Gå til innhold

Caddy

Medlemmer
  • Innlegg

    3 255
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Caddy

  1. Enceladus skrev (På 18.1.2024 den 8:20 PM):

    To anbefalinger til Quest 3

    • Aubika fast charging head strap. Den originale hodestroppen som følger med Quest 3 er ubehagelig, denne fikser komfort betraktelig! Tidligere så fikk jeg vondt i pannen etter bare noen korte minutter. Med denne stroppen så er presset på pannen borte og hele headsettet sitter mer stabilt på hodet. Den lader også headsettet mens jeg spiller. Total spilletid med stroppen er nå på noe rundt 4+ timer. Mer enn godt nok! Bestilte fra amazon.com og fikk den levert med DHL. Det var litt problematisk for en som meg som bor langt uti distriktet. Jeg endte opp med å få den levert til ett av DHL sine service points etter at de forsøkte å levere den til meg i Oslo, jeg bor på vestlandet 🙄 Men når den først var levert på service point (en bensinstasjon i mitt tilfelle) så gikk det greit å få hentet den. https://www.amazon.com/stores/AUBIKA/page/B505A252-55E8-482D-BC70-97501CE12706?ref_=ast_bln

     

    •  

     

    Noen som har testa forskjellen på den, og BOBOVR M3 Pro ?

    Ser meg litt om etter en ny stropp, helst med ekstra batteritid og kanskje en bæreveske til oppbevaring..

  2. Hei. Hva er en god oppgradering fra 3700x?

    Helst 65w tdp. Skal brukes i et Unraid-bygg, med litt dockers og gamingVM på et x570 hovedkort.

    AM4 har såpass mange cpu'er nå at jeg mister litt oversikten over hva som er like gammelt som 3700x og hva som egentlig er nytt..

     

  3. Caddy skrev (På 19.11.2022 den 10.29):

    Heihei. Kjører i dag OpenMediaVault og er i grunn fornøyd med det. Men så leser jeg om mulighetene og enkelheten ved øke størrelsen på arrayet, mer diskplass tilgjengelig og slikt..

    Edit: Og muligheten til å slå sammen eksisterende filserver med gamingmaskinen... Hallo!

    Funker det for folk flest? Gamingmaskin med passthrough av skjermkort, mus, tastatur og lydkort i en VM og Unraid med filserver i bunn? Så kan man egentlig bare stryke det under... (?)

     

    Siden ingen andre svarte, så svarer jeg meg selv:

    Dette fungerer egentlig ganske så greit, så nå er filserveren slått av for en stund. 🙂🙂

     

  4. tommyb skrev (6 timer siden):

    Skjer det etter 5,5 år så er det vel en fin grunn til å kjøpe noe nytt. Jeg synes det er småkjedelig når det skjer etter ?,? år og jeg ikke kan finne kvitteringen. 

    Mine 4 Samsungdisker på 750gb hver har en rød dott på SMART. Kvittering borte, nettbutikken lagt ned for 10år siden, levd i +-15 år, lever forsåvidt ennå med 24/7 drift..

  5. Sjalottløk skrev (20 timer siden):

    Ja. Har ikke sett noe iallefall.

    Vurderer denne eksterne 8TB'en til 1295 og så ta ut disken.

    https://www.elkjop.no/product/pc-datautstyr-og-kontor/lagring/ekstern-harddisk-hdd/seagate-expansion-stasjonar-harddisk-8tb/347320

    Ser via Prisjakt at det er 30% på Toshiba MG08ACA16TA. Hvordan denne er i en NAS vet jeg derimot ikke..?

    Og tilbudsprisen er ca vanlig pris av en Seagate Exos.

  6. Heihei. Kjører i dag OpenMediaVault og er i grunn fornøyd med det. Men så leser jeg om mulighetene og enkelheten ved øke størrelsen på arrayet, mer diskplass tilgjengelig og slikt..

    Edit: Og muligheten til å slå sammen eksisterende filserver med gamingmaskinen... Hallo!

    Funker det for folk flest? Gamingmaskin med passthrough av skjermkort, mus, tastatur og lydkort i en VM og Unraid med filserver i bunn? Så kan man egentlig bare stryke det under... (?)

    OMW har plugins for SnapRAID og MergerFS. Funker de på samme måte? Typ mix flere diskstørrelser, parity på største disken, ikke software raid men mer jbod ?

    Tenker å bytte ut 4stk 750gb disker med noe større, og er waste kjøpe 4 nye 8tb, om jeg kan komme like langt med 2stk på 16tb, MED en form for sikkerhet..

    Er toshiba sine disker ok disker?
    Burde denne posten vært en egen tråd?

  7. Leverte selv inn et tastatur i dag, kjøpt i mai 2020. 1  LED som henger på en farge, samt slutter å fungere om maskinen står på over flere uker. (Oppstartstrøbbel ved reboot av maskin, maskin booter fint uten.)

    Snakk om et Steelseries Apex Pro fullsize.

    Anyways, samme regla: 2 års reklamasjon på tastaturet. Men han skulle prøve å søke reklamasjon da, så litt serviceminded var han jo.

     

    Fant denne tråden mens han sto å tasta, å fikk med på søknaden at det var et tastatur til rundt 2000,- fullpris å jeg som kunde da forventer at det varer mer enn 2 år.

     

    Så får vi se hvor det går..

  8. Snowleopard skrev (På 16.1.2022 den 21.43):

    At lysene bake ikke er på i dagslys, er ikke en "feil", det er faktisk per design og etter gjeldende regler. For hvordan skal du kontrollere om lysene slår seg på automatisk når lysforholdene endres? Dekke over en sensor som er slik plassert at du ikke samtidig klarer å se baklysene?

    Spent på hvilken smart løsning du skal komme med her, for ikke selv bli en av de sjåførene du mener det må være en feil med.

    På den andre siden, om du får biler bak deg i en tunnel som blinker med lysene, og man ikke ligger å sperrer opp venstrefila, så må det forventes at folk klarer å tenke litt. Hvorfor blinker bilen bak på meg? Da bør første punkt være å tenke på om man har lysene stilt inn på rett posisjon.

    Hvis nyere biler kommer uten mulighet for å sette på lysene bak med bryteren i rett posisjon, må kanskje regelverket forandres. Men av erfaring er det gjerne "bryteren i rett posisjon" som skrur på lys bak. 

  9. Er det ikke en veitrafikkparagraf som sier at man er ansvarlig for at kjøretøyet er i forskriftsmessig stand? Som i praksis betyr: start bilen. Ut å sjekk at alt lyser som det skal.

    Så umulig er det ikke. Du _skal_ oppdage det før du kjører.

    Så da er det kanskje ikke regelverket det er noe galt med, men heller personene som setter seg bak rattet å ikke følger det..?

  10. Kjærringa har ei veninne som ikke er vaksinert. Ho skal heller ikke date en som er vaksinert. Helst ikke være i samme rom som en som er vaksinert. Driver med sølvvann også.. Anyways. På min vei her i livet har jeg lest mye om konspirasjonsteorier. Men det stoppa. Brått. Hva har jeg gått glipp av ang. vaksinen?

    Nei, jeg er ikke vaksinert selv.

×
×
  • Opprett ny...