Gå til innhold

Mannen med ljåen

Medlemmer
  • Innlegg

    15 437
  • Ble med

  • Dager vunnet

    23

Innlegg skrevet av Mannen med ljåen

  1. Norge er iskaldt, og vi bruker ikke gass og fyringsolje. Selvsagt er vi på verdenstoppen i strømforbruk. Nesten alt er elektrifisert. Vi er faktisk på verdenstoppen i elektrifisering. Vi er på verdenstoppen i bruk av elbiler.

    Alle argumentene dine er motbevist et dusin ganger. Har du ingen nye?

    Hvis du ikke har gyldige argumenter for ditt synspunkt, hvorfor mener du det da? 

     

    • Liker 6
    • Hjerte 1
  2. Jeg foreslo å kutte ned på trygdeinnvandring. Ikke arbeidsinnvandring. Trygdeinnvandrere jobber ikke, men legger beslag på politi når de begår kriminalitet, leger og sykehjemsplasser når de knivstikker eller simpelthen blir gamle. De er en del av problemet, og ikke løsningen.

    Kriminelle innvandrere må ut.

    I den grad kapitalisme og vekst er viktig, kan nordmenn ha velstandsøkning i stedet for fremmedkulturell befolkningsøkning med økning i utgifter til lov og orden, kriminalitet, trygdesvindel.

    Økonomisk reform er nødvendig uansett, det må bli slutt på privatisering av offentlige tjenester og arbeidsplasser.

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  3. Nordmenn har nesten sluttet å få barn. Hvorfor skulle vi trenge flere boliger? Det som bygges er stort sett små leiligheter med dårlig parkering og uten hage.

    Vi kan heller kutte ned på trygdeinnvandring. De eksisterende leilighetene og husene er tilstrekkelig for landets befolkning. Trenger ikke ødelegge mer natur og matjord for å ta imot innvandrere.

    Trangboddhet er også hovedårsaken til gjengkriminalitet i Norge, ifølge avisene. Da må vi unngå trangboddhet ved å slutte å bygge trange leiligheter, og la folk ha råd til skikkelige boliger.

    Da sparer vi også strøm, og kan lettere oppfylle FNs krav til nullvekst i trafikken. 

    Og vi kan senke pensjonsalderen, politiet trenger ikke bevæpne seg for å holde orden, PST trenger ikke å spionere på internettaktiviteten vår for å finne terrorister. Vi blir kvitt gjengkriminalitet, og kan fjerne sykehuskøen.

     

     

    • Innsiktsfullt 1
  4. Uenig. Det er ikke en konkurranse i å komme best ut av det, men spørsmål for Ukraina om å overleve som selvstendig demokrati eller bli en del av Russland.

    Ukraina mister sivilbefolkningen i bomberegn, som flyktninger til bl.a. Norge og pålitelige menn i fronten. 

    Russland blir kvitt kriminelle, desperate, minoriteter og lettlurte fremmedarbeidere.

    En kan argumentere for at dette ikke er et tap for Putins visjon i det hele tatt.

    Alle kamphandlingene og all ødeleggelsen foregår i Ukraina. Russland kan når som helst trekke seg, og etniske russere kan ha det bedre enn før, de har ikke tapt mye.

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 2
  5. Sitat

    Kjerkol gikk av fredag. Som Dagbladet skrev samme dag, er næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) hennes trolige etterfølger.

    Det betyr at Støre nå er på jakt etter en ny næringsminister - ikke en ny helseminister.

    Vedkommende som da skal inn i Støre-regjeringen  også være kvinne, av hensyn til kjønnsbalansen rundt Kongens bord. Ifølge Dagbladets opplysninger er dette kravet mer eller mindre ufravikelig.

    https://www.dagbladet.no/nyheter/jakter-ny-naeringsminister/81262737

    Godt å se at de stiller strenge krav til kvalifikasjoner. Jeg vurderer selv å søke. 

    • Innsiktsfullt 1
  6. Dette er ikke mine ord, men ytre venstre sin eufemisme for hvorfor voldelige og kriminelle muslimer ikke kan holdes ansvarlige for sine handlinger. 

    Jeg støtter ingen ekstrem ideologi, jeg støtter frihet, demokrati og velferdsstaten. Nazisme, putinisne, islamisme osv er same shit, different prophet.

    • Liker 8
    • Hjerte 1
×
×
  • Opprett ny...