Gå til innhold

Stetson

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stetson

  1. Jeg bruker Vista mediesenter men etter hvert så begynner det å bli litt rotete. Ta til eksempel musikk biblioteket....

    Jeg har sletta en del musikk på disken min men fortsatt ligger de å blomsterer i mediesenteret,når jeg prøver å spille de så får jeg feilmelding seff. Ikke si det er lett å slette en og en for her er det snakk om tusner.

    Mitt spørsmål:

    Hvordan rensker/oppdaterer jeg mediebiblioteket?

  2. Jeg vil synkronisere pc'n min med telefon, alle felefon nr. jeg har i pc, alle avtaler, kalender osv. dette har med jobb å gjøre. Jeg bruker ofice 2007 og der er det diverse ting jeg godt kunne tenke meg var det samme i telefonen. Dette gikk utmerket i XP. Telefonen stod i dokkingst. og når arbeidsdagen var slutt, og jeg har gjort mange notater på pc, Synkroniserer jeg alt dette også inn i telefonen.

  3. Prøv MyPhoneExplorer, tror det skal funke på vista. ;)

    8324299[/snapback]

     

    Den fant ikke telefonen, men den kan en vei ikke synkronisere med Office?

    Jeg får legge over bilder og sånt, det går jo uten å lege inn program. men det er dette med å synkronisere, det må en ha pc suite til tror jeg. eller er det en luring her inne som har en løsning

  4. Er Aircondition på den bilen du har lagt ut bilde til.

    Klimaanlegg da kan man sette feks 23 grader og bilen vil automatisk holde den tempen.

    Klimaanlegg er mer avansert, mange nye biler har også dual klima slik at man kan ha en annen temp bak i bilen.

    7853711[/snapback]

    Det du snakker om er Automatisk klimaanlegg. Aircondition og klimaanlegg er det samme...... som nevnt oppi her, bare forskjellig språk. Noen bilmerker forkorter med AC eller AAC som da betyr aircondition eller automatisk aircondition

  5. Bare husk at en ALDRI må helle på vanlig kondensfjerner på diesel.Da får du det som kalles "dieseldyr".Det er egen kondensfjerner for diesel.

    7643732[/snapback]

    hehe den var god. Diesel dyret kommer nok fra helt andre steder.

    7834256[/snapback]

    Diesel-dyr er så vidt meg bekjent noe som oppstår i store dieseltanker ombord på skip.

    7836537[/snapback]

    ja det stemmer og så kan det ved litt uheldige sammentreff (blant annet med vann) forekomme på store tankanlegg, og derfra kan vi få det i bilene våre

  6. Hei..mange fine svar her...noen som vet om det er forran eller bak... det er nemlig veeeeldig stor forskjell

    7826327[/snapback]

     

    Sant så sant, men en som driver å jobber mye med det kan bytte alt ;D

    7826355[/snapback]

    Var vel ikke spørsmål om hvem som kunne hva, Skifte bakhjulslager på denne bilen er en halv times jobb på merkeverksted

  7. Hei..jeg har et Olympus E-500 som jeg seff har fikla og trykt på det som er. Etter som det stod i boka så er det bare å reesette det etterpå tilbake til fabrikk instillinger, og boka forteller åssn jeg skal gjøre dette. Det er bare det at når jeg går inn i den digitale menyen så får jeg ikke trykka på den knappen, den er ikke aktiv. Sånn er det på aparatet til ei veninne av meg også....akkurat det samme...neoen som veit åssn man får den menyen aktiv??

  8. En liten ting til.....Når du nå kobler til kan du sette jordings klemma rett på motoren, så får du eliminert vekk om det er dårlig kontakt i jordledningen din til batteriet, Bare finn en god skrue i motorblokka så du er sikker på at det er jord.

    Altså blir det den røde ledningen på plussen som du har kobla vekk fra ditt eget batteri og den andre rett på motoren.

    Lykke til...si fra om det gikk da

  9. Hei...

    Jeg har en Ericson K800i som jeg har hatt en stund, den fungerer topp, men her om dagen kom det opp et ikon som jeg ikke har sett før og som jeg ikke finner ut av. Det står like etter deknings indikasjon og ser ut som en høyblokk som står på to påler....og bak litt ut på siden står det en blokk til som ikke er så høy. Noen som skjønne hva dette er ??...Finner heller ingen plass der jeg kan se hva de forskjellige ikon betyr...Noen som kan svare meg på dette?

  10. Problemet her er nok defekt batteri og feilen i batteriet er slik at det dra all strømm når du bruker hjelpestart. Koble vekk det gamle batteriet og bruk startkabler direkte på batterikablene dine, uten at det gamle batteriet er med i kretsen....da starter bilen. ( Så fremt du ikke har dårlige kontakter som foreslåt lenger oppi her, men det har du vel sjekka, det er i tillfelle bare den store ledningen på starteren, hadde det vært den lille hadde det ikke vært lyd)

    Lykke til

  11. Hei..

    Termostaten på 940 sitter helt frame på venstre side av motoren,sett i fartsretningen, der som den øvre radiator slangen går inn. Den er festa med 3 stk 6 mm skruer som du kommer til med et lite pipesett. 10 mm pipe. Det lønner seg å løsne slangen også for da blir den litt mere medgjørlig

  12. 90 mod Sierra er en gameldags konstruksjon, å det stemmer..det KANN gå bra, men det kan også gå til h..... De fleste motorer i dag går det til den siste plassen...og 99.9 prosent tar mere en 10 min å skifte å da regner jeg Sierraen også.men grunnen til at de fleste bruker reim er at det er mye enklere konstruksjon, å den går mye stillere og tar mindre krefter.

    PS! jeg er også myyyye over 14 år og skrudde bil før reima kom.

×
×
  • Opprett ny...