Gå til innhold

Marius_r

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marius_r

  1. hei!

     

    jeg fikk et Zyxel-modem fra Telenor i går, siden SpeedTouch'en tok kvelden.

    har en Linksys-router som jeg brukte i bridge med SpeedTouch-modemet, men får det fankern ikke til med Zyxel'en.

     

    dersom Zyxel står slik den gjør default (DHCP), og Linksys'en også står i DHCP, så er jeg på nett. kan derimot glemme å spille noe som helst som krever port forwarding etc.

     

    planen er å bruke Zyxel i bridge, og overlate alt annet til Linksys-routeren.

    på status står det ADSL2PLUS, dette er vel DHCP i stedet for PPPoE.

     

    hvordan er fremgangsmåten for å brokoble svineriet?

    har forsøkt å sette Zyxel'en i Bridge/DHCP, men uten hell.

    tar imot alle forslag med stor takk!

     

    mvh Marius

  2. Silver er nok det spillet jeg har mest minner fra.. Husker jeg ble helt lamslått av grafikken og hvor kult det var å fekte med sverd i det spillet. "dytt musa opp for å stikke rett frem, dra den tilbake for å snurre 180 grader med sverdet og det samme til høyre og venstre".... Ingen andre bekymringer i verden en om jeg klarte å få tak i den og den orben for til slutt å kunne kjempe mot über-slemme silver + den siste hemmelige bossen...  :love:

    6844792[/snapback]

    helt enig der. savner det spillet grusomt! har lasta ned dusinvis av patcher for å få det til å fungere på winxp, men uten hell :cry:

    vurderer å få tak i en eldre pc med win98 for å spille det fantastiske spillet igjen!

  3. gruelig mye bananer (tenk på GI). skal du absolutt ha banan, sørg for å spise den rett etter trening. evt. kan du ta en liten boks rosiner som også er bra, raske carbs. klarer du å spise jevnlig ca hver 3 time, er dette trolig det beste mht. forbrenning. raske carbs skal en helst unngå etter ca kl 1800 pga stoffskiftet (igjen, tenk GI). keep it up:D

  4. skal du fortsette med det programmet du har, er du nødt til å prioritere de største muskelgruppene først, dvs at bryst kommer i toppen og følges av div øvelser som bruker triceps passivt, deretter rygg-relaterte ting og biceps til slutt. mage der det faller deg inn. er absolutt enig med de her som sier at det hjelper å ta seg en uke av og finne seg en ny splitt, også gå på med ny motivasjon og gnist. keep it up!

  5. enig med EB_Veyron her ang. biceps. pass på så du ikke overtrener den, da det er en relativt liten muskel som får pump veldig enkelt. 2 øvelser med 3 sett pr øvelse skal holde i lange baner for den.

    men... hva i huleste gjør alle de "brødskiver m/..." i kostholdsplanen din? du må gjerne bytte dem med noe med litt mer kvalitets-carbs! har et alternativ til en bedre frokost hvis du er interessert:

     

    Frokostgrøt

     

     

    Næringsinnhold:

     

    40 gram protein

    74 gram karbo

    19 gram fett

    625 kalorier

     

     

     

    Ingredienser:

     

    4 dl skummet melk

    90 gram havregryn

    2 hele egg

     

    Bland melka og havregryn i en kjele og kok på høy varme. Pass på å røre hele tiden.

    Når grøten begynner å få litt fastere konsistens kakker du oppi 2 egg og fortsetter å røre.

    (Grunnen til at jeg tar oppi eggene mot slutten er for å gi eggene et lett oppkok, ikke skade proteinene).

     

    Grøten skal nå ha fått fast konsistens slik som grøt skal ha og er dermed klar for servering.

    Ha gjerne på litt Nora 100% jordbær syltetøy eller kanel.

     

     

    ellers, keep it up:D

  6. mye bra sagt over her, men er ikke 100% enig i alt. kreatin fungerer bra dersom du er i et program og har stagnert. da KAN kreatin hjelpe deg til å komme over den lille kneika som gjør at du har stagnert. dette forutsetter selvfølgelig at du trener hardt og målbevisst, og ikke bare er en "søndagsmosjonist" som trener for samvittighetens skyld. som nevnt over, gjør det ikke stort annet enn å gjøre at ATP-lagrene i muskulaturen din holder mer vann, derav økende utholdenhet og styrke. det er ofte vanlig å "legge" på seg 3-5kg etter noen uker på kreatin som følge at kroppen din tar opp mer vann og du får en "stinnere" look.

     

    uansett, for dere som bruker kreatin fornuftig, kan jeg anbefale denne: http://www.norkost.no/product_info.php?cPa...products_id=471

  7. Sliter du med isolasjon av enkelte deler av brystet kan smith være fin den. Samme på skuldre. Å er  ikke dermed sagt at man skal kjøre smith hver gang.

    7818601[/snapback]

    Jeg leser da stadig vekk at det er umulig å isolere enkelte deler av brystet. Blir det samme som å isolert trening av de to nederste magerutene, noe som ikke går.

    7818684[/snapback]

    Du har rett, jeg sliter enda med og få vekk den gamle myten fra hodet mitt :)

    7819411[/snapback]

     

    du kan ikke isolere enkelte deler av bryst, men du kan trene pectoralis fra forskjellige vinkler, som igjen bidrar til å forme og bygge støttemuskulatur.

  8. jeg har grådig lyst på W810i selv. har en Packard Bell FunKey mp3-spiller, men er ikke spesielt fornøyd med denne både fordi du må trykke Play maange ganger før det skjer noe, i tillegg spiser den batteri. displayet er også meget stusselig, da det kun viser tracknumber og ikke tittel. for å toppe det hele, går tracknumber kun til 99, så hvis man spiller sang nr 136, står det bare "36" på displayet. det stod også at det skulle være usb 2.0, men jeg begynner å tvile fordi den er forbanna treig når jeg laster over. har hørt fler som har sagt at de har formatert 512mb-minnet på sin w800 og har plutselig hatt 1gb minne... men det høres litt for godt ut til å være sant.

  9. ny dag og nye muligheter. irritasjonen var pressa ut etter en hard time på gymmet og en joggetur med påfølgende bading. (jeg kjøpte tilogmed isen :p)

    6470678[/snapback]

    Ikke alltid det funker engang. :p Var nettopp å trente på gymmen og skulle å ta maskinbenken når en irriterende fyr kappa inn rett forran meg.

    6473579[/snapback]

     

    snakk om uflaks... der også :p

  10. Er man aleine og det blir litt flørtegnissing er vel ikke det å si neitakk til?

    6470183[/snapback]

     

    Rent bortsett fra at det aldri blir med den smekre italienske brunetten du så når du gikk inn. Det blir med den gamle røya av en Iron-maiden-fan som har så mange tatoveringer at du knapt ser om det er en gutt eller jente, men du merker det dog i stumpen.

    6471926[/snapback]

     

    du snakker av erfaring, skjønner jeg? :p

    neida, hehe...

  11. Det er faen ikke sånn jeg tolker det.

     

    -JEG HATER FOLK SOM SER NED PÅ ANDRE MENNESKER

    6472144[/snapback]

     

    Trenger ikke å hisse deg opp. Går an å diskutere dette på en rolig måte.

    :)

    6472167[/snapback]

     

    enig der. selvfølgelig er dyslektikere et unntak, de har jo tross alt en lidelse de ikke kan noe som helst for... men folk som IKKE har det, har ingen unnskyldning!

×
×
  • Opprett ny...