Jump to content

bearnar

Medlemmer
  • Content Count

    85
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bearnar

  1. Hei! Takk for detaljert svar! Jeg håper det går greit at jeg spør mer. Jeg har også FTTH og ser at det til meg går fire fiberkabler inn i Inteno EG400 i en ekstra koblingsboksmodul bak den originale boksen. To av dem er ikke i bruk (backup?), mens de to andre går videre inn i hhv ruteren (blå) mens den andre (grønn) går inn i det jeg tror er en CATV-konverter som igjen går ut til TV-kabel (jeg benytter per nå ikke TV-uttak i det nykjøpte huset og tar alt over vanlig nett). Jeg har ikke turt å røske mer i kablene, det er vanskelig å se om det er en RJ45 eller SFP i enden av fiberkablene. Det er vel isåfall den blå kabelen som jeg antar skal kobles inn i egen ruter? Ligner det din Installasjon? Hva med CATV-kabelen (den grønne) og konverteren? Er det bare å la den være, evt. koble fra?
  2. Hei! Når du sier kabel så mener du SFP rett inn i ruteren din da (hvilken ruter forresten ?) Strålende å høre at det ikke kreves noe mer enn å flytte kabelen i egnet ruter isåfall
  3. Hei! Er det noen som har status på dette per nå? Get/Loqal fiber i Trondheim og bridge/SFP direkte altså? Lurer på muligheten til å sette SFP fra fibermodemet rett inn i en Unifi Dream Machine Pro som har SFP 10G-inngang(er)?
×
×
  • Create New...