Gå til innhold

Toxin

Medlemmer
  • Innlegg

    291
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Toxin

  1. Om man tenker å bruke denne til å styre pc/mediasenter koblet til TV, hvordan gjøres dette best? Jeg ser det ikke er noe problem å bruke den til å fjernstyre PCen, men kan man da f.eks browse i filer på dataen (og se dette på tableten) og samtidig ha en videofil spillende i fullskjermmodus på TVen?

     

    Noen som har elegante løsninger for bruk av tablet (android) til å styre ting i huset?

  2. Hei, ser det er endel folk med peiling der ute, håper på noen gode svar.

     

    Jeg har bachelor i petroleum fra Universitetet i Stavanger og ble nettopp ferdig med en mastergrad i det samme som jeg tok i Sydney, Australia. Fant jo ut etterhvert at det er mye færre ingeniører med fast offshore-rotasjon enn hva jeg trodde da jeg startet, men det var liksom for seint å snu.

     

    Etter bachelorgraden jobbet jeg 1 år hos Halliburton ved borevæske og sementeringslaboratoriet på land mens jeg ventet på å starte mastergraden i Australia. Ble tilbudt en traineestilling som offshore borevæskeingeniør hos dem men valgte å takke nei da jeg ble spurt ca 1 uke før avreise, men det er jo greit å vite at jeg sannsynligvis vil stille bra om jeg velger å søke denne stillingen senere da jeg fikk gode referanser fra dem.

    "Problemet" med den stillingen er at jeg hører at det er få muligheter for å avansere til andre stillinger fra denne jobben, den er liksom på toppen av sitt arbeids gren.

     

    Jeg har veldig lyst å jobbe offshore, da selvsagt helst fast, og lurte på om det er noen faste stillinger man kan få ute som ingeniør. Er da interessert i både stillinger som ville være aktuelle for relativt nyutdannede, og også offshore ingeniørstillinger som man kan ha etter man har skaffet seg erfaring, og da helst litt info om hvilken type erfaring dette som oftest er.

     

    Har snust litt på dette med feltingeniører, men jeg klarer ikke helt å få fatt i om de som regel jobber onshore og så reiser ut eller om det også er feltingeniører som jobber permanent offshore (og da stillinger en kan bli med min bakgrunn som petroleums ingeniør).

     

     

    Ble litt 'wall of text'-basert dette innlegget men håper noen har noen gode svar virker jo som om andre (blivende) ingeniører også lurer på slikt så dere slipper kanskje å svare flere ganger da ;)

     

    Takker for all respons.

  3. Hei

     

    Jeg er i markedet etter bærbar, har nå en Dell XPS M1330 som skal byttes ut. Maskinen jeg tenker å erstatte den med vil være en med ganske like egenskaper. Har sett på Studio XPS 13, som ser flott ut, men orker ikke risikere de samme varmeproblemene igjen (lest om endel som har det i XPS 13 tråden).

     

    Er vel kanskje ikke heeelt riktig å si luksus bærbar, men er villig til å betale litt for en liten og lett sammenlignet med hva man får for samme pris med større maskiner. Her er kriteriene:

     

    Prisklasse: 10 000 - 15 000.

     

    Må ha:

     

    - 12.x"-13.x"

    - LED skjerm

    - Kraftig prosessor

    - Dedikert grafikkort

    - Minst 3 GB RAM

    - Minst 320 GB HDD

    - Pent design

    - Helst ikke mer enn ~2.3 kg

    - HDMI og bra med usb-tilkoblinger

    - Grei kjøling uten for mye bråk

     

    Ønskelig:

     

    - Lavest mulig vekt

    - Dockingstasjon

    - eSata tilkobling

    - God batteritid

     

    Trenger ikke:

     

    - Innebygget optisk drev

    - Er ikke interessert i noen Mac-modeller

     

    Er selvfølgelig ikke lett å oppfylle alle disse punktene, er f.eks vanskelig å finne en liten og pen som samtidig har dockingstasjon, men kriteriene er der for å gi en pekepinn.

