinnsykt mye kjappere en stock rom! Ser det går an å oppdatere radio fw, er det noen vits i? Og hvordan fungerer "Custom A2SD Script"?

×
×
  • Opprett ny...