Gå til innhold

Ruhell

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ruhell

  1. Jeg er overrasket over at Tek.no skriver dette makkverket av en clickbait-artikkel som dette. 

     

    Ikkje enig.

    Synest ikkje artikkelen er makkverk eller clickbait.

     

    Det er derimot mange makkverkkommentarer med uverdige personkarakteristikker under den, nettmobbing? Det kan virke som om dei er skrevet av personer som har aksjer eller personlig interesse i Vipps.

     

    Vipps er støtta av store, økonomisk sterke og dominerande aktører, då forventer eg at den skal være utprøvd og ganske feilfri ved lansering, noko den fremdeles dessverre ikkje er.

    F.eks frå dei siste to mnd; gir feilmelding ved sending, allikevel vart pengane overført. Viser ikkje at penger er sendt og kjem ikkje opp på sendt lista, allikevel er dei sendt. Desse bug'ane kan føre til at folk sender fleire ganger.

     

    Mao heilt greit at det er artikler om Vipps slik at dei setter resurser på å fikse feil

    • Liker 2
  2. Fekk denne pakken m/3stk Airties for eit par veker sidan frå fiberleverandøren. Er ikkje fornøgd. Mesh nettet er oppe og går, men mister tidvis internettforbindelsen. Devicene ser mesh nettet, men kan ikkje koble seg til det. Airties appen ser heller ikkje nettet før boksane blir slått av og på igjen. Ender opp med at eg slår av driten og skrur på WiFi på routeren igjen. Finner ingen ny fw heller. Fiberleverandøren sa nettopp at dei hadde fått nokre klager på at Airties mister internettforbindelsen utan at nokon kunne sei kva som er grunnen.

    Er det andre som har vore borti dette, evt tips?

     

    Mvh

  3. Det var denne jeg brukte (tidligere i dag sådan).

     

    Kan det være et problem at jeg har nappa ut lagringsdiskene mine? Gjorde dette for å være 100% sikker på at ikke de også blir formatert :p

    Hold dei utnappa til Win10 er innstallert slik at dei ikkje skjer noko med filene du har der !!

     

    Trudde ikkje du trengte å formatere for clean install, men at du velger clean install under installasjonen og så fikser installasjonsprogrammet alt med formattering etc automatisk. Derfor er det viktig å holde disker med viktig data fråkobla til installasjonen er ferdig.

    • Liker 1
  4. Sagelight er Amerikansk og er kun på engelsk. Det er eit bildebehandlingsprogram, ingen katalogisering. Er 16/48bits. Har layers (på ein uvant måte). Du ser justeringane du gjer lynraskt i sanntid, konverterer raw ganske bra og er rett og slett svært bra. I tillegg virker dei fleste plugins.

     

    Edt: Sagelight har også ein meget bra highlight recovery!

     

    :)

  5. Butikken har ikke akkurat et Norsk navn, pluss at det står en masse flagg på siden deres, som skulle få en bjelle til å ringe, at dette er et internasjonalt selskap.

     

    Det er vel eindel andre norske butikker som har mindre norske navn - så navnet skal ikkje bety noko. At MTP har:

     

    .NO

    Norsk telefon nummer

    Norsk gateadresse

     

    Dette tilseier vel at dei er i Norge i mitt hode. Eg ser ikkje den store grunnen til å ha dette om det ikkje er for å lure kjøpere til å tru dei bestiller frå Norsk butikk.

    Av alle nettbutikker eg har vore borte i er dette den einaste som "oppfører" seg slik.

     

    Det er ikkje alle steder ein kan kjøpe i fysisk butikk, og tidvis har dei "latterlige" priser, og ikkje det eg vil ha.

  6. Vi fattige må vente til slike nettbutikker som dette får MH-26 på lager.

     

    http://www.mytrendyp...d3s-70780p.html

     

    Mytrendy phone er vel ein Dansk butikk som lurer oss (meg) med norsk web adresse, norsk besøks adresse, norske tlf nr, norske priser, men sender frå Danmark! Den gangen eg bestillte hos dei (første og siste) bikka prisen 200,- nok, og eg fekk lov til å betale forenkla tollgebyr og moms når eg henta pakken på posten sjølv om eg trudde eg hadde bestillt frå ein Norsk butikk. :realmad:

    Hadde vore mykje billegare å bestille frå ein ekte norsk butikk eller bruk endå rimelegare butikker på Ebay

  7. Hei

    Har 400d og oppgraderte til 7d for 2 1/2 år sidan. Eg hadde då EF70-300 IS som eg syntest gjorde relativt god jobb på 400d, men når eg kjøpte 7d syntest eg ikkje at dette objektivet var up to speed lenger og eg syntest alltid at det mangla noko på bildekvaliteten i forhold til det kameraet var i stand til å gje. Det irriterte meg kvar gong eg brukte det. Solgte det og kjøpte 70-200 2,8 ISII som er stort, tungt (!) kjapt og flott med ein heilt annan bildekvalitet, tenkte også eindel på det nye 70-300L men gjekk for mulighet til blender 2,8. Det nye 70-300L ser ut til å levere ypprlig bildekvalitet, og er relativt kompakt, men det har sin pris det og...

    Så, det var kun mine tanker om det

×
×
  • Opprett ny...