     

    Eksempler på dataer som jeg svært godt kunne tenke meg, men som jeg ikke har fått tak i (ingen på lager og tar ikke inn nye) i Norge er:

     

    - Asus U6Vc

    - LG P310

     

    Tenker å bruke denne maskinen som en multimediemaskin når jeg er hjemme, ønsker derfor å ha en pen og liten maskin som tar seg bra ut, samtidig som den har bra med tilkoblinger. Ønsker også at den skal være liten for jeg kommer til å drasse den rundtom litt også. Er bra om den har godt batteri, men kommer nok til å være tilkoblet et adapter mesteparten av tiden (bør dermed ikke stikke ut for mye bak, vurderer eventuelt stort + lite batteri)). Trenger ikke være så ekstremt kraftig grafikkmessig, den må kunne drive gamle spill (HL2, Trackmania osv) og ikke minst må den kunne vise HD på en tilkoblet TV skjerm.

     

    Burde være nok informasjon til å danne et bilde om hvilken type maskin jeg ser etter. Er veldig takknemlig om noen har noen bra forslag som passer. Synes 15 000 kroner er i overkank dyrt, men vil vurdere det. Tenker å ha maskinen i en god del år.

  4. Tipper dette vil forskyve seg etterhvert som symbian kommer på flere og flere trykkskjermstelefoner, som er mye bedre å surfe med. Har selv Opera Mini på min n95, men synes det er et ork å surfe nettet med den, trenger større skjerm og oppløsning. Blir kun brukt til å sjekke viktige ting når jeg ikkje har andre alternativer, i likhet med hva en tidligere bruker sa.

  5. Iphone har uten tvil en simpel og grei måte å skaffe seg programmer, Nokia osv kunne godt lært å strømlinje slike prosesser noe mer. Når det er sagt så har jeg da klart å installere flust med programmer selv, signere egne applikasjoner mm (og jeg er ingen mobil-geek), men kunne godt vært "enklere".

     

    Men dette snakket om at å ikke ha tilgang til multi-tasking er en fordel for Iphone brukerene er så våsete at jeg omtrent faller overende. Som så mange her har sagt så er det jo brukeren som bestemmer om han vil ha 70+ apllikasjoner kjørende med tilsvarende lav batteritid eller kjøre "en og en" ting og få lengre levetid.

    Å avslutte et program er ikke verre en å velge "avslutt", så er det gjort. Å kunne gjøre flere ting samtidig, legge ting i bakgrunnen osv er helt supert. Jeg hadde ikke hatt en smarttelefon før jeg fikk min nåværende for et godt år siden, men jeg vil aldri kunne gå tilbake til en telefon uten multitasking lenger. Faktisk så brukte jeg nylig en Ericcsson K810 mens telefonen min var til reperasjon, og det var forferdelig :p

  6. Takker for svar. Fikk prate med svensk kundeservice når jeg ringte på norsk dagtid for en stund siden ihvertfall så regner med at det er det samme nå, virket greie de.

     

    Hva med det faktum at maskinen min fungerer mer eller mindre helt normalt for øyeblikket foruten når jeg kjører enkelte spill (slik som trackmania, og temperaturene generelt ved spilling er høye, ca 95 grader på GPU). Som sagt så anser jeg det som sannsynlig at det bare er et spørsmål om tid før de alvorlige feilene dukker opp igjen med tanke på tidligere erfaring (og det faktum at ingen egentlige endringer ble gjort, bare fikk et identisk hovedkort uten ny kjøleløsning).

    Vil jeg bli nødt til å vente til den klikker helt eller er de indikasjonene jeg har nok til å heve kjøpet nå? Jeg tenker om de tester maskinen så er det ikke sikkert de vil mene at temperaturen er for høy, selv om jeg vet at den er det (tar ofte 6-9 måneder før en merker skaden skikkelig med temperaturproblemet med M1330, men jeg kan jo se allerede nå at idle/load temperaturer er det de var før hos meg, og høyere enn hva folk uten temperaturproblemet rapporterer).

  7. Hei

     

    Jeg og en kamerat har begge Dell XPS M1330, og har begge slitt med det velkjente varmeproblemet. Jeg har fått erstattet hovedkort 3 ganger og kameraten min 2 ganger og vi er rimelig leie av hele maskinen. Vi setter begge stor pris på eventuelle tips om hvordan en skal gjøre det for å få en smertefri prosess med Dell.

     

    Hvordan er det vi skal går fram når man skal heve kjøpet? Kontakter man da Dell eller har de en fast prosedyre. Er det nødvendig å ha original embalasje? Har det noe å si om et batteri er ødelagt/helt ubrukelig?

