Gå til innhold

Fantasy6

Medlemmer
  • Innlegg

    485
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fantasy6

  1. Jeg fløy med Delta til Atlanta i sommer (Airbus A330-300) og det var samme opplegget der som med KLM. Egen skjerm med filmer osv som du styrer etter eget ønske og drikkeservering flere ganger i løpet av turen (bare å spørre utenom dette også dersom du har behov for mer drikke) Alkohol var, såvidt jeg husker kun en enhet til maten. Resten måtte du betale for.

     

    God tur!

  2. I forhold til overnatting og som det blir nevnt her så kan du komme over mye forskjellig i løpet av en tur i USA. Men jeg vil anbefale at du holder deg til en kjede, feks Holiday Inn eller Best Western. Begge deler er helt greie budsjetthoteller/moteller og holder du deg til en kjede vet du så og si hva du har i vente på neste overnattingssted. Husk å meld deg/dere inn i kjedens fordelsklubb, kanskje dere rekker å få ut ett par bonusovernattinger på en såpass lang tur :)

    Jeg har vært på roadtrip i USA de to siste årene og det har stort sett aldri vært noe problem å finne billig overnatting. Vi booket hotell i typisk New York, Las Vegas og Los Angeles, ellers så stoppet vi bare innom og fikset overnatting når vi ble lei av å kjøre.

    Hotellrom på de kjedene som er nevnt over kostet i gjennomsnitt ca 100$ pr rom pr natt på de turene jeg har hatt.

     

    Mellom Chicago og Santa Fe er det ikke direkte mye å se på den ruten dere har valgt, Gateway Arch i St. Louis og Cadillac Ranch i nærheten av Amarillo er vel det mest spennende jeg kan komme på i farten.

     

    Vurder heller å fly over større strekk for å unngå de ekstremt lange og kjedelige transportetappene, ingenting i veien for å leie 2-3 forskjellige bilder og det trenger ikke nødvendigvis bli spesielt mye dyrere heller. Da har dere også litt ekstra tid til å bruke på de tingene dere absolutt vil få med dere.

     

    Regner med dere skal svinge innom Grand Canyon på veien?

     

    Las Vegas har alltid mye å by på, uansett om det er midt i uken eller i helgene. Som mange ganger nevnt så er hotell en god del billigere midt i uken, og da blir det jo litt ekstra til overs til andre ting.

     

    I Los Angeles så kan det være en ide å først ta for seg området i Hollywood og så flytte på seg etter ett par dager til feks Santa Monica, avstandene i Los Angeles er ekstremt store og det er alltid mye trafikk og kø rundtomkring.

     

    Ser dere ikke har tenkt dere innom ett område av USA som jeg likte veldig godt selv, nemlig sørstatene typisk Georgia, South Carolina og Tennessee. God mat, hyggelige folk og en avslappet stemning er gjengangeren her. Liker dere god musikk og gjerne livemusikk så burde dere ta turen til Nashville og/eller New Orleans. Selv om Nashville forbindes med countrymusikk så spilles det mye forskjellig på de ulike barene i sentrum.

     

    Bare å spørre dersom dere lurer på noe mer :)

  3. Jeg kan bekrefte at dette er mulig da jeg i forrige uke fikk lagt dette til på mitt abonnement. Men såvidt jeg forstod var det ikke lengre mulig å kombinere mobilt bredbånd på alle mobilabonnementene. Vil anbefale deg å ringe 05000 eller muligens 09000 dersom du ikke finner noe på nettsidene. Jeg gjorde det og det mobile bredbåndet var aktivt på mitt mobilabonnement i løpet av 5 minutt ca.

  4. Dersom du har penger til å betale ut en eller flere av sakene så kan dette fint gjøres. Det du gjør da er å kontakte den eller de kreditoren(e) som er bak saken og ber om å få totalbeløp og kontonummer der du kan betale dette inn for å få saken avsluttet.

    Det som skjer da er at kreditor sender beskjed til namsmannen og arbeidsgiver om å avslutte trekk i lønn og fjerning av betalingsanmerkning.

