Gå til innhold

hakongram

Medlemmer
  • Innlegg

    1 457
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hakongram

  1.  

    Fingeravtrykksleser rett ved siden av kameraet må være en av de mest idiotiske tingene jeg har hørt om noen gang.

     

    Fingertrykkavleser ved siden av kameraet har S6 også.

    Personlig tror jeg det blir et annnet merke jeg kommer til å kjøpe neste gang jeg skal bytte mobil. Er ikke imponert over Samsung sin politikk med oppdatering a Android.

    Min S6 har det på hovedknappen nederst på telefonen, ikke på baksiden ved siden av kameraet....

     

    Tror faktisk det blir ganske naturlig med fingeravtrykkleser på baksiden....kan hende iris-skanneren overrasker og fungerer bra også.

  2. Har kjøpt inn en ny HP Probook 650 til et møterom på jobben hvor det står en eldre Benq SP820 projektor. Oppløsningen på denne er hva jeg har googlet med fram til 1024x768 mens laptop kjører på 1920x1080.

     

    Kloning av bilde fra laptop til projektor fungerer dårlig. Selv ved å sette oppløsning på laptop til 1024x768. Det eneste som gir bilde på projektor er ved å utvide skrivebordet til den som skjerm #2. Da med 1920x1080 som oppløsning på skjerm og 1024x768 på projektor.

     

    Tilkoblet med VGA-kabel. Noen ide på hva som kan være problemet her ? Siste skjermkortdrivere på laptop er også installert.

     

    EDIT: Maskin kjører Win 10 Pro.

  3. Har som nevnt i tittelen en Denon receiver som tv'en er koblet til med optisk kabel.

     

    Tilkoblet tv'en er en T-We boks og en pc.

    Bruker diverse app'er direkte fra tv'en. Plex, Netflix, NRK TV osv.

     

    Får fint lyd ut av receiver, men skulle gjerne kontrollert denne med smart remote som fulgte med tv.

    Den fungerer helt fint med T-We boksen. Bytte kanal, tv-guide osv osv. Bytte kanal ved bruk av mikrofon fungerer også.

     

    Har lagt til receiver i både lydoppsett på tv'en og som en enhet i oppsettet til smart remote.

     

    Receiver skrur seg ikke på når jeg trykker på power knapp på smart remote (det gjør tv og t-we boks), og tegnet for at tv'en er koblet til ekstern lydkilde kommer på tv'en hver gang jeg bruker volumkontrollene uten at jeg får kontrollert volumet på receiver.

     

    Noen som har noen tips til hvordan jeg får dette oppsettet til å fungere ?

     

    EDIT:

     

    Løste det ved å skru på HDMI-kontroll i menyen til receiver. Koblet HDMI kabel fra receiver til HDMI 4 - ARC på kontrollboks til tv. Både HDMI kabel og optisk kabel fra tv til receiver nå. Alt fungerer som det skal ;-)

  4. Er nyskjerrig på det samme selv! Virker som en meget god maskin til en billig penge.

    Støy er jeg også ganske opptatt av, spesielt at ikke eventuell vifte drar i gang unødig under vanlig surfing som min nåværende gjør.

     

    PS! Noen som har fått med seg om Multicom pleier å kjøre Black Friday salg ? :-D

  5. Men da er de ikke flinke nok til å formidle hva Diaz burde gjøre i kampen. Selv om de mente han gjorde det bra, så var han på ingen måte overlegen og burde gitt han mye klarere instrukser mellom rundene.

     

    I mine øyne virker det mye bedre å ha en leder i trenerteamet som tar seg av størstedelen av instruksene. A la Zahabi, Jackson og Longo.

  6. Hvis dere tenker på å dra på et event, så tenk absolutt på Irland! Var på Fight Night der i sommer (McGregor v Brandao), og det var helt vilt! Det var min 10 ufc event og ingenting jeg har vært på tidligere (både Europa og Statene) kommer i nærheten når det gjelder stemning. Nå husker jeg ikke decibelmålingene de hadde gjort der, men det var noe ekstremt heftige greier...+ nesten fullsatt fra første prelimskamp!

    • Liker 1
  7. Når våren nærmer seg så har jeg tenkt til å gå til innkjøp av nye sommerfelger og dekk til min 2011 Accord. Jeg har prøvd å lese meg litt opp og finne alternativer til hva jeg kan bruke. Har nå 225/50x17, men kunne tenkt meg 18 tommere.

     

    Problemet/spørsmålet nå er med innpresset. Innpresset på Honda-felgene er 55, og sånn jeg har forstått det kan jeg bruke felger med en 7,5mm forskjell på hver side som setter meg ned til 48. Utvalget er veldig labert, hvertfall det jeg klarer å finne, men når jeg sjekker ut 2011 Accord på wheel-size.com http://www.wheel-size.com/size/honda/accord/2011/ så blir jeg vel egentlig enda mindre klok.

     

    Der står det jo at ved å bruke 235/45 dekk på 8 toms breie, 18 tommers felger kan ha innpress på 45 ?! Er det forskjellen fra 7,5 toms bredde på 17 tommerne som gjør innpresset litt forskjellig eller er jeg helt på bærtur her ?

     

    Ser jo også at rulleomkretsen (http://www.orpetveit.net/dekk/)på 235/45 eller 40 bare blir 1,8% +- forskjell fra de felgene/dekkene jeg har nå, så 235 er jo noe som kan brukes sånn sett.

     

    Noen som kan hjelpe meg litt på vei her ?

     

     

×
×
  • Opprett ny...