     

    Lurer også veldig på en ting: Min bærbar ble reparert tre ganger med å bytte hovedkort, og etter den tredje gangen var dataen fremdeles for varm (kan ikke heve kjøpet før jeg er i Norge igjen så kunne ikke heve etter andre gangen). Men etter å ha brukt maskinen en stund så oppfører den seg egentlig ganske normalt og temperaturene er endel lavere (rundt 76 grader ved idle på GPU). Problemet er at jeg vet at de kun byttet hovedkortet, og det har ingen ny kjøleløsning slik som noen sier de får hjemme i Norge (befinner oss begge i utlandet for tiden). Siden det tok 7-8mnd før problemet oppstod første gangen regner jeg egentlig med at det vil skje igjen. Jeg snakket med Dell for en stund siden når fremdeles var problemer med varmen etter den siste reparasjonen så de har loggført at jeg snakket med dem om det. Ved å spille et såpass enkelt spill som TrackMania så ligger nå temperaturen på GPU på omtrent 96 grader, så jeg antar det bare er et spørsmål om tid før den begynner å streike igjen.

     

    Er jeg da nødt til å vente til dataen begynner å krasje igjen (som jeg er ganske sikker på den vil gjøre), eller er det nok at den har vist problemer (som de har forsøkt å reparere flere ganger) og jeg har rapportert det. Jeg får tross alt spørsmål om å redusere grafikken i TrackMania fordi framerate er lav, maskinen skulle da vel enkelt klare å kjøre det spillet? Vil de "teste" maskinen for problemer når jeg hever kjøpet? Regner egentlig med det og det er ergelig om jeg er i utlandet igjen om maskinen begynner å få hetesjokk. Kunne tenkt meg å heve kjøpet i sommer når jeg er i Norge for en stund.

     

    Takker for hjelp!

     

    PS. Er ikke helt sikker om dette er rett forum, bare flytt det om det passer bedre i et annet. Søkte forøvrig etter andre tråder men de dreide seg mer generelt om forbrukerloven osv så jeg valgte å starte et nytt emne.

  8. Norsk og dansk utgave er like, i verst fall at Æ og Ø er byttet om eller noe slikt. Har selv den danske utgaven da den var flere hundre kroner billigere og den er helt lik den norske, løp og kjøp!

     

    Og LeGrandDuc, du kan også gå inn i preferances i VLC og mappe knappene selv, herlig å kunne bruke mediaknappene, og fint å konfigurere alle hopp-frem/tilbake nivåene (svært kort/kort/medium/langt) til lett identifiserbare knapper.

     

    I det hele tatt synes jeg det er et utrolig bra kjøp/produkt, herlig å bruke fra sofaen uten et stort tastatur osv liggende, og alle kompisene mine som har sett den har fått sikl i munnviken.

  9. Hei, først lurer jeg på hvor en får kjøpt en T9400 med det nye intel chipsettet?. Finner den ikke på prisguiden ihvertfall.

     

    For det andre så er jeg også svært interessert i hvordan støy og spesielt varmeutviklingen er. Har nå en XPS M1330 som jeg har byttet hovedkort på tre ganger pga for høy varme uten at de har ordnet problemet og er ikke interessert i å slite med det samme igjen. Leste et dansk review som skrøytet over lite støy og varme men er utrolig skeptisk.

    For meg er ikke batteritiden så vesentlig for jeg kommer mest til å bruke den koblet til strømnettet og forsterker/TV samt bruk i huset generelt. Ser etter alternativer til XPSen som jeg hadde vært storfornøyd med til min bruk, hadde det ikke vert for alle problemene. Denne ser jo utrolig lekker ut, er bra speccet og har en prislapp jeg kan svelge med tanke på at jeg skal heve kjøpet av mi nåværende maskin og dermed får en 9-10 tusen igjen :)

     

    Edit: er det forresten noen som har en god oversikt over hvordan de forskjellige modellene er rangert i forhold til hverandre. Er det slik at U6S < U6Sg < U6V? Er jo også en U6Vc versjon men aner ikke hva forskjellen mellom U6Vc og U6V er, noen som kan hjelpe med dette? Vet at det er e-SATA inngang på 'V' modellene noe som jeg finne svært attraktivt.

     

    Edding: Dette med lavere ytelse ved bruk av 3-cellers batteriet, er det noe som alle opplever eller bare noen uheldige? Ser av bilder at 6 og 9 cellers batteriene stikker veldig mye ut bak, kunne fint tenkt meg å bruke 3 cellers batteriet når dataen er i huset og koblet ti lstrømnettet da det ser litt penere ut, men ikke om den da e mye tregere.

     

    Ble litt mye mas fra min side nå men takker for svar!

  10. Jeg fikk min DiNovo Mini idag og førsteintrykket er veldig bra, har den danske versjonen. For å zoome i Vista så kan en bruke Fn + "opp og ned"-knappene til venstre på samme måte som ctrl + musehjul fungerer i Vista. Har ikke prøvd dette i XP men det er ihvertfall zoomesymboler som Fn taster på de knappene (eller misforstod jeg hva dere snakket om?).

     

    Lurer på om det går an å bruke denne med 2 datamaskiner samtidig uten at de påvirker hverandre eller om en bare kan synce den opp mot en maskin om gangen, noen som vet? Både jeg og romkameraten min har bærbare med innebygd bluetooth, og vi veksler på hvem som har koblet sin data til anlegg/fjernsyn så hadde vært praktisk å kunne bruke dinovo mini til å styre begge to hver for seg. Er dette mulig?

  11. Du sier du ikke vil spille online, men jeg anbefaler deg å prøve. Trackmania er bygd opp litt annerledes enn de fleste spill ser du. Å spille online er akkuratt som å spille alene, du kjører dine runder og forsøker å sette best mulig tid i løpet av 5-6minutt på hver bane. Alle de andre spillerene gjør det samme, og bilene kan ikke kollidere med hverandre (du kan også stille det lsik at du ikke ser de andre bilene).

     

    Tingen er at de beste banene får du ved å spille online hvor folk selv lager fantastiske baner. Anbefaler f.eks den norske serveren Speedtracks, masse bra baner om du liker fart. Om du ikke gjør det så bra bryr ingen seg om, men du vil nok merke at du blir bedre etter en ganske kort stund. Gi det et forsøk ihvertfall ;)

  12. Empire: Total War

    StarCraft II (om gudene står oss bi)

    Half-Life 2: Episode 3 (når himmelen står i flammer)

     

    Empire tror jeg blir hedensk bra, gleder seg!

     

    StarCraft II ar jeg et håp om at kommer ut i år nå som de har delt opp i 3 separate kampanjer, balanseringen virker godt på vei i følge siste film på siden deres.

     

    Episode 3 skal bli større og bedre enn de to første episodene har jeg lest. Håper på litt info om den nå som L4D er utgitt og har fått den oppmerksomheten det trengte. I og med at de ikke har sluppet noe info om episoden så tviler jeg på den kommer før til neste år...

     

    Battlefield 3 er vel ikke annonsert engang? Håper uansett på noen info om det snart, "vet" at de jobber med det og BF2 var vel et av de beste MP spill jeg har spillt. Heroes kan jo bli morsomt det også da.

  13. Håper virkelig ikke Sony går konkurs :cry: Har kost meg mye med min PS3 og Sony Bravia TV, hadde håpet jeg kunne fortsette å gjøre det i årene som kommer også.

     

    Ærlig talt, tror du Sony, et av verdens største selskaper på sitt område, går konkurs etter et dårlig år? De har nok så mye penger på bank at de kan klare ti slike år til, eller mer.

     

    Si det til General Motors :!: Er jo klart at om dette fortsetter så vil det kunne bli dramatisk. Så stor som denne krisen har blitt så er det nok veeeldig mange som kutter ned på forbruk og kjøp av "luksusvarer" som elektronikk, med andre ord rammes Sony og andre nisje veldig hardt.

  14. Sikkert greit for de dette er betyr noe for, men personlig så skjønner jeg ikke helt vitsen. Hvorfor i det hele tatt spille et spill en ikke har tid til om man faktisk ikke "spiller" :hmm: som sagt så synes kanskje noen dette er greit, men jeg synes det er poengløst.

     

    Dette med "walkthrough" av bosses etc er vel bedre for de som sliter hele tiden, ikke at en ikke kan finne det på nettet men er jo lettere og sparer tid. MEN jeg synes også at det er merkelig at man kan patentere dette :ermm:

  15. Kunne godt tenkt meg en StarCraft film hvor en følger med en gruppe med marines eller en ghost i de store slagene og handlingene som foregår rundt de. Måtte ikke vert action hele tiden men balansert. Synes StarCraft og historien (samt de små filmene som følger med spillene) er bedre enn det meste scifi, ligner jo på WH40k egentlig.

    Eller følgt med Jim Raynor og Kerrigan, hadde vert enda bedre sikkert. Kunne godt inkludert alle intrigene og maktspillet for å få dybde, men nei takk til noe lignende senatet i SW, det er elendig.

  16. G-Man kan vel egentlig ikke regnes som en slags badguy da han aldri skader Gordon og andre rundt seg. Tenker på han mer som en slags intergalaktisk megler. Men som sagt G-Man er en veldig mystisk person, så hvem kan tenke seg hva hans planer er.

     

    [spoiler svar]:

     

    Tja det er vel opp til øyet som ser. Vi vet jo egentlig ikke hva G-Man steller i stand bak kulissene og hva hans handlinger fører til. I HL1 testet han jo Gordon og satt han i fare ved mange anledninger, kunne lett vært døden for de fleste enn Gordon det. Og han holder jo Gordon 'fanget/i bånd' i HL2 mot Gordons vilje samt overlater Alyx til å dø mens Gordon skulle på nytt legges i stasis. Det siste der er litt merkelig siden det vistnok var han som reddet henne fra Black Mesa. Og de t var jo han som forårsaket hele episoden i HL1 med å supplere forskerene med det stoffet som startet 'resconance cascade'en. Og nå som han har mistet kontroll over Gordon så blir det spennende å se (de uforutsette? :)) konsekvensene.

     

    Jeg anser G-Man som en badguy selv om vi egentlig ikke vet alt som han driver med (og jeg kanskje må endre det synet senere om ting endres), men han har agert som en puppet-master ihvertfall og hans hensikter virker ikke nødvendigvis å ha menneskeheten til gode.

     

    Men jeg forstår hva du mener.

     

     

    Og jeg er enig i Kerrigan også, hun er dødsrå! Gleder meg til SP av SCII, så lang som den skal bli så får vi nok sett mye til henne.

  17. Update:

     

    OK, tekniker var her og byttet hovedkort, heatpipe of palmrest(?) uten noen effekt på temperaturene. Han sa at å formatere dataen, som jeg fikk beskjed om å prøve, ikke ville ha noen effekt så han utførte ikke den operasjonen.

     

    Fikk telefon av Dell hvor de spør meg om å prøve det, hvorpå jeg sier at jeg har nå hatt besøk av tekniker tre ganger for samme problem og jeg har krav på refund da jeg var lei av det hele. Hver gang jeg brutke ordet "refund" så svarte han noe slikt som "Sure Sir, we can definitely do that for you, I will put in a request for a system replacement". 5 ganger sa jeg at jeg ville ha penger, og hver gang repliserte han med system replacement, måtte til slutt spørre om han oppfattet at jeg faktisk ikke ville ha nytt system men penger. Prøvde å vri seg unna temaet som en slange, og når han til slutt forsto at jeg ikke ville ha nytt system så sa han at han skulle ta opp saken med en annen, og at det kunne bli issues med at systemet var kjøpt i Norge og måtte behandles der.

     

    Har Dell noe policy på dette? Om garantien er internasjonal så må vel refund dekkes i samme grad som et nytt system. er det ikke slik at etter tredje forsøk så kan man velge, om de har gått med på "system exchange" så har de vel egentligt gått med på "refund" i samme slengen? Og jeg tenker at et nytt system også måtte blitt skaffet via Norge da jeg vil at kjøpsloven skal gjelde. Tanker?

  18. Forresten, som sagt går garantien min ut om 10 dager men jeg er litt usikker på hvordan dette fungerer. Vil garantien gjelde lengre enn dette for dette tilfellet siden problemet er oppstått og ikke utbedret før garantien gikk ut?

     

    Husk at du har 5 års reklamasjonsrett... Dvs at PCen skal virke i 5 år. Hadde ein lang krangel med elkjøp om dette da harddisken på maskinen til dama mi gav seg etter 2,5år. Dei sa at det kun var 1års garanti på harddisken, og at dei ikkje ville dekka dette. Men reklamasjonsloven seie at produktet skal virke i 5år, og uten harddisk så virker rett og slett ikkje pcen. Enden på visa var at Elkjøp innrømte at harddisken var ein viktig del for at pcen skulle virke tilfredsstillendes i 5år, og dei satte inn ein ny som var dobbel så stor som den gamle.

    Det hjelper å bli forbanna... :thumbup:

     

    Nydelig jobba :) tingen er da at jeg for øyeblikket studerer i Australia, er usikker på hvordan reglene er her. Får vel sette meg inn i det om det blir aktuellt men tviler på det er like bra som i Norge. Men produktet er jo forsåvidt kjøpt i Norge...kan jeg klage det inn der da?

     

    Flytter ikke hjem før neste desember omtrent så kan bli litt kjipt om dataen streiker neste måned.

  19. Half-Life 2 har egentlig en ganske stram regi og det er generelt sett ganske lett å finne frem. Selve spillet er veldig bra, stilig story og definitivt en følelse av progresjon. Er også en bra variasjon av miljøer så jeg syns du bør prøve det.

     

    I strategigenren er jo Company of Heroes veldig bra. Her har en ikke så veldig mange enheter og fokus er på å kontrollere de en har bedre, utnytte spesialangrep osv. Pen grafikk og smart AI, anbefales! Det hele er satt til slagmarker under den andre verdenskrig med mer fokus på taktikk enn strategi. Å se soldatene ens spurte i dekning bak en steinmur mens mg-ild pløyer over dem er herlig, og at soldater banner og skriker gjør det hele minneverdig :) Her er et review fra IGN som viser mye ingame om du ikke har sett spillet før: http://au.youtube.com/watch?v=2b3eVS0_lss

     

    Rundet nettopp World of Goo, et svært morsomt og annerledes spill. Det er puzzlebasert og målet er å bruke diverse 'goo-baller' til å konstruere byggverk o.l. til å komme seg til målet i hver bane. De diverse ballene har forskjellige egenskaper og det hele blir ganske utfordrende etterhvert. Grafikken og musikken er veldig sjarmerende, minner litt om worms i det henseende, du kan jo se en liten video her: http://au.youtube.com/watch?v=wjUSsXRA7Dg

     

    Er ikke sikker om World of Goo har kommet til europa enda, men det har fått svært mye skryt så det er ikke bare jeg som liker det ;) tror kanskje det er mulig å skaffe via direct2drive.

  20. Den heter REV A02.

     

    Takk for svar begge to, skal inkludere det i mailen jeg skal sende til kontaktpersonen min så kan kanskje han spore den opp, om den tilbys i norge/europa så må de vel kunne få bestilt et eksemplar når andre metoder ikke virker?

     

    Forresten, som sagt går garantien min ut om 10 dager men jeg er litt usikker på hvordan dette fungerer. Vil garantien gjelde lengre enn dette for dette tilfellet siden problemet er oppstått og ikke utbedret før garantien gikk ut?

    Og anngående den garantiutvidelsen på 12 måneder for grafikkortene som streiker, noen som vet om dette også dekker problemet med for dårlig kjøling?

     

    Skal komme tilbake med den infoen jeg får i feedback når jeg får svar på mailen jeg skal sende for de som er interesserte.

  21. Jeg bestilte min m1330 i dag. Vil den ha en tilfredsstillende kjøleløsning?

    Den nyeste kjøleløsningen vil nok være inkludert. Gratulerer med ditt kjøp.

     

    Beklager at jeg maser litt nå, men ønsker å få klarhet i dette. Finnes det altså en ny kjøleløsning fra Dell med kobberplater? Noen sier nei mens andre sier ja, og jeg fikk beskjed av tekniker at de bare hadde en løsning og det var den med thermalpads.

     

    Er det noen som faktisk har fått/sett denne nye løsningen fra Dell eller er alt bare "hearsay"? For om den finnes kan jeg kanskje få dem til å sende til australia hvor Dellsier de ikke har noen nye løsninger.

     

    Ser at jeg bare har 10 dager igjen av garantien min også, blir vel til at dataen min dør etter en måned eller to med disse temperaturene, og da kan jeg sverge at det aldri mer blir en Dell. Noen sjangs for å få penger tilbake eller få en ny maskin/annen modell? E laptop skal da fungere i mer enn 1 år (første reparasjon ca 10 mnd etter kjøp, 2 reparasjon ca 11,5mnd etter kjøp og forsiktig bruk)...sukk

×
×
  • Opprett ny...