  5. Da har jeg kjøpt meg denne telefonen, så langt er jeg fornøyd.

     

    Telefonen ble bestilt gjennom Telenor, og den er tydeligvis operatørlåst siden jeg ikke får benyttet andre simkort enn det som fulgte med.

    Har kontaktet Telenor og fått koden for å låse opp telefonen sammen med en veiledning på hvordan jeg skal gjøre dette.

     

    Men jeg får det bare ikke til. Veiledningen er sånn som dette:

    Frigivelsesdato 05.10.2011.

    Telefonen er innenfor bindingstiden

     

    Åpningsprosedyre for å låse opp Nokia N8-00 med IMEI nr **************

     

     

    Du har kun 5 forsøk på å taste riktig kode. Ta kontakt med Telenor på tlf 09000 hvis du ikke får til å taste riktig kode på 2-3 forsøk.

    Slå på telefonen uten SIM-kortet i

    I displayet står det "Starte telefon uten SIM-kort?" Velg "Godta".

    Tast: #pw+******************#

    I det du trykker på den siste # tasten i låsekoden vil telefonen restarte.

    I displayet står det "Starte telefon uten SIM-kort?" Velg "Godta".

    Tast: #pw+*******************#

    I det du trykker på den siste # tasten i låsekoden vil telefonen restarte.

    Telefonen er nå klar til bruk med SIM-kort fra alle operatører

    Hjelp og tips

     

    Bokstavene p,w og + tegnet finnes ved hjelp av * tasten.

    For å få fram p = trykk tre ganger på * tasten.

    For å få fram w = trykk fire ganger på * tasten.

    For å få fram + trykk to ganger på * tasten

    (Dette fungerer på samme måte som å taste inn en sms uten ordbok)

    Hvis man bruker for lang tid på å taste inn koden vil displayet vise: "sett inn SIM-kort" og du må taste koden på nytt.

     

    For det første så får jeg ikke det forklarte valget når jeg starter telefonen, den går bare rett til oppstart og inn på homescreen. Har prøvd å taste den angitte koden inne i selve ringemodulen på telefonen men når jeg har gjort dette får jeg bare beskjed om at det ikke er tillatt. Har dere noen forslag til hvordan jeg skal gå frem her?

  6. Er det andre her som har problemer med ett ekstremt batteribruk etter oppdateringen?

    Før oppdateringen kunne jeg vente i opptil 30 timer før jeg måtte lade på nytt (uten root), etter oppdateringen så har jeg nå 14% igjen av batteriet 7 timer og 3 minutter etter at lading var fullført..... :S Og her har skjermen stått for 97 % av forbruket

    Har sjekket alt av innstillinger i forhold til skjerm og kan ikke se at det er noe her som skulle tilsi at den trekker så mye strøm.

     

    Noen som har ett forslag til hva som kan være feil?

     

    Opplever også at det er mer lagg på en del ting som før gikk uten problemer. Vil ikke si at jeg er så veldig godt fornøyd så langt. Telefonen var bedre med Eclair :(

  7. Herregud så irriterende. Får bare opp "Firmware cannot proceed. Firmware upgrade will close" når jeg skal prøve å få inn 2.2 :thumbdown:

    Jeg fikk også samme feilmelding, det jeg gjorde da var å avinnstallere kies og deretter lastet jeg ned den versjonen som det linkes til noen sider tilbake her. Da funket oppgraderingen uten problemer. Det skal være versjon 1.5.1 ett eller annet av kies som du laster ned :)

  8. Personlig så ser jeg ikke helt problemet her. Så lenge det har eksistert mobiltelefoner så har det vært kjent at det er dyrere å bruke telefonen i utlandet. At folk, etter å ha streamet 2 ishockey kamper eller lastet ned flere 100 mb med data i utlandet, blir overrasket over at de får høy regning vitner bare om at de ikke er klar over hva de driver med.

    Jeg har ingen sympati med de som får disse regningene. De fleste som har smarttelefoner er klar over at disse bruker datatrafikk så og si hele tiden for å oppdatere apps o.l. man har på telefonen.

    De som ikke er klar over dette bør heller vurdere å anskaffe seg en mindre avansert telefon (f.eks: SE W595) som vil forhindre høy regning pga databruk i utlandet. Det er ikke en menneskerett å ha den nyeste og mest avanserte telefonen på markedet.

    Det blir noe av det samme dersom en person som bare har kjørt bil med automatgir hele livet plutselig skal begynne å kjøre bil med manuelt gir. Skal han da klage til forhandleren fordi bilen ikke skifter fra første til andre gir?

  9. Bussen stopper vel på bussterminalen i sentrum (hvis det er ekspressbussen dere skal ta). Dette er jo så og si rett over gata i forhold til Oslo S.

     

    Vil tro det er billigst å ta bussen fra Elverum til Oslo, men dette kan du jo dobbeltsjekke her for eksempel:

     

    nsb.no

    nor-way.no

     

    Edit:

    Såvidt jeg kan se på de sidene så er det billigst med buss (220 kroner pr voksen) i forhold til tog (294 kroner pr voksen).

  10. Som noen nevnte tidligere, så går det jo alltid ann å "true" med å flytte til en annen bank. Nordea gir jo for eksempel 10 000 i kreditt til alle check-in kunder.

     

    Som du jo også har nevnt så har du fått deg jobb. Hva med å høre om de vil gjøre en ny vurdering dersom du sender dem arbeidsavtale/papirer der det kommer fram hvor mye du vil tjene i jobben. Kanskje det er det som skal til for å få høyere grense.

  11. Mitt tips er å ringe DnB Nor kort og få dem til å heve grensen på MasterCardet. Min erfaring med mastercard i DnB: Tre måneder etter at jeg fikk studentprogrammet så skulle jeg og ett par kamerater ut å reise. Trengte derfor mer enn de 5000 kronene jeg fikk i kreditt i begynnelsen for å få bestilt reisen for alle sammen på samme kort. Var innom "min" filial og snakket med de der. Fikk da samme regla som du fikk. Gikk da hjem og ringte til kortservice og to minutt etterpå var kredittgrensen satt til 15000. Ikke noe problem i det hele tatt.

  12. Renta i DnB Nor vil ikke økes før 31. oktober 2008, så du har fortsatt litt tid på deg til å finne det beste tilbudet :)

    Kilde: Renteheving

     

    Som noen skriver over her, finn de bankene som gir best tilbud på hvert enkelt produkt, eventuelt ett par produkter, og for guds skyld hold deg unna de bankene som krever at du har full pakke hos de. Altså ikke bare konto, kort og lån, men fondssparing o.l. i tillegg. Vanskelig å komme seg ut av den suppa der hvis du i fremtiden vil bytte bank igjen.

  13. Jeg har akkurat innstalert vista x64 på maskinen min, og prøver å koble til nettverket som er her (studentnettverk med nettverkskabelen rett i veggen) men det eneste jeg får opp er dette: "uidentifisert nettverk. Tilgang: Lokal". Klarer ikke å koble til internett eller noe. På XP var det bare plug n' play når en skulle koble seg til.

    Alt av drivere og slikt er nettopp lagt inn og er de nyeste tilgjengelige.

     

    Noen som har en formening om hva som kan være galt?

     

     

    EDIT: Det ordnet seg av en eller annen merkelig grunn helt av seg selv....

  14. Har ikke noe problem med å betale dette, har en god del oppsparte midler, men poenget mitt er at jeg mener jeg ikke skal trenge å bruke av sparepenger, lønnen skal jo i utgangspunktet dekke lånet hver mnd.

    PlatinumFlyer: Såvidt jeg kan se så skriver jo semtex her at han har oppsparte midler, ergo så har han en buffer satt av. ;)'

     

    Nå er vel 3 månedslønninger også en vel drøy buffer å bygge opp, 1-2 månedslønninger bør holde lenge for de fleste (med mindre du har en månedslønn på 3000 kroner eller noe sånn).

    Og norske banker gav vel i en lengre periode boliglån på mellom 4 og 5 ganger inntekten, noe som selvsagt er litt for mye for de fleste. Men sånn blir det gjerne når det er "rådgivere" som behandler søknaden.

×
×
  • Opprett